Dzisiaj jest 12 lip 2025, 15:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 115  Następna
Autor Wiadomość
obserwator
obserwator

rasheed, 100% racji. Tak jak napisałem, Micić gra często gorzej niż źle, ale nie powinno się na niego gwizdać czy kierować wrogich okrzyków. Przyznałem to już we wcześniejszych postach, emocje, zdenerwowanie i frustracja czasami przysłaniają trzeźwe spojrzenie i poleci taka przyśpiewka jak poleciała. Nie mówię że to było świetne zachowanie z naszej strony i nigdy tego nie powiem. Ba, w meczu z Prokomem kiedy schodził z boiska skandowaliśmy jego imię i nazwisko, nie nazwę tego przeprosinami, ale w ramach niejakiego pokazania że nie do końca jesteśmy dumni z tego co było podczas meczu z Anwilem. Tylko że późniejszy gest w naszym kierunku, szkoda słów. Nie chcę ciągnąć dalej tej dyskusji która do niczego nie prowadzi. Nie czas na to, teraz skupmy się na zbliżających się wielkimi krokami Play-Off, bo to jest w tym czasie najważniejsze. Pomyślmy co możemy zrobić dla naszej drużyny aby dodać im otuchy, żeby gryźli parkiet jeszcze bardziej niż robią to teraz (o ile się da:) ) i żeby zdobyli dla nas wreszcie o upragnione złoto, na które czekamy już tyle lat. Wszyscy mamy czarno-zielone serca więc taki apel z mojej strony do osób wieszających psy na nas na tym forum, dajcie sobie spokój, bo chyba cel mamy jeden, tak ? Ja rozumiem, możecie czuć się sfrustrowani że ktoś stara się robić coś dobrego na hali. Jeśli coś wam nie pasuje, napiszcie konkretnie co, bo w tej chwili piszecie tylko po to żeby komuś dowalić. Wracając do tematu czysto sportowego, dzisiaj Trefl zrobił nam mega prezent i praktycznie zapewnił pierwsze miejsce. Ciekawie zapowiada się walka o miejsca 2-4, bo jeśli Stelmet popełni najmniejszy błąd (a spotkań wcale łatwych nie ma, Turów, Czarni, APG) może skończyć na 4 pozycji, co może przynieść nam dobrze wiecie jaki półfinał .. :) Osobiście wcale bym nie narzekał na takie rozwiązanie ;)

pismak
pismak
Awatar użytkownika

No to dzisiaj Trefl zagrał dla nas... ja nie wiem, czemu inni mogą ogrywać Zastal, a dal nas to jakieś fatum jest...
aAle nic, teraz z Czarnymi wygrać trzeba... :) I będzie super :)

Turów !!!

rekrut
rekrut

Kobe24- robicie super robotę, nasz klub kibica przy Was też musi się mobilizować i wygląda to coraz lepiej - a wiadomo, że w play-offach pozostała reszta hali może się również uaktywnić. Ja jak najbardziej (jak i wszyscy moi znajomi) popieram Wasz doping i inicjatywę - bo kibicując dajecie przykład naszej młodzieży, która często przychodzi na mecze - jak na spotkanie towarzyskie. Myślę, że dzięki Wam coraz więcej ludzi przyłączy się do aktywnego kibicowania. Myślę również, że powinniście pomyśleć, o tym żeby porozmawiać z Zarządem klubu - żeby wydzielili Wam miejsce na trybunach na przeciwko kibiców drużyny przeciwnej - czytaj więcej miejsca i bylibyście lepiej widzialni. Kontynuujcie dobrą robotę i nie wczuwajcie się w komentarze, które Wam ubliżają bo robicie dobrą robotę, a Ci co krytykują to Wam zazdroszczą, że nie mają odwagi wstać i kibicować. Wspieram Wasz doping w 99,99% - oprócz śpiewów w stronę Micica :) Dajcie czadu !!!!!!!

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Jeżeli Trefl i Stelmet wygrają wszystko do końca rundy zasadniczej a Turów wtopi 2 ostatnie mecze to spadamy na 3 pozycję. A wtedy albo Czarni albo Prokom w pierwszej rundzie. Najlepiej wygrać w Slupsku i niech inni się martwią

