szamo pisze:
manzir pisze:
szamo pisze:
poza tym jak Stelmetowcy przyjada na zielono to nasi pomysla, ze wszyscy sa z nimi...
Szczególnie wtedy, kiedy będą krzyczeć ZASTAL ...

Masz racje kolego, jak wszyscy jak Ty beda siedzieli, wpierdzielali frytki/chipsy/popcorn to oczywiste jest, ze Zastal bedzie slychac lepiej... mamy maks. 3 mecze do mistrzostwa, kazdy z nas powinien spojrzec sobie prosto w oczy i powiedziec, ze musze dac z siebie wszystko wlasnie na te ostatnie 2-3 mecze sezonu i zmotywowac do tego samego wszystkich wokol mnie... juz nie raz ta hala pokazala, ze mozna dopingowac z calych sil!!!
jimisan najlepiej krytykowac wszystko od samego poczatku

Pomysł mi się nie podoba i tyle - nie wiedziałem, że nie wolno mieć na forum własnego zdania.
Po za tym jak wszyscy będą na zielono i będą "siedzieli, wpierdzielali frytki/chipsy/popcorn" to nie widzę tutaj żadnego postępu...
Jeszcze raz napiszę, że sam pomysł nie byłby jak to napisałem "słaby" gdyby ktoś wpadł na niego znacznie wcześniej, a nie w ostatniej chwili...
Jedyne co może pomóc naszej drużynie w finałach to doping taki jak w ZG w ostatnim meczu szóstek, kto był to wie o co kaman, inaczej może być po prostu lipa...
Tak samo jak chcemy aby zespół grał jak jeden sprawny mechanizm, tak samo kibice powinni stanowić jeden głos na hali, powtarzam to od początku sezonu powtórzę i teraz...