Dzisiaj jest 13 lip 2025, 12:17

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

No to bedzie "ciekawie" z bezposrednich starciach z Prokomem :/

beda gwizdy na Davida? czy bedzie cieple powitanie?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

paawlus pisze:
Wg mnie facet dąży do permanentnego progresu

Przy Pacesasie?..progres?...to ja idę na Złotopolskich :-?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Cytuj:

To będzie bardzo ciekawe. myślę że Zgorzelecu kibice pogodzili się z tym że Logan odejdzie, ale jego odejście do Prokomu... no cóż, wydaje mi się że będzie to negatywnie odebrane, no ale, zobaczymy jak będzie...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

jedno jest pewne: "SASA' FILIPOVSKI!!!" przed pierwszym meczem :]

edit:

oraz:

"Kto wygra mecz? TURÓW, kto? TURÓW kto? TURÓW, TURÓW, TURÓW, do boju, do boju, do boju ZGORZELEC"

Ostatnio zmieniony 04 lip 2008, 21:06 przez yARO_81, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Jaro - zrozum cały kontekst mojej wypowiedzi. Facet dąży do tego, tylko że faktycznie w przypadku trenera poszedł na kompromis - nic go nie nauczy, ale za to będzie ustawiał wszystko pod niego i dawał możliwość prezentacji w "prime-timie" (czyt. Eurolidze :grin: ). Zobaczymy jak na tym wyjdzie...

yARO_81 pisze:

Będzie zawodnikiem przeciwnej drużyny, więc jakieś buczenie i gwizdy podczas jego nieziemskich wjazdów na kosz będą :grin: jednak nie wyobrażam sobie jakiś obelg czy czegoś takiego! Na prezentacji z pewnością otrzyma od nas brawa, ale potem już na to nie będzie mógł liczyć :P

Ostatnio zmieniony 04 lip 2008, 20:59 przez paawlus, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

yARO_81 pisze:
jedno jest pewne: "SASA' FILIPOVSKI!!!" przed pierwszym meczem :]

yARO, i to się liczy:). Myślę że o postawę naszego klubu nie powinniśmy się martwić, Saso na pewno coś wymyśli i tu nie można mieć wątpliwości :) Teraz tyl;ko czekamy na dalsze transfery i na początek nowego sezonu ;)

Tytuł:
pismak
pismak

Nie podoba mi się bardzo ta informacja!
Zdawałem sobie sprawę, że Logan odejdzie po tym sezonie, ale dlaczego tam?!? Dlaczego nie do innego klubu (słyszałem o ofercie z Kijowa)?!?
Mam tylko nadzieję, że Saso znając Logana, zatrzyma go :D i będzie Loganowi blado, jak rzuci 10 pkt. :P i jeszcze przegra mecz:D:D:D

Ja wierzę w Turów, wierzę w Saso, wierzę w to... że będziemy NAJLEPSI w sezonie 2008/2009!
A to czy będzie u nas grał Logan czy ktoś inny, to mnie mało interesuje!

P.S. Szymański z tego co wiem, ma kontrakt na 7 lat...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

paawlus pisze:
aro - czytaj cały mój kontekst. Facet dąży do tego, tylko że faktycznie w przypadku trenera poszedł na kompromis - nic go nie nauczy, ale za to będzie ustawiał wszystko pod niego i dawał możliwość prezentacji w "prime-timie" (czyt. Eurolidze :grin: ).

Paawlus wiem co chciałeś powiedzieć...oczywistym jest, że Logan liczy na to, że w Prokomie zaistnieje w Eurolidze..gdyby to Turów wygrał Majstra pewnie grałby u nas..
Po prostu coś wewnątrz mnie mierzi, że będzie grał przeciw nam..
bo co do tego, że przy packu nikt nie ma szansy na rozwój dla mnie jest oczywiste
Osobną sprawą pozostaje kwestia tego czy Pacesas będzie potrafił wykorzystać potencjał Logana...nie każdy kto wsiądzie w bolid Ferrari wygrywa Mistrzostwo F1 :D
Poza tym..to w końcu Saso zrobił z Logana cichego killera...więc nie mam wątpliwości, że potrafi go zatrzymać..

