Dzisiaj jest 11 lip 2025, 20:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 105  Następna
Autor Wiadomość
rekrut
rekrut

Jak to kto? Krestynin

pismak
pismak

Krestinin??? Osobiście odstawiłbym na boczny tor Piotrka, lub Ivana.

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Ivan na pewno nie pójdzie na boczny tor, bo pod koszem do "masowania" zawsze się przyda na te parę minut, a nóż mu coś wpadnie czy "czapkę" na zimę sprzeda przeciwnikowi :P Piotrek też dostaje szanse tak jak ostatnio 3 minuty, ale niestety nic mu nie wpadło wtedy i jak to wyglądało każdy widział. Szkoda, że żadnej szansy nie dał Denisowi. Możliwe bardzo, że Tony za niego wskoczy.. Zobaczymy jaka będzie decyzja..

Kara karą, Dłoniakowi mogli by dać więcej ( wg przepisów to chyba było do 10 tysi lub zawieszenie w meczu ). Teraz ciekaw jestem jak zareagują na zachowanie Dragicevića.

Mecz strasznie brzydki. Ale dzięki temu Tury mogą sobie dłużej odpocząć i lepiej się przygotować oraz zregenerować siły. Oby to wyszło na dobre tak jak z Rosą. ;)

pismak
pismak
Awatar użytkownika

ale czad !!! w szoku jestem... cholera 30 mam 2 zmianę... Turów Mistrzem Polski !!!
Jak nie teraz to nigdy !!!

Mistrz !!!

Może na jakiś trening bym przyjechał .... kiedy oni są na hali ? Podziękować im i dać im kopa :)

Mistrzostwo mamy jak nic.... TURóW !!!

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Z tym mistrzostwem, to się jeszcze powstrzymajmy - w tamtym roku też było różowo przed finałem, a jak się skończyło wszyscy pamiętamy.
Stelmet potrafi się mobilizować na ważne mecze. W tym sezonie mają jednak problem z utrzymaniem koncentracji w momencie, jak wydaje im się, że jest już po meczu i nie mają zawodnika, który zrobiłby różnicę. Śmieszą mnie ludzie, którzy zachwycają się kongo. Dla mnie to przeciętny zawodnik, który broni się w jakimś stopniu obroną. Jak widzę jego przestrzelone rzuty spod samej dziury na czystej pozycji, i to czasami dwa razy, bo ponawia po zbiórce, to mnie gość totalnie rozwala. Nie ma co się też zachwycać, jak wysoko skacze, ponieważ inni czarni bracia też potrafią poszybować w powietrzu. Jak dla mnie najbardziej przereklamowany i rozczarowujący zawodnik w tym sezonie :)

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Krzysztof pisze:
Krestinin??? Osobiście odstawiłbym na boczny tor Piotrka, lub Ivana.

Zdecydowanie najsłabszym ogniwem w cały składzie jest właśnie Krestinin..........on za wyjątkiem średniej obrony i może 2 zbiórek w ataku nic innego do gry nie wnosi. Często do tego biega na boisku i chowa sie po rogach aby tylko nie przeszkadzać ..........

Ivan "Zigi" tak już pisza wyżej może się troszku pomasować z wysokimi z przeciwnej drużyny .......do tego dorzuci zawsze pare oczek.........zbierze kilka piłek........postawi kilka zasłon...........

Stelmach tak jak wszyscy wiedzą pupki nie urywa, ale też może dać więcej niż Krestinin. Z racji braku ogrania meczowego gra jak gra i zawsze jest rypany za byle co........ Ale i tak jest w stanie rzucić za trzy , coś zebrać , postawić zasłonę , pomasować się a nawet czasami za grać jeden na jeden z wejściem pod dziurę.......

Więc z tego wszystkiego niestety ale Kristi może już sobie zagrzać miejsce z małżonkami chłopaków jak tylko TT wróci do pełni zdrowia

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Niejako pogrzebałem Trefl, sądząc że bez problemu Stelmet wygra w czwartek a tu taka niespodzianka. No ale czy to faktycznie niespodzianka? Trefl to zespół z charakterem, nie poddający się, grający do końca - trzeba ich zabić aby ich pokonać. Poza tym wyciągnęli wnioski z wtorku i lepiej przykryli Koszarka. Uzależnienie drużyny z Zielonej od Koszara jest duże i jak mu nie idzie to nie ma za bardzo kto Łukasza zastąpić. Ale to nie nasz problem. Uvalin przyspawał Cesnauskisa do ławki i żyłuje lidera.

Jak idzie sprzedaż karnetów na finały/ Jest ruch w interesie? Hala będzie nabita? ;)

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Byłem dzisiaj w biurze po bilety i muszę powiedzieć, że szału nie ma. Przede mną były dwie osoby - godz. 14.30 - może później coś się ruszyło.

Uvalin szykuje MC i MS na finały -> chce nas tym pokonać ;)

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Kto waszym zdaniem jutro wygra ? :)
sezonowcy się zmobilizują czy Puzzle znów zaskoczą ? :D :smt062

rekrut
rekrut

Prince from Tennessee pisze:
Kto waszym zdaniem jutro wygra ? :)
sezonowcy się zmobilizują czy Puzzle znów zaskoczą ? :D :smt062

mecz jest w niedziele, a mimo wszystko wydaje mi się że wygra zielonka, wolałbym nawet żeby Turów z nimi grał w finale :) chociaż skoro dragicevicia zawiesili, to może znowu być niespodzianka

rekrut
rekrut

Tak się zastanawiam, którego przeciwnika ja, jako kibic wolał bym mieć w finale dla Turowa. Przyznam się, że możliwość ogrania Zastalu smakowała by bardzo po ostatnim sezonie, a z drugiej strony, finał z Treflem i ewentualne złoto miało by mega symbolikę po tych wszystkich przegranych finałach z nimi (przed i po metamorfozie). To był by chyba ten ,,prawdziwszy,, rewanż

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

jeżeli pagórkowcy kalkulowali ten piąty mecz u siebie to mogą w obliczu odsunięcia Dragicewicza mieć ciężko

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Nigdy nie uwierzę, że pagórki chciały grać piąty mecz. Za duże ryzyko, aż tacy dobrzy nie są, żeby wykręcać takie numery.

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Będą jaja, jak się odwołają, a PLK utrzyma decyzję - można wtedy zaryzykować tezę, że trefl będzie miał ułatwione zadanie. Z drugiej strony sezonowcy zepną poślady na 200%, aby awansować do finału.

I jeszcze jeden news:

Jacek Winnicki trenerem Fenerbahce Stambuł

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Czy tegoroczne mecze finałowe będą miały szczególną oprawę ?
Fajnie byłoby, gdyby znaczna część kibiców Turowa przybyła na halę z szalikami.
W momencie witania naszej drużyny wszystkie szaliki podnosimy do góry i śpiewamy
" Czarno - zielone ....". Myślę, że oprócz hymnu byłoby to również wzruszające.
Co wy na to ?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 105  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.