Dzisiaj jest 12 lip 2025, 5:51

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 115  Następna
Autor Wiadomość
pismak
pismak

hehehe Wy tak serio z tymi "pretensjami"? dopadły Was jakieś kompleksy?

rekrut
rekrut

Fajne klipy w końcu zaczyna się coś robić fajnego , dobrego ze smakiem a wy zaraz że nie ma Naszych fakt może nie ma za dużo naszych zawodników ale co mają pokazywać nasz kurnik.
Pokażemy wszystkim w play-off na co stać Turów i kogo będą pokazywać po wszystkim :)

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Tak jak zawsze - ktoś coś zrobi - źle, bo coś tam ... w tym przypadku, że niby nie ma naszych ...
Nic się nie dzieję, to jest wielka jazda ...

Po raz kolejny wyszła polska mentalność, masakra ... 8)

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

temat rzucony był celowo dla wzburzenia części uśpionych forumowiczów .Czyli po ludzku Prowokacja. Po części udana bo zaczęła kogoś uwierać. Brawo za reakcję

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Miodrag Rajkovic najlepszym trenerem sezonu zasadniczego.

http://www.plk.pl/aktualnosci/n/11999/n ... kovic.html

Zasłużenie i gratulujemy!!

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

http://www.plk.pl/aktualnosci/n/11238/z ... lash-.html
Ale miło przesłuchać magazyn Basketflash - prawda ?

rekrut
rekrut

trochę spóźniony komentarz, ale nie mogę się powstrzymać. Doping w Zielonej Górze po prostu bomba i "klasa światowa" wśród dopingów "wyjazdowych". Jak widać poprzednie dyskusje były niepotrzebne - bo klub kibica wraz z balkonem stworzyli cało-meczowy kocioł w Zielonce. Życie pokazało, że Wszyscy jesteśmy kibicami jednej drużyny bez względu na miejsce na hali czy wiek. Dziękuję, a w sobotę chcemy więcej. Czy szykujecie coś, aby pogratulować MR, bo chyba by wypadało !!!

rekrut
rekrut

No to już oficjalnie Kicia zostaje :)
na konferencji powiedział
" Jeżeli drużyna odniesie sukces to chcielibyśmy pozostawić w składzie najlepszych zawodników i wprowadzić tylko niewielkie korekty"
wiec jest nadzieja że zostaną z nami Aaron, Michał, DJ, może Russel, oba Ivany..
ale dobrze byłoby wymienić Stelmacha na kogoś innego

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Nie wiem co Łuczak ma na myśli mówiąc sukces, ale jeżeli chodziło mu o złoto, to myśląc o pucharach i utrzymaniu mistrzostwa to wypadałoby skład wzmocnić trochę bardziej. Wydaje mi się że najlepszą opcją byłoby zostawić :

PG: Robinson/...
SG: Chyliński/Jackson
SF: Opacak/...
PF: Cel/Kulig
C : .../Zigeranović

Jackson gra zdecydowanie najsłabszy sezon w Turowie i mam lekkie wątpliwości czy warto byłoby go trzymać na przyszły sezon, jednak gra już u nas tyle że zasługuje na kontrakt.

Robinson pokazał że po prostu potrzebował czasu na wdrożenie się w zespół, teraz nie chciałbym żadnego innego rozgrywającego. Jeśli chodzi o przegląd pola i pass'y to po prostu bajka.

Opacak to podstawa w budowie składu na kolejny sezon i bez niego Turowa nie widzę, ma już swoje lata i raczej na ofertę z lepszej drużyny nie liczę, więc myślę że nowy kontrakt będzie kwestią czasu.

Ciężko będzie zatrzymać Cela, to bardzo wartościowy gracz, ale na pewno nie niezastąpiony. Jego cena w przyszłym sezonie będzie na pewno wysoka i myślę że nie ma sensu przepłacać. Jeżeli nie udałoby się go zatrzymać spróbowałbym z (na pewno tańszym) Wojciechowskim.

Kulig i Chylu mają ważne kontrakty. Mam nadzieję że w przyszłym sezonie zagrają na swoich nominalnych pozycjach czyli PF i SG.

