Dzisiaj jest 10 lip 2025, 17:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna

jak zakończy sie rywalizacja finałowa ??
4-0 lub 4-1 dla Turowa 9%  9%  [ 2 ]
4-2 lub 4-3 dla Turowa 70%  70%  [ 16 ]
4-0 lub 4-1 dla prokomu 9%  9%  [ 2 ]
4-2 lub 4-3 dla prokomu 13%  13%  [ 3 ]
Liczba głosów : 23
Autor Wiadomość
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

nie wiem jak wszyscy forumowicze ale ja juz od ostatniego meczu półfinałowego mam starszy głod ogladania naszych koszykarza i zyje finałem. spotykamy się z obrońcą tytułu - Prokomem treflem. Sopocianie mze i sa zmęczeni ale znając metody regeneracji sil sądzę, że na finały nawet na 7 meczy są gotowi. co do Turowa - tak jak Robert Witka jestem troszke zaniepokojony ze wypadli z rytmu meczowego, ale co jak co ale Saso wie najlepiej co robi - wprowadził tą drużynę w bardzo dobrym stylu do PO i miejmy nadzieję zakończymy tą faze jako nowi MP !
co do pojedynku - uwazam ze to jedna wielka niewiadoma - obie drużyny mają mnóstwo argumentów, aby pokonać przeciwnika. ja jednak wierze że nasz duet trenerski (a moze nawer qwartet) przygotuje coś ekstra i osoby, które mówiły o serii prokom-anwil ze to przedwczesny finał zobaczą, ze TURÓW nieprzypadkowo gra w finale !!!
licze na 4:2 dla Turowa i swiętowanie MP w Zgorzelcu czego sobie, wszystkim kibicom i całemu klubowi życze !!!!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator

A ja zycze sobie i wam meczow godnych FINALU i niech wygra lepszy :) 8)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Wierze ze nasz kochany Turów wygra bo zdobywanie złota przez PTS jest już nudne.
Już nie mogę sie doczekać jutrzejszego meczu :grin: Ale wierze w to że wygramy!!
POLSKA SIE CHOWA W CIENIU TUROWA !!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Na początku myślałem że przegramy. Ale teraz mam pewność, że wygramy :P i dziś odniesiemy zwycięstwo w Sopocie. Kluczem będzie wylączenie dobrze grających w meczu z Anwilem Huseiyna Besoka i Donatasa Slaniny. Dobre kończe bo mecz trwa.
Pozdro

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Nie do wiary. Przegraliśmy wygrany mecz. Dzięki chłopakom za walkę. pokazali, że finał nie będzie spacerkiem. Najważniejsze to odbudować morale po przegranej i w niedzielę spiąć się na tyle mocno, by wygrać w Sopocie.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ajajajajaj! Szkoda że się nieudało. Bardzo zacięte i emocjonujące spotkanie. Szkoda że Dragisa nie trafil tych wolnych w końcowce, bo była wtedy ogromna szansa. Dobrze grał Rodriguez, 6 przechwytów, i o ile dobrze naliczyłem 6 albo 7 zbiórek. Szkoda że się nie udało, ale jeszcze mecz w niedziele i okazja do rewanżu i pokazania Prokomowi kto tu rządzi!!!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Zastanawiam się co powie im w szatni Saso. Czy nie dostrzega on tego, że daliśmy pograć zbyt długo trzem zawodnikom, którzy mieli po 4 faule? Nie chodzi mi o to żeby krytykować Saso i drużynę, ale moim zdaniem powinno się wpuścić człowieka zadaniowego, który wymusiłby faul przeciwnika. To takie moje luźne przemyślenia na gorąco po meczu. Ogólnie finał się zaczął pięknym meczem i wszyscy, którzy twierdzili, że finał przedwczesny odbył się z Anwilem powinni teraz na kolanach do Częstochowy zapychać, aby im Bozia odpuściła grzechy za te bluźnierstwa.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

ahhh było bardzo, bardzo blisko. Szkoda tych wolnych ale nie ma co gdybać. Wkoncu..... co się odwlecze to nie uciecze :D
Turów!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

no cóż - przegrana, ale jest to 1 mecz i pokazaliśmy, ze jesteśmy bardzo dobrym przeciwnikiem w finale. seria kończy sie dopiero jak któraś drużyna ma 4 zwycięstwa, wiec wszystko jeszcze do rozstrzygnięcia.
trzym się Dragisa - i know what you are feeling

