Dzisiaj jest 10 lip 2025, 13:53

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 105  Następna
Autor Wiadomość
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Bardzo przepraszam to było "ad voce" - i postanawiam się poprawić

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Dorzuciłbym jeszcze uwagę odnośnie ubioru tych urodzonych w Zgorzelcu skaczących na balkonie - nikt nie jest zgorszony, ale eksponowanie swojego przydużego ciała jest co najmniej mało estetyczne, wręcz chce się :smt078

Chłopcom roi się doping, jak na innych poważnych arenach, a zaczynają od wiochy.

Szacunek za chęci, śpiewy, zaangażowanie i próbę pobudzenia ludzi na hali, ale z tą oprawą to taka troszkę żenada 8)

Dołączam się do uwagi przedmówców, choć sam tu teraz nabazgrałem, macie swój wątek i tam się przekomarzajcie ;)

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... taj-jestem
- warto poczytać.

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

No a co z tym Kaly Baronem no niby mial u nas grac ale jak narazie cisza

pismak
pismak

No właśnie jest jakiś zawodnik albo i nie ma trzeba się domyślać podsłuchiwać bo klub ma w pupie kibiców ciemną masę grunt aby karnety kupili reszta niech pozostanie milczeniem.

pismak
pismak

http://koszykowka.przegladsportowy.pl/K ... 1,297.html
znalazłem przed chwilą !!! No oczywiście u nas na stronie dowiemy się na końcu .

pismak
pismak

KB jest cały czas i trenuje z zespołem, był również w okolicach ławki. wczoraj nawet przybijał piątki z kibicami po meczu - to czy przekona do siebie i zostanie z nami na dłużej wyjaśni się w ciągu najbliższych dni, może tygodnia...
Polityka klubu pod tym względem jest ok - jak się sprawdzi dowiemy się o tym, dopóki nie ma decyzji nie ma informacji...

pismak
pismak

A ja uważam że polityka pod tym względem jest do du...
Bo można spokojnie napisać że jest taki zawodnik że będzie testowany ,sprawdzany czy inne cuda na kiju a nie jak sam piszesz przybija piątki i trzeba się domyślać czy to nowy trener masażysta czy kolega Filipa? To takie trudne czy takie tajemnicze ma być?

pismak
pismak

można tak jak Śląsk Wrocław - wywiady, autografy, filmiki z lotniska - ogłoszenie gwiazdami - później wstyd na całą Polskę i już niestety filmików pożegnalnych nie publikowali...
Można jak Stelmet - w którym saga opuszczania zespołu przez RR i RTG trwa w najlepsze i co chwilę podają sprzeczne komunikaty...
Nasi poszli nieco inną drogą - kilka razy też się przewieźliśmy na zawodnikach w tym sezonie, w związku z czym tylko pewne wiadomości mają być przekazywane na zewnątrz...

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Nietrafiony transfer to dodatkowe koszty - wynagrodzenie, licencja itd. Nie jesteśmy klubem, który może szastać dukatami na lewo i prawo. Transfer na pozycję centra musi być trafiony, praktycznie w 100%, a przynajmniej mieć takie znamiona. Widocznie nie kontraktują Barona z powodu niepewności - przydatności, zdrowia, charakteru, umiejętności. Turów dał jasno do zrozumienia światu. W tym roku srebro możecie sobie wsadzić w 4 litery. Jeżeli uda się upolować dobrego centra detronizacja Stelmetu jest wielce prawdopodobna.

pismak
pismak

nieśmiało podejrzewam, że rozglądają się po rynku za spadami z NBA, początek sezonu pokazuje, że można chwilę pociągnąć tym co jest - nawet kosztem ewentualnych porażek...
plan był taki aby zakontraktować KB jeśli będzie realnym wzmocnieniem, a pod koniec sezonu ewentualnie poszukać jeszcze jakiegoś kozaka, pojawiają się natomiast nowe opcje...
spokojnie trochę cierpliwości i tak mamy póki co całkiem fajnie budowany skład na ten sezon, warto byłoby aby ten ostatni element układanki pasował idealnie...
Jest również możliwość, że czekamy na to jak rozwinie się sytuacje u Stelmetowców, jeśli jednak nasi gracze będą prezentować się tak jak dotychczas to opcja ta może szybko przestać być brana pod uwagę...
Niby sezon się rozkręca na dobre, ale opcji transferowych pojawia się coraz więcej i coraz ciekawszych...

pismak
pismak

jimisan albo ty nic nie rozumiesz albo nie chcesz zrozumieć. Przecież ja nie żądam transferu już i teraz i żeby zaraz go ogłaszać ani nie poganiam klub! Zgadzam się zasadniczo z Tobą i tym bardziej z hakunamakata bez pośpiechu.Chodzi mi o jedno spokojne zdanie ze strony Turowa-
Do klubu przybył zawodnik na obserwacje . na testy , na pokazanie swoich umiejętności itp po okresie obserwacji decyzja. Tylko tyle i aż tyle.Gdzie tu wywiady zapłata za licencje i inne cuda? Dalej dla mnie to proste i było by profesjonalne.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

A oto informacja, na którą czekacie :
http://www.polskikosz.pl/news/108891/pl ... ejszy.html

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Poczekajmy na oficjalne info - takie artykuły nic nie znaczą.

Cypis pisze:
Chodzi mi o jedno spokojne zdanie ze strony Turowa-Do klubu przybył zawodnik na obserwacje . na testy , na pokazanie swoich umiejętności itp po okresie obserwacji decyzja.

Wcześniej potrafili podać taką informację, a teraz jakaś tajemnica zrobiła się z tego - trochę to dziwne, tym bardziej, że testy zawodnika do niczego nie zobowiązują.

pismak
pismak

Cypis ja nie mówię, że nie powinni tego podawać - ba również, jestem zdania, że mogłaby/powinna się taka informacja pojawić, ale PR jaki jest taki jest i nie liczyłbym na to, że się to w najbliższym czasie zmieni...
z drugiej strony ponoć mają jakieś tam powody, ze nie chcą oficjalnie informować o testach - jakie niestety nikt nie chce puścić pary z ust...
Jak choćby manzir wspomniał wcześniej info było teraz nie ma, ponoć nie przez przypadek...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 105  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.