Zigi ? Ewentualnie jako zmiennik i to kogoś dobrego. Brakuje w tej drużynie czarnego pod kosz od dawna. W przyszłym sezonie warto zapełnić tę lukę. W VTB było kilku fajnych podkoszowych którzy by się nadali. Chociażby Elegar, Fall (Kalev), Simon ( Astana) , Fisher (Donieck).

Reszcie trzeba podziękować i życzyć szczęścia gdzie indziej. Skład uzupełnić graczami na pozycji PG, SG/SF i C.
PG- W tym miejscu widziałbym jakiegoś doświadczonego Jugola, który miał do czynienia w pucharach na max 15 minut. Dla uspokojenia gry, ewentualnie skonstruowania akcji pozycyjnej.
SG/SF- Aż prosi się powalczyć o Zamojskiego. Pytanie tylko czy on ma zamiar w końcu opuścić trójmiasto. Z takim kalibrem na obwodzie bylibyśmy na prawdę mocni.
C- Jak już pisałem wcześniej wysoki Czarnuch i to nie byle jaki. Któregoś z wyżej wymienionych widziałbym w Turowie jak najbardziej.
12stkę uzupełnić Leszczyńskim i Gabińskim (który przypomnę jest tylko wypożyczony do Śląska)

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Przepraszam, że nie w temacie. Ostatnie dwa dni spędziłem w szpitalnej sali. Moim towarzyszem był nasz Kolega Aleksander Bem nazywany przez szpitalny personel Pan Kapelusik. Niewielu z nas wiedziało o tym, że Olek od ponad dwóch lat zmagał sie z chorobą. Dzisiaj o 6.50 nastąpił kres Jego cierpień. Świeć Panie nad Jego duszą.

rekrut
rekrut

Zigi dogadany na następny sezon

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Robinson jest przyzwyczajony do dużych kwot, Włochy, Hiszpania, Turcja. We Włoszech dostawał 24$tys czyli 700 tys złotych za sezon, a to jest o wiele za dużo jak na nasze warunki. Co do DJ to w naszej lidze już bardziej się nie rozwinie a może się zacząć cofać, jak będzie chciał odejść, nikt mu nie będzie miał za złe, ale jest jeden warunek, pożegnać się mistrzostwem. W tamtym sezonie Rajkovic wybierał dwa razy Micicia do najlepszej piątki i wiadomo jak to się skończyło, w tym już dwa razy wybrał Trice'a z Czarnych, jakby miał odejść DJ to miałby kto go zastąpić.

zinfoman
zinfoman

Hakunamakatek pisze:
C- Jak już pisałem wcześniej wysoki Czarnuch i to nie byle jaki.
nie przeginasz? Za ten wpis należy się wykluczenie z dyskusji. Opanuj lub pohamuj prostactwo proszę. OK? :smt023

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Nie mam pojęcia o co Ci chodzi. W moim wpisie nie ma nic związanego z rasizmem. "Czarnuch" tak Afroamerykanie się do siebie zwracają, czy jest w tym coś obraźliwego? Wątpię. Ale w przyszłości będę pisał gracz czarnoskóry by Cię nie urazić. "I to nie byle jaki" tyczy się umiejętności, nie wyglądu. Miałem na myśli jakiegoś dobrego gracza.

Jeżeli moderator uzna że zasłużyłem na usunięcie z dyskusji to proszę to zrobić. Jednak śmieszy mnie to bardzo. Jeszcze Twojego żadnego konkretnego wpisu nie widziałem, a upominać uwielbiasz. Podziel się czasem swoimi wrażeniami.
Jeszcze jedno. Idąc Twoim tokiem myślenia trzeba by było wykluczyć nie tylko mnie, ale wszystkich którzy używali określenia "czarnuch" (a było ich na forum sporo).
Podsumowując. Napisz coś czasem konkretnego, dopiero później zwracaj uwagi oczywiście jeśli masz do tego podstawy, bo teraz nie miałeś kompletnie.

zinfoman
zinfoman

Nie skupiaj się na mnie tylko nie używaj rasistowskich sformułowań. OK :smt023
No chyba że chcesz abym zacytował komentarz jednego z zawodników na temat Twojego wpisu. Odpuść, przemilcz i uszanuj. :smt058

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 115  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.