Dzisiaj jest 12 lip 2025, 0:36

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 105  Następna
Autor Wiadomość
pismak
pismak
Awatar użytkownika

a mamy jakiś hymn?

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

W finałach o Mistrza Polski zawsze grają hymn . ;)

pismak
pismak
Awatar użytkownika

myślałem o inynym hymnie niż Państwowym :P

pismak
pismak

Zobaczymy jak zakończy się jutrzejszy mecz. Oczywiście będę bardzo mocno trzymał kciuki za Trefl.

W tym roku mija 10 lat od mistrzostwa I ligi i awansu do PLK. Mam nadzeję że po równo 10 latach znów będziemy najlepsi, tylko w najwyższej klasie rozgrywkowej w Polsce i zdobędziemy mistrzostwo Polski.

Apel do wszystkich kibiców o świetny doping. Dajmy z siebie wszystko. Proszę balkoniarzy i KK o dogadanie się przeć finałem, zrobienie wspólnej oprawy i niech ten nasz wspólny, zjednoczony doping poniesie nas do zwycięstwa.

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Sezonowcy bez Drago:

http://plk.pl/aktualnosci/n/13129/decyz ... zkosz.html

Czyżby finał z Treflem ???

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Co za dziadostwo komentatora meczu Stełmet-Trefl Sopot? Jak można powiedzieć, że w finale na pewno nie będzie wyniku 4:0? Czyżby gościu obstawiał w STS-ie i miał wpływ na przebieg rozgrywek? Mowa oczywiście o Chodkiewiczu. Żenada! Z Noculakiem zrobiono porządek, to może i z Chodkiewiczem należy?

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Kibice TUROWA ! Wykupiliście już bilety ? Nie pozwólmy kibicom Stelmetu opanować
naszej hali. Musi być rewanż za poprzedni sezon !

rekrut
rekrut

Pisałem kilka dni temu że stelmet się rozkręca i dzisiaj to potwierdzili. Nie będzie tak łatwo jak niektórzy myślą, ale wierzyć musimy. Jak nie teraz to chyba już nigdy.

zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

nek.... Ale znow Trefl pokazal, ze graja po prostu cienko. Przy tak grajacym dzis Treflu i Rosa i Asseco zrobilo by taki wynik jak dzis Stelmet :/

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

yARO_81 pisze:
nek.... Ale znow Trefl pokazal, ze graja po prostu cienko. Przy tak grajacym dzis Treflu i Rosa i Asseco zrobilo by taki wynik jak dzis Stelmet :/

To jedno, a drugie to to, że ani jedni ani drudzy dzisiaj nie wygrali. Dzisiaj mniej skuteczny zespół przegrał, bo oba zespoły raziły nieskutecznością. Oby zielonopagórkowcy utrzymali ten poziom do końca finałów, a o wynik jestem spokojny.

rekrut
rekrut

Może tylko ja mam takie pesymistyczne zdanie. Ale po tych wszystkich przegranych finałach podchodzę do tego z obawą. Oby Wasze opinie były słuszne.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

1. Chodkiewicza uważam za znawcę tematu. Nie musi się wszystkim podobać jego przekaz, sposób wyrażania - mnie akurat jego komentarz się podoba. Ma facet dużą wiedzę i o dziwo nie jest stronniczy. W ostatnim meczu Turowa ze Stelmetem obiektywnie powiedział, że Stelmet w porównaniu z Turowem jest słaby, a przecież ów trener jest związany z Zielonką, chyba się nawet tam urodził. To tak na marginesie. Akurat zgadzam się z nim, że wynik 4-0 finału dla którejkolwiek z drużyn jest mało prawdopodobny. Grengo dojdziesz w swojej fotografice do poziomu Ansela Adamsa, Maleszyka bądź Haksara to będziesz mógł krytykować bądź co bądź znawcę koszykówki.

2. W mojej ocenie Turów ma argumenty aby Zieloną Górę pokonać. Jednak w finale poza umiejętnościami czysto sportowymi, mogą odgrywać rolę inne czynniki: poziom determinacji i zaangażowania, wola walki, poświęcenie itd.

3. Od czwartku zaczynają się najważniejsze mecze dla Turowa. Powiem tak - do tej pory była przystawka, teraz będzie danie główne. Bez determinacji kibiców, ich zaangażowania, oddania serca klubowi, zawodnikom może nie być wcale łatwo. Na Stelmet tego wszystkiego o czym pisałem wyżej zabraknąć nie powinno. Chyliński w swoim wywiadzie powiedział - sezon dla nas się jeszcze nie skończył ( wywiad po 3 wygranym meczu z Rosą ), musimy jeszcze postawić kropkę nad "i".

Halę na Maratońskiej trzeba wypełnić na maksa. I na maksa oddać swój głos, na maksa wspierać Turów.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

hakunamakata pisze:
Grengo dojdziesz w swojej fotografice do poziomu Ansela Adamsa, Maleszyka bądź Haksara to będziesz mógł krytykować bądź co bądź znawcę koszykówki.

Nie żebym zadzierał nosa, ale dzięki za porównanie do najlepszych. Oczywiście w tym co robię dla fotografii poza pasją jest dążenie do doskonałości, ale swoją opinię oparłem bądź co bądź o swoją własną ocenę sytuacji, a w zasadzie dziwnego komentarza, który jest dla mnie niezrozumiały, bo jako były koszykarz mam prawo sądzić, że do końca sprawa wyniku jest otwarta i stwierdzenia, że "na pewno" nie będzie 4:0 są conajmniej nadużyciem. Oczywiście nie chodzi mi o wiedzę tego pana, ale nie należy w ten sposób wyrażać się na publicznym forum jakim jest TV, bo rodzi to wiele- mam nadzieję niepotrzebnych - spekulacji, na które chociażby ja zwróciłem uwagę.
Oczywiście liczę na słodziutką zemstę Turowa, ale świadomy jestem, że może nie być tak łatwo, jak się wydaje przed finałem.

Co do reszty Twojej wypowiedzi oczywiście pełna zgodność i zaproszenie do wypełnienia blaszaka przy Maratońskiej. Więcej takiej okazji może nie być (przeprowadzka na Lubańską) dlatego pożegnajmy godnie blaszak pomagając naszej drużynie w zdobyciu pierwszego tytułu MP.

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Na fb2 piszą, że wczoraj wśród kibiców puzzli były osoby ze Zgorzelca. Ponoć w jakieś zamieszanie robili... Taki poziom to sobie możecie prezentować na sportowych faktach w komentarzach :-/

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Miejmy nadzieję, że w tym roku zrewanżujemy sezonowcom :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 105  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.