Dzisiaj jest 06 gru 2025, 7:57

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Post: 04 gru 2025, 11:49 
Offline
obserwator
obserwator

Rejestracja: 12 sie 2014, 10:00
Posty: 154
Witam, mam restaurację i planuję rozbudowę zaplecza o dodatkową chłodnię. Ktoś używa monoloków chłodniczych w gastronomii? Jak to działa w praktyce? Martwię się o hałas i stabilność temperatury przy częstym otwieraniu drzwi.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 04 gru 2025, 12:36 
Offline
obserwator
obserwator

Rejestracja: 11 lip 2017, 11:00
Posty: 153
Mamy 2 :)
Działają świetnie już 18 miesięcy. Hałas jest minimalny, nie większy niż lodówka gastronomiczna. Temperatura stabilna nawet przy intensywnej pracy - ważne żeby dobrać odpowiednią moc do kubatury. Montaż był prosty, od decyzji do uruchomienia minęły 3 dni. W gastronomii gdzie czas to pieniądz, gotowe systemy chłodnicze to strzał w dziesiątkę.
Polecam sprawdzić: https://aifoglassdoors.com/pl/produkty/monobloki/ - systemowe monobloki chłodnicze dla profesjonalistów.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  


Support forum phpbb by phpBB3 Assistant
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
NA FORUM OBOWIĄZUJE ZAKAZ UŻYWANIA FORM "PAN" oraz "PANI". Używamy tylko formy bezpośredniej.


Firma DGL - właściciel www.forum.zgorzelec.info nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub ccywilną..