Dzisiaj jest 18 lip 2025, 13:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Jednak nie zobaczymy slaniny przeciwko prokowi w eurolidze :P szkoda, nie dogadał się w kwesti finansowej :P za dużo sobie życzył.

http://www.sportowefakty.pl/kosz/2008/0 ... zalgirisu/

Tytuł:
obserwator
obserwator

Andrzej16 pisze:
Jednak nie zobaczymy slaniny przeciwko prokowi w eurolidze :P szkoda, nie dogadał się w kwesti finansowej :P za dużo sobie życzył.

tego nikt nie powiedział..po prostu obecnie Slanina za dużo kosztuje, ale jego cena przecież spadnie jeśli szybko nie znajdzie nowego pracodawcy...

Tytuł:
rekrut
rekrut

No ciekawe czy Śląsk Sportino Inowrocław, Kotwica Kołobrzeg, AZS Koszalin i Znicz Jarosław wystąpią w tegorocznej lidze. Muszą to wszystko uregulować a jak nie to.... 10 zespolów w PLK tylko 10. Mam nadzieje że będzie więcej czyli 15 tak jak miało być. Będzie więcej meczów do oglądania :P.
http://www.e-basket.pl/News__Ile_druzyn ... PLK__47229

Tytuł:
pismak
pismak

ma ktos jakies wiesci na temat zawodnikow co poszukuje turow

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

kij z tym ile klubow bedzie, najgorsze ze TVP bedzie transmitowalo te mecze.. :roll:

Tytuł:
rekrut
rekrut

http://www.ultrasport.pl/slanina_zagra_ ... ,4904.html

Ale bzdury piszą w tej gazecie......

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Aleś kotleta odsmażył... W innych też pisali....

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Grizzo^^ pisze:
http://www.ultrasport.pl/...tykul,4904.html

Ale bzdury piszą w tej gazecie......

Może popatrz najpierw kiedy został ten artykuł opublikowany, wtedy jeszcze nawet nasz prezes nie zdemontował tych plotek.

Tytuł:
pismak
pismak

Czyli teraz czekamy jeszcze na centra i rozgrywajka ? :)
A czy ktoś może mi podać jakiś plan przygotowań naszej drużyny?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Azlo pisze:
Ktoś wczoraj oglądał transmisję sparingu reprezentacji Polski? Tam Noculak i jakiś drugi burak pieprzyli pół ostatniej kwarty, jak to strasznie zmarnował sobie w Zgorzelcu życie Koszarek i jak teraz marnuje się Kitzinger, który - cytuję: "Najlepszy sezon w karierze miał w Polpharmie", co należało rozumieć, że w Zgorzelcu Iwo nie gra, nie rozwija się i nie poprawia swego koszykarskiego warsztatu. Drugi tekst dotyczył tego, że Saso Filipovski nie ufa młodym Polakom, a Kitzinger powąchał w zeszłych finałach parkiet wyłącznie dlatego, że nasz Puerto Rico miał gwałtowny spadek formy.

TYLKO Noculak gadał te bzdury, a ten "drugi" to Piotr Sobczyński - on właśnie powiedział, że niscy, którzy grają/grali w Turowie zawsze są w formie na zgrupowaniach repry (Koszarek, Iwo). Noculak miał totalnie odmienne zdanie - ma do tego prawo, ale dla mnie autorytetem koszykarskim w żadnym przypadku nie był i nie jest, zresztą już w trenerce pokazał co potrafi...

NoBody pisze:
mamy naszego reprezentanta na mistrzostwach europy u18 (Sebastian Szymanski) Gralismy 2 mecze pierwszy z wygralismy z anglia 81-88 rzucil 30 puntow

Powinien już od tego sezonu być wprowadzany do gry w PLK, te kilka minut w meczu musi zacząć dostawać, bo będziemy mieli kolejny zmarnowany talent polskiej koszykówki...

Zawodnicy już zjeżdżają do naszego miasta - dziś idąc chodnikiem minąłem Gorjana i Damira :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

paawlus pisze:
NoBody napisał/a:
mamy naszego reprezentanta na mistrzostwach europy u18 (Sebastian Szymanski) Gralismy 2 mecze pierwszy z wygralismy z anglia 81-88 rzucil 30 puntow

Powinien już od tego sezonu być wprowadzany do gry w PLK, te kilka minut w meczu musi zacząć dostawać, bo będziemy mieli kolejny zmarnowany talent polskiej koszykówki...

Powiedzmy sobie szczerze Sebastian Szymański nie ma szans nawet na siedzenie na ławce a co dopiero granie. Tą szansę jednak ma Bartek Bochno. :grin:

Tytuł:
obserwator
obserwator

paawlus pisze:
YLKO Noculak gadał te bzdury, a ten "drugi" to Piotr Sobczyński - on właśnie powiedział, że niscy, którzy grają/grali w Turowie zawsze są w formie na zgrupowaniach repry (Koszarek, Iwo).

Teraz już nie pamiętam, więc nie zaprzeczam, ale nie przypominam sobie, żeby pan Sobczak jakoś szczególnie nie zgadzał się ze słowami Noculaka. Mniejsza z tym, jeśli Noculak będzie komentował mecze PLK to ja dziękuję. Tak cieszyłam się, jak odszedł z Polsatu. Nie cierpię jego nieobiektywnego i złośliwego sposobu wyrażania się o zawodnikach czy też klubach do których nie pała osobistą sympatią. Wiem, ma prawo nie lubić, ale od dziennikarza oczekuje się nieco więcej obiektywizmu i wypośrodkowania opinii. Potem w świat idzie nieprawdziwa opinia na temat różnych rzeczy.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

paawlus pisze:
Zawodnicy już zjeżdżają do naszego miasta - dziś idąc chodnikiem minąłem Gorjana i Damira :)
Ja wczoraj spotkałem Saso Bobana i Danielsa.:P 8)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

A ja widzialem Harrisa i Danielsa. Milem okazje chwile porozmawiac z Harrisem, sympatyczny facet, wydawal sie zadowolony z tego ze do nas trafil.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Wade pisze:
Ja wczoraj spotkałem Saso Bobana i Danielsa.:P 8)

ostry2k pisze:
A ja widzialem Harrisa i Danielsa.

Znaczy się, że już większość u nas jest. Ktoś wie kiedy pierwsze treningi?
Nitroo - jest jakiś plan przygotowań do sezonu, mógłbyś go podać?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.