Widze, ze niektore osoby nie kminia czaczy - moze inaczej

ja osobiscie jeszcze nigdy nie widzialem czegos takiego jak „Burmistrz Miasta i Rada Miasta oficjalnymi sponsorami imprezy” :!: Sponsorzy daja pieniadze na impreze i maja cos w zamian, np. reklame, albo za free rozkladaja na danej impreze swoje stoiska itp.
I WLASNIE DALCZEGO RADA MISTA I SZANOWNY PAN BURMISTRZ MAJA SOBIE ROBIC REKLAME PRZEDWYBORCZA ZA MOJE PIENIADZE :!:

: :!:

: :!: :evil: przeciez to jest chore i calkowicie nie do przyjecia :!:
Tak pozatym to z ciekawosci przejzalem kilka stonek odnosnie roznych imprez z roznych miejsc w naszym kraju i nigdzie nie pisza takich herezji :!: :evil:
Jezeli juz cos takiego pisze to w formie "Partnerem imprezy jest miasto Wrocław" :!: i nic wiecej :!:
PARTNEREM a nie SPONSOREM :!: Jezeli ktos nie rozumie jaka jest roznica miedzy tymi pojeciami to zapraszam do wikipedii (przyp. taka darmowa encyklopedia na necie).
Mogli sobie napisac "Sponsorem imprezy jest miasto Zgorzelec", no ale przeciez szykuja sie wybory wiec trzeba bylo pokazac sie :!: przypomniec ludzia o tym jakim to ja jestem extra burmistrzem :!: i ze to ja zasponsorowalem im taka impreze :!: pokazac ze umie sie cokolwiek zrobic, no i oczywiscie zrobic sobie reklame za nasze ciezko zapracowane pieniadze :!: :!: :!:
TYLKO JAK PRZYJDZIE CO DO CZEGO, ALBO KTOS POPROSI O SPONSORING JAKIEGOS NAPRAWDE POZADNEGO I WARTOSCIOWEGO PRZEDSIEWZIECIA TO MIASTO JEST BIEDNE I NA NIC NIE MA PIENIEDZY :!: :!: :!:
Kasia chyba cos o tym wie :wink:
alien, uważaj na słownictwo //admin