Tytuł:
rekrut
rekrut

ajjjjjjj dobrze powiedzial Koszar ta porażka boli ale mamy jeszcze 3 mecze :grin:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Nie ma co się martwić mecz był piękny nawet jak Turów przegra ten finał to wiem że tylko po takich meczach jak wczoraj.Dragisa może nie wtrafił najważniejszych dwoch osobistych w tym sezonie ale za to doprowadził do dogrywki walczył jak lew.Jeżeli byśmy przegrali z Prokomem w Niedziele to mam taki pomysł żeby ktoś kto zna Słoweński zrobił transparent który doda otuchy nie tylko Dragonowi ale i całej drużynie.Tak jak ktoś powiedział mecz gra się do 4 zwycięst wczorejszy mecz pokazał że przewaga 9-cio punktowa może być tak szybko zniwelowana.To samo tyczy się całego finału.Już się nie moge doczekać jak to Prokom przyjedzie do naszej twierdzy:)zrobimy taki kocioł że rozmówki Pana Noculaka i Romańskiego z Gazety Wyborczej nie będzie słychać:P Turów!!!!! :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cytuj:
ktoś kto zna Słoweński zrobił transparent który doda otuchy

Napisz mi co chcesz przetlumaczyc, a ja ci napisze jak to jest po slowensku.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Meczyk super, coz jutro kolejny mecz i stawiam 1:1.. musza sie odbudowac psychicznie po tej porazke, a wierze ze Saso ich zmotywuje i raczej nie krzyczal na nich w szatni jak Urlep.. a to dobrze.. Moim zdaniem bledem by bylo wpuszczac zawodnika zadaniowego.. bo nie wiadomo jak np odczytali by faul sedziowie... tego sie obawiam w tej serii- sedziow.. na pcoizatku dogrywki sedziowie dali 4 pkt darmo dla Prokomu.. 1. jak Dylu sie przesuwal w obronie, ale i tak Witce odgwizdali 5 faul :/ (wiec dlatego wolalbym zeby zadaniowy siedzial na lawce, bo moglo byc odwrotnie, mianowicie faul odgwizdali by naszemu, w obronie:/) ...
2. Rodriguez na srodku boiska walczyl o pilke z Dalmau, ale faul naszemu gwizdneli gdy mi sie wydaje, ze to Dalmau faulowal.... ale to sa sedziowie... 4 pkt Prokom dostal za free.. ale ta walecznosc naszych i odrobienei tych punktow w dogrywce .. cudo normlanie.. dlatego wielki szacunek i wierze w jutrzejsza wygrana....

z tym transparentem to jest swietny pomysl... nawet jak jutro wygramy.. milo by bylo naszym przeczytac cos w swoim jezyku..

moze: ->Dziekujemy za walke w Sopocie. Prosimy o powtorke w Zgorzelcu :)
-> Nic się nie stało. Gramy do 4 zwyciestw !! ( wprzypadku przegranej..tak jak pisalem wyzej.. mysle ze bedzie 1:1 )!!
tak na szybko pomysly.. macie moze cos lepszego piszcie...!!super gdybys to lipa przetlumaczyl...

Dzis juz goraco apeluje o bardzo glosny doping na naszym obiekcie, musimy pokazac ze jestesmy 6 zawodnikiem i zawsze ich wspieramy.. cala hala razem z KK niech nadaje !!

Pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Szkoda, szkoda.... ale nie poddamy się tak łatwo !!! Wierzę, że u nas przy naszym dopingu, wygramy oba mecze i będzie 2:2 Turów !!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Po 2 meczach w Zgorzelcu brdzie 2:2!!

Ostatnio zmieniony 21 maja 2007, 7:05 przez Rafał100, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.