Parę dni bez neta i takie cuda na kiju się powyrabiały. A ja zamiast cieszyć się słońcem, plażą i wakacyjną sielanką nie mogę przestać myśleć o Turowie i dożynam blue conecta, który tutaj działa jakby chciał a nie mógł... Qurcze, na razie cokolwiek cienko to wygląda. Podpisani tylko Kitzinger z Danielsem, coś tam nieoficjalnie słychać o Donku Copelandzie i Robercie Witce... Logan będzie teraz gwiazdą Pro-fanów i Assec-urantów
![]:->](./images/smilies/077.gif)
(ciężko mi to strawić), Drole pojechał nad grecką rivierę na czynne wakacje, Ljubo zawarł pakt z Belgami, więcej ucieczek aniżeli zaciągów na tej naszej turowskiej krypie. Martwię się. Anwil się zbroi, Prokom wyrywa co najsmaczniejsze kąski z ligi, a przecież ponoć Turowa nie było stać na Davida, to w jaki sposób Prokom było stać z budżetem obniżonym do 10 mln? To znaczy, że im bardziej zależało niż nam. I tyle w tej sprawie. Część drużyn ma już przynajmniej Polaków skompletowanych. A my? Nie teges mi to wygląda. Dlaczego taka niemoc w podpisywaniu kontraktów, gdzie ci zapowiedziani porządni europejscy rozgrywający? Kto w zamian za Dragisę i Ljubotinę pod kosz? Kto zmieni Roberta i Iwo w kontekście przepisu o Polakach (no chyba, że w tym sezonie Iwo będzie robił za silnego skrzydłowego, taki uniwersal soldier

)? Kto za juniora w II kwarcie? Z gwiazdami pokroju Daniels czy Copeland to my MP nie zdobędziemy ani nie powtórzymy sukcesu w ULEBie. Liczę na naprawdę porządne transfery w wykonaniu Turowa w najbliższym czasie, bo inaczej - nie chcę być czarnowidzem - ale cienko to widzę. Mam nadzieję, że to cisza przed prawdziwą transferową burzą. Pozdrawiam z ziemi świętokrzyskiej!