Hakunamakatek pisze:
Chyliński mimo kilku głupich strat, ważne trójki w szczególnie jedna przy stanie +3 dla Czarnozielonych. Takich punktów się oczekuje właśnie od kapitana drużyny.
Akurat tą trójkę rzucił prawie z 8m RR a Chylu zaliczył asystę. Niemniej jednak zapomniałem też o Chylu i jego wkładzie.
Mówiąc ogólnie cały zespół zapracował na zwycięstwo, nawet krytykowany Micic, jakby nie ta strata to uważam że wcale nie zagrał tak złego meczu.
Kulik po prostu nie miał dnia, ale Zigi stał na posterunku. Aaron i Jackson może trochę słabiej, ale uważam, że ich mecze przed nimi. Piotruś S. rzeczywiście jeszcze nic nie pokazał w 4-meczach play-off i mam dziwne wrażenie, że gra coraz gorzej.
A teraz mała ciekawostka i cytaty z "Brzytwy" niektóre zabawne :
Denver (61)
pany rok temu to my wygrywalismy z turami 1:0 po pierwszym meczu, i przegralismy 1:3.
teraz tury prowadza 1:0, i miejmy nadzieje ze anwil wyjdzie z tego zwyciesko i wygramy 1:3
Jeff Nordgaard (215)
trener z pewnością się nie popisał, ale co on poradzi, że Bartosz jest zagubiony na boisku jak 2 letnie białe dziecko w Nigerii, strzelec Jovanovic nie trafia w ważnym momencie rzutów wolnych albo że Hajric po dobrych pick and rollach zamiast zapakować to dostaje bloki od Opacaka ...
duży minus dla niego za brak reakcji w 2 kwarcie na grę Sokołowskiego, z którego taki talent, że Opacak z niego sobie prywatną dziwkę zrobił ... w ataku też Sokół nie ma rzutu, jakieś spin move`y napierdala tylko to jest totalnie bez głowy
Turów uratował trójki Chylińskiego ( w 1 połowie 0 pkt, w drugiej połowie 13 w tym 3 trójki) i trójka Robinsona przez ręce z 8 metra ...
i za mało Boykina, Bartosz się nie nadaje na grę w ekstraklasie
o Hajricu słyszę już 2 raz od kumpla, który nie jest kibicem, że prawie codziennie podrywa młode 18 latki na ruchanie na swój tatuaż w Pizza Hut
w Milionie też ich widzi non stop i twierdzi, że nie mam się co denerwować, bo to nie są zawodowcy ...
hight (495)
Moglibysmy narzekac gdyby te trojki byly z czystych pozycji ale onie maja wieksza czesc skladu ktora potrafi rzucac za 3 przez łapy chylinski opacak robinson Cel czy nawet Kulig To tyle