rasheed, 100% racji. Tak jak napisałem, Micić gra często gorzej niż źle, ale nie powinno się na niego gwizdać czy kierować wrogich okrzyków. Przyznałem to już we wcześniejszych postach, emocje, zdenerwowanie i frustracja czasami przysłaniają trzeźwe spojrzenie i poleci taka przyśpiewka jak poleciała. Nie mówię że to było świetne zachowanie z naszej strony i nigdy tego nie powiem. Ba, w meczu z Prokomem kiedy schodził z boiska skandowaliśmy jego imię i nazwisko, nie nazwę tego przeprosinami, ale w ramach niejakiego pokazania że nie do końca jesteśmy dumni z tego co było podczas meczu z Anwilem. Tylko że późniejszy gest w naszym kierunku, szkoda słów. Nie chcę ciągnąć dalej tej dyskusji która do niczego nie prowadzi. Nie czas na to, teraz skupmy się na zbliżających się wielkimi krokami Play-Off, bo to jest w tym czasie najważniejsze. Pomyślmy co możemy zrobić dla naszej drużyny aby dodać im otuchy, żeby gryźli parkiet jeszcze bardziej niż robią to teraz (o ile się da:) ) i żeby zdobyli dla nas wreszcie o upragnione złoto, na które czekamy już tyle lat. Wszyscy mamy czarno-zielone serca więc taki apel z mojej strony do osób wieszających psy na nas na tym forum, dajcie sobie spokój, bo chyba cel mamy jeden, tak ? Ja rozumiem, możecie czuć się sfrustrowani że ktoś stara się robić coś dobrego na hali. Jeśli coś wam nie pasuje, napiszcie konkretnie co, bo w tej chwili piszecie tylko po to żeby komuś dowalić. Wracając do tematu czysto sportowego, dzisiaj Trefl zrobił nam mega prezent i praktycznie zapewnił pierwsze miejsce. Ciekawie zapowiada się walka o miejsca 2-4, bo jeśli Stelmet popełni najmniejszy błąd (a spotkań wcale łatwych nie ma, Turów, Czarni, APG) może skończyć na 4 pozycji, co może przynieść nam dobrze wiecie jaki półfinał ..

Osobiście wcale bym nie narzekał na takie rozwiązanie