wojtows pisze:
Ponoć już skład jest zamknięty, tylko włodarze klubu czekają z ogłoszeniem i przekazaniem oficjalnych informacji do prasy.
Czyżby były jakieś duże niespodzianki!!??
Oby do końca wakacji zdążyli z jej ogłoszeniem... Skoro są podpisane kontrakty, to dlaczego by mieli zwlekać z podaniem informacji do prasy? Wg. mnie nie mają jeszcze podpisanych, dlatego nie podają informacji, aby nie stracić danego zawodnika na rzecz innego klubu. Wie ktoś coś odnośnie zamkniętego składu ?
Cytuj:
Na razie nie wierzę w doniesienia odnośnie gry DD w Grecji. W Polsce podali "informację" a na stronie europejskiej by nie podali takiego newsa ?
SPRAWDŹ SPRAWDŹ #2 Ja nic o grze DD w Grecji nie widzę...
Słyszałem, że Drole swoją decyzję gry w Turowie uzależniał od pozostania Saso na ławce czarno-zielonych. Drole-Saso , to taki duet wg. mnie jak Szawarski - Kowalczyk.
Jeżeli odejdzie, to największe podziękowania właśnie dla niego... Jego gra, zawsze walczył, przez cały czas jaki spędził na parkiecie, za darmo kapitana drużyny nie dostał, te gesty porywające Kibiców do dopingu (najczęściej on je wykonywał!) - najbardziej mi będzie szkoda jeżeli Drole nie przedłuży kontraktu z Turowem...
marek77 pisze:
nie dziwie on ma już swój wiek i teraz musi myslec już nie tylko o grze ale tez o rodzinie kontrakt napewno ma wyższy niz w turowie życzę mu powodzenia
Ja też się nie dziwie jeżeli odejdzie z Turowa (ale lepiej żeby został!!!:)... Dlatego wielkie podziękowania dla niego, za to co zrobił dla Turowa. Dokładnie, Drole swoje latka już ma, dlatego niech myśli o rodzinie, aby po zakończeniu jego kariery wiodło im się jak najlepiej
Zobaczcie kto zasiada na ławce Panioniosu
LINK. Już się gdzieś przewijało to nazwisko

...