Czasu do derbów jest niby trochę, ale tak naprawdę niewiele żeby się do nich odpowiednio przygotować
Dzwoniłem dziś do Śląska w sprawie tego meczu i dowiedziałem się, że:
- będzie 07 stycznia (niedziela)
- bedzie prawdopodobnie relacja w tv4
- bilety na ten mecz będą w sprzedaży już 27/28 grudnia :!: ,ceny będą znane po meczu z Prokomem
I w związku z tym ostatnim mam pytanie - ile ok. osób łącznie z KK "Tur" jedzie na ten mecz? Bo dobrze by było, aby załatwić abyśmy byli w tym samym sektorze, a nie tak jak w 2 poprzednich sezonach oprócz KK byliśmy rozrzuceni po Orbicie i nasz doping nikł w tłumie Ślązaków ! A z pewnością zdecydowana większość naszych kibiców woli dopingować razem !
Proponuję, aby KK zajął się tą sprawą, aby spróbował "załatwić" pewną ilość miejsc dla chętnych w jednym sektorze, a zapisy i wpłaty mogłyby być dokonywane poprzez "Kolportera" koło Grunwaldu.
Jeśli Śląsk się nie zgodzi nam sprzedać tak biletów to można, a tak zrobić zapisy i wpłaty ("Kolporter"), a ktoś pojechałby i kupił te bilety we wro.
Wydaje mi się, że jest to dobry i skuteczny pomysł, abyśmy wspólnie i skutecznie dopingowali naszą ekipę ! Nie prześpijmy tej sprawy!
Liczę na odzew !
Pozdro