becia pisze:
spoko, mam nadzieje, że nie jesteś napalonym 13latkiem ani zboczonym 80latkiem

bo tak prawde mowiac, to nie wiem, kim jestes:P wybacz

czekam na info jak cos

podanie, cv, 3 zdjecia..

Dobra skompletuje te wszystkie dokumenty .Do 21 powinienem zdążyć.Wybaczam to,że nie wiesz kim jestem.Ale gdybyś wiedziała to nie było by tego dreszczyku emocji:)
Zdjęcia całej sylwetki czy wybranego fragmentu?:)
madzia_zgc pisze:
i list motywacyjny i 4 zdjecia bo jedno dla mnie

List motywacyjny,który ma mnie zmotywować czy Ciebie?I do czego ma motywować?
Odnośnie zdjęć jak wyżej:)
Asiek_Isia pisze:
Gdy pisałam pierwszego posta dotyczącego organizacji wyborów miss na żywo , nie wspomniałam o konkretnych osobach. Wyraziłam tylko swoje zdanie. To wy byłyście przekonane , że do was ten post . Nie wiem tylko dlaczego ? Nie jesteście pępkami świata i nie wszystko kręci się wokół was. Więc o co wam chodzi ? Chciałyście to wziąść do siebie to wzięłyście . Wszystko.
Nie łam sie ,będzie dobrze.Nie przejmuj się wrednymi dziewuchami.
Jesteś ładna,oceniając po fotce.Taka zimna i niedostępna,ale napewno pod tą osłoną kryje się wartościowy człowiek ,mający swoje zdanie i potrafiący go bronić,a także wrażliwa i inteligenta osóbka.
Każdej z Was miłe forumowiczki mozna coś zarzucić,ale albo się umawiacie na walkę w kisielu albo koniec z tymi uszczypliwościami.
Widzisz Asiek Isia,tak czasem bywa,że wychodzi tak jak wyszło.
Niestety z Toba nie mogę się umówić na kawę w celu przełamania tej tarczy z lodu i odkrycia Twojej osobowości.No ale cóż.
Ale Twój blog poczytam sobie w wolnej chwilce.
Albo zróbcie tak jak ja z z_drw.Niezgadzałem się znim to przesta łem odnośić się do jego postów.No chyba,że to forum jest za małe dla Was.Wtedy jak wyżej.Walka w kisielu.
Pozdrawiam i spadam na żwirkę.