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

jaro28 pisze:
Poza tym..to w końcu Saso zrobił z Logana cichego killera...więc nie mam wątpliwości, że potrafi go zatrzymać..

i to jest sedno sprawy.
Sasa to taki nasz Napoleon koszykarski i skoro go czegos nauczyl to i go tego oduczy :D

Tytuł:
pismak
pismak

Loganowi trzeba oddać to, że rzut ma dobry, sezon mu wyszedł pod względem skuteczności...ale już co do jego wjazdów pod kosz, to uważam, że była to praca całej drużyny, a wykańczanie przez Logana... bo gdyby zespół nie rozciągnął podkoszowych rywali, to David nie miałby miejsca na wejście pomiędzy dwóch gości >200cm ...
A liczę po cichu na to, że w tym sezonie w Prokomie o pracę zespołową będzie bardzo trudno (o ile w ogóle ona się tam pojawi) :)

A czy wiecie co się dzieje z Pape Sow'em? Zawodnik, pomimo swojego zachowania (przed 2 meczem finałów), jest dość ciekawy i dobry... nie liczę, że zagra w Turowie (ba, nie chciałbym tego!), ale interesuje mnie gdzie trafi(ł)? :grin:

Tytuł:
obserwator
obserwator

tur16 pisze:
Dlaczego nie do innego klubu (słyszałem o ofercie z Kijowa)?!?

Kluby z Ukrainy nie mają miejsca w Eurolidze a Logan powoli dąży naprzód a nie stagnacja jak u wielu koszykarzy.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

jaro28 pisze:
Po prostu coś wewnątrz mnie mierzi, że będzie grał przeciw nam..

Mnie to tez mierzi, chora sytuacja dla kibiców, ale taki jest $zawodowy$ sport...

jaro28 pisze:
Osobną sprawą pozostaje kwestia tego czy Pacesas będzie potrafił wykorzystać potencjał Logana...nie każdy kto wsiądzie w bolid Ferrari wygrywa Mistrzostwo F1 :D

Prawda jest też taka, ze u nas funkcjonował w (legendarnym już ;) ) systemie Saszy. Nie chcę powiedzieć, że w Sopocie nastąpi jego regres, jednak z pewnością nie będzie już tak jak w Turowie.. A mecze z nami będą jednymi z jego słabszych - Saso się o to postara ;)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zupełnie nie dziwi i nie bulwersuje mnie Logan w Prokomie. Czy wy nie macie chęci pracować w firmie o lepszej marce, mającej większy światowy zasięg i zarabiać więcej ? To naturalne, że dąży się do rozwoju, a przejście do Prokomu to dla Logana to kolejny krok w budowaniu swojej marki. To jego praca, po co więc siać nienawiść za to, że zrobił coś naturalnego ? Niezłą obłudą to pachnie. Koszykówka to nie piłka nożna, tutaj są całkiem inne realia. Nie ma chorobliwego przywiązania do barw, Maciej Zieliński zdarza się raz na tysiąc zawodników. Gracze przechodzą do lepszych klubów, za lepsze pieniądze, po jednym sezonie, a czasem nawet po jego połowie i jest to na porządku dziennym. Cieszmy się tym co zrobił dla klubu i że nie zachował się jak Henderson, co mógł zrobić , sczególnie patrząc na to, jak z każdym kolejnym dobrym meczem rosła jego cena.

Tytuł:
obserwator
obserwator

paawlus pisze:
Mnie to tez mierzi, chora sytuacja dla kibiców, ale taki jest $zawodowy$ sport...

taa $zawodowy$ zważywszy na fakt, że więcej dawał mu Kijów ;)

Tytuł:
pismak
pismak

Pogrzana sprawa i tyle!
Nie życzę nikomu (Loganowi tym bardziej) źle, ale mam nadzieję, że Prokom w tym sezonie się posypie i zajmie wysokie 5 miejsce:)
Jak dla mnie może być 1. Turów 2. Anwil 3. Polpak 4. Stal 5. Prokom itd. :D :D :D

Ale to taki mały OFFTOPIC :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.