Dzisiaj jest 17 lip 2025, 18:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 115  Następna
Autor Wiadomość
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

więcej na prawdę nie chce mi się pisać...

pismak
pismak
Awatar użytkownika

I kolejny mecz na własne życzenie w du.pe . Ile razy jeszcze trzeba powtarzać żeby DM w....ać na zbity pysk. Wszedł w II kwarcie i stracili całą przewagę, końcówka meczu i pierdzieli kolejne 3 akcje przegrywając mecz. ILE jescze będą wszyscy ślepi???

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Coraz ważniejsze mecze i coraz gorsza gra Turowa. Nie można wygrać meczu robiąc 19 strat. Sam Michał Chyliński nie mógł wygrać meczu. Aż strach myśleć o następnym meczu ze Stelmetem. Na dodatek Damian pewnie będzie pauzował .

rekrut
rekrut

Pełna zgoda z przedmówcami, jedyna pociecha, że z zespołami z szóstek mamy wynik 6-3, jeśli zepną d..y i wygramy u siebie z Zieloną to będzie i tak niezła zaliczka na 2 rundę

rekrut
rekrut

Kemot, ty chyba jesteś ślepy albo transmisję Ci cięło, bo Rajkowic musiał wypuścić DM bo nikt pod kosz piłki nie umiał w kozłować - ludzie ubodźcie się!!! DM w tym meczu jako jedyny potrafiła zagrać 1 na 1 !!! Naszym nie szło ewidentnie pod koszem gdzie przeciwnik wykorzystał nasze słabości, a błędem trenera było tylko to, że nie potrafił uspokoić naszych, żeby grali swoją ułożoną koszykówkę, bo próbowaliśmy odpowiedzieć na siłę przeciwnikowi jego bronią, a to na ogół kończy się tak jak w naszym przypadku. Dajcie spokój Miciciowi bo to najszybszy koszykarz jakiego widziałem od kilku lat i poza tym on wykonuje zadania przypisane mu przez Rajkovicia, dlatego on go nie sadza na ławie bo tak każe mu grać. OK Michał gra super ale od 10 meczu miał kilka wejść pod kosz, a za przeproszeniem koszykówka to nie konkurs rzutów za trzy tylko harówa na całym boisku. cały zespół dał d...y szczególnie pod koszem i grając nieuporządkowaną koszykówkę. Dali ciała, ale byłem pewny że nikt nie będzie krytykował DM, myślałem że psy powiesicie na Zigeranoviciu, Stelmachu, Kuligu, Aronie ale nie na DM.

Bzdura !!!!

rekrut
rekrut

Gra coraz gorsza. Nic już nie zdziała turów w tym sezonie. Coś się zacięło i w szóstkach będą baty.

obserwator
obserwator

spokojnie toz to jeszcze nie tragedia
drodzy kibice to dopiero koncowka 1czesci rundy zasadniczej
przed nami ostatnia kolejka i tzw 6ki
coz dwa kolejne mecze z zespolami z dolu tabeli i dwie porazki mowi sie trudno
do konca rundy pozostalo 11 spotkan i jakies 17 pkt do zdobycia to powinno starczyc na play off pytanie teraz z ktorego miejsca i zjakim przeciwnikiem bedzie lepiej/taniej korzystniej spotkac sie w 1/2 rundzie
tak wiem zaraz odezwa sie znawcy ze z taka gra to pierwszej rundy nie przejdzemy
moim skromnym zdaniem liga jest tak wyrownana (czyt slaba ) ze wszystko sie moze zdazyc no coz spróbujmy zielona raczej wygra anwil powinien a wynik derbow no coz patrzac na tabele bylo by fajnie gdyby trefl no ale w tym meczu moze gra odbywac sie lub nie
tak bedziemy mieli dwa hity w "ostatniej" kolejce w blaszaku o 1 i o 6 mecz czarni azs chyba ze cos nie wypali w tej kolejce ale otym o ak kolo poznego wieczora w poniedzialek
i pamietajcie tylko spokoj moze nas uratowac spokojnego i milego wekenda pozdrawiam

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Strefa podkoszowa szwankuje . Nie wiem czy można liczyć na to że Kulig i Cel wrócą do swojej optymalnej dyspozycji. Jeżeli jest jeszcze coś w skarbonce to starać się o Hrycaniuka jak najszybciej. Szkoda że informacja o problemach Prokomu pojawiła się po kupnie Robinsona. Bo mimo wszystko wolę sprawdzonego Koszarka.

pismak
pismak
Awatar użytkownika

rasheed, nie mam pojęcia jak ty możesz być ślepy na DM. Byli szybsi od niego i to znacznie. Potrafi wejść pod kosz, racja, ale co jest po tym? Strata. Ostatnie akcje meczu rozgrywa 20 sekund tak jakby prowadzili 20 pkt, bo jemu sie nie śpieszy. Ten zawodnik to najsłabsze obecnie ogniwo w zespole, gra bo musi, ale dlaczego w końcówkach meczu, gdzie potwierdził, że pregrywa wszystkie mecze w tym sezonie? Strefa podkoszowa to inna historia, ale nie ma tej strefy bez rozegrania. DM to pierwszy z grających na którym powinno się wieszać psy.

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Coraz więcej tych wpadek na koniec RS.Z taką grą jeszcze ich czekają 2-łomoty w VTB. Nie wiem co się dzieje??? Już następny mecz z taka ilością strat!!! Wczorajsza gra naszych to była żenada. Jeszcze Kulig zawsze ciągnął wynik skutecznością, jego brakuje zespołu nie ma. DM oczywiście mnie wkurza, ale wczoraj aż tak złych zawodów nie rozgrywał (oprócz końcówki). Martwi mnie spadek formy DJ i AC, którzy na początku sezonu stanowili o sile Turowa. Stelmet wiedział co robił pozbywając się Stelmacha, który nic nie wnosi z wