manzir pisze:
Faul był ewidentny - druga sprawa to, że Fischer zaproponował kiepską akcję - było ponad 7 sekund i można było to lepiej rozegrać.
Możesz uzasadnić? Według mnie jedna z lepszych możliwych decyzji. Izolacja i penetracja z próbą wymuszenia faulu przez dobrze dysponowanego Ikovleva .Wszystko zagrane całkiem nieźle, a Djurisić mógł bronić się tylko faulem. Nie odgwizdali. Zabrali nam mecz. Ktoś mi wytłumaczy po cholerę w takim razie ten system powtórek skoro w takim momencie się tego nie używa?
Jeżeli Archibeq po tym meczu nie dostanie jakiegoś upomnienia to znaczy, że ktoś ma ten klub i jego wyniki daleko w dup*e. Zbiórka w ataku w ważnym momencie wcale go nie ułaskawiła. Kompletnie nie rozumiem jak można będąc tak wielką, wolną kłodą w obronie tak wysoko wychodzić w obronie. Po tych jego decyzjach robiło się takie szambo, że brak mi słów.
Cała pierwsza piątka zasługuje na wielkie brawa za walkę. Jeśli ktoś się zapyta co Bochno robi w tym zespole odeślę go właśnie do tego meczu. Takiego Bartka się ogląda.
Graliśmy z mistrzami na neutralnym terenie bez rozgrywającego jak równy z równym. Trzeba dodać coś więcej? Oby sił starczyło na najbliższe mecze.
Andrew gra za darmo? Czy o co chodzi w tym wzmocnieniu?