Hakunamakatek pisze:
Może się okazać że trafimy na najtrudniejszego dla nas rywala w pół finałach. W tym sezonie z Anwilem gra nam się dobrze, ale wiadomo PO rządzą się swoimi prawami, pokazała to seria Trefla z AZS'em. Ja jednak stawiam na 3:1 dla Czarno Zielonych i finał mimo wszystko z ZG.
Mnie ciekawi jedno. Co teraz z Dylewiczem? Dalej zostanie w trójmieście ? Głupota.
co do pierwszej czesci moge sie zgodzic a czy z ZG no tu mam zdanie odmienne choc z logistycznego pkt widzenia ZG byla by OK
natomiast co do pytania o Filipa to nato pytanie nalezy odpowiedziec w sposob zlozony a najpierw nalezy zapytac co z basketem w Trojmiescie czy w przyszlym sezonie ktos wreszcie usiadzie i zamiast ilosc (druzyn) zamieni w jakosc a potem zapytac co z Filipem i paroma innymi zawodnikami ale nato dzieki wczorajszemu wynikowi dzialacze maja troche wiecej czasu bo nic tak nie smakuje jak zwyciestwo w Trojmiescie z mistrzem a nie jego cieniem
aco jak naco pomijajac animozje i podteksty ale na silna druzyne w TLB Trojmiasto i kibice zasluguja
Tak jak co jak co ale tak jak oni zasluguja na silna druzyne tak my zaslugujemy na MISTRZA (bo kiedy jak nie teraz ) czego wam kochani kibice zycze i