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

do Kobe 24 - PO twoim niku można wnioskować ,że jesteś człowiekiem młodym z gorącą głową więc wiele można ci wybaczyć ale wyzwiska zawodnika typu Burak itp to już jest chamstwo i prostactwo czego wybaczyć nie można , jeżeli chodzisz na mecze to wiesz,że tengest po udanej akcji Micica to nie gest kozakiewicza. Ja również nie należe do fanów bałkańskiego zaciągu w PGE ale rzetelnie oceniam Micica jako śrendiaka naszej ligi i uważam ,że swoje musi grać bo takie mamy czasy ,że do składu meczowego sie łapie i napewno daleki jestem od okrzyków i gwizdów przeciwko zawodnikom PGE jakby im źle w meczu nie szło. Co do kibiców to cieszy coraz większa liczba rodzin na meczu i napewno nie jest to materiał na aktywnych kibiców o jakich sobie myślisz ale właśnie od nich słyszeo balkonie i KK aluzje typu 'wy stoicie/ siedzicie tam gdzie kiedyś było zomo'. Wygląda to naprawdę nie ciekawie. Jeszcze parę lat i zrozumiecie ,że potrzebni są w klubie różni ludzie . To iwdać po balkonie ma kto krzyczeć nawet głośno ale nie zawsze ma kto zorganizować doping i samych dopingujących . Młodzi uważają żę organizacja i jakikolwiek organizacyjny nadzór jest im niepotrzebny. Nie obrażaj się więc tylko zastanów się czy tylko liderzy klubu są godni dopingowania i czy masz /macie prawo tak niegrzecznie dyskredytować tych ,którzy liderami nie są

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

To PO na początku to nie żaden skrót choć to teraz modne , to moje niezdarne palce.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tradycyjnie zapraszam do oglądania:
http://www.polskikosz.pl/galeria/907/_p ... 88_61.html

rekrut
rekrut

Hodge zawieszony na dwa mecze. Hosley zapłaci 7 tys. zł

http://probasket.sk/news/plk-hodge-zawi ... s-zl-48488

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Na mecz z nami wroci wypoczety:).

Co ciekawe taka sama kara jak dla gurovica za mma podczas finalu plk.

pismak
pismak
Awatar użytkownika

bog180 pisze:
do Kobe 24 - PO twoim niku można wnioskować ,że jesteś człowiekiem młodym z gorącą głową więc wiele można ci wybaczyć ale wyzwiska zawodnika typu Burak itp to już jest chamstwo i prostactwo czego wybaczyć nie można

Po przeczytaniu tego już po prostu nie wytrzymałem i musiałem dodać coś od siebie. Piszesz że młody używa takich wyzwisk i jest to niewybaczalne, a jeszcze niedawno STARY używa wcale nie gorszych określeń:

bog180 pisze:
uważam ,że gra Micica w porównaniu z twoimi obserwacjami to majsterstyk. Sam jesteś dno . a myslisz że tas atmosfera na ławce i walecznośc to bierze się z upiornego balkonu -poza transparentem to poprostu banicja i dno . Co mIał wczoraj powiedzieć zamojski czy np Pamuła w porównaniu z micicem byli mniej niż zero.

Upominasz młodszych, a sam nie świecisz przykładem. Według mnie totalna kompromitacja. Pozdrawiam.

zinfoman
zinfoman

rasheed pisze:
Kobe24- robicie super robotę, nasz klub kibica przy Was też musi się mobilizować i wygląda to coraz lepiej - a wiadomo, że w play-offach pozostała reszta hali może się również uaktywnić. Ja jak najbardziej (jak i wszyscy moi znajomi) popieram Wasz doping i inicjatywę - bo kibicując dajecie przykład naszej młodzieży, która często przychodzi na mecze - jak na spotkanie towarzyskie. Myślę, że dzięki Wam coraz więcej ludzi przyłączy się do aktywnego kibicowania. Myślę również, że powinniście pomyśleć, o tym żeby porozmawiać z Zarządem klubu - żeby wydzielili Wam miejsce na trybunach na przeciwko kibiców drużyny przeciwnej - czytaj więcej miejsca i bylibyście lepiej widzialni. Kontynuujcie dobrą robotę i nie wczuwajcie się w komentarze, które Wam ubliżają bo robicie dobrą robotę, a Ci co krytykują to Wam zazdroszczą, że nie mają odwagi wstać i kibicować. Wspieram Wasz doping w 99,99% - oprócz śpiewów w stronę Micica Dajcie czadu !!!!!!!
:smt023
rasheed pisze:
oprócz śpiewów w stronę Micica

są niepotrzebne fakt, wyszło jednak jak wyszło i nie wiem po co tyle szumu. :smt028

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Uważam, że te kłótnie są niepotrzebne. Może zróbmy tak: "zresetujmy" konta wszystkim naszym zawodnikom i oceniajmy ich od play-off - przecież za 2-mecze wszystko zaczyna od nowa. Wtedy nastąpią najważniejsze mecze na które trzeba spożytkować energię.
Drużynę mamy dobrą a składu nie zmienimy - gramy do końca tym czym mamy. Liczę po cichu, że DM, VA pokażą się właśnie w play-off. :grin:

rekrut
rekrut

ależ Opacak poleciał :D

pismak
pismak
Awatar użytkownika

monster dunk Opacaka jeden z fajniejszych jakie widzialem w tym sezonie :shock: Czyzby pole-position juz przed ostatnia kolejka? :]

rekrut
rekrut

Opacak kozak!!!!!!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 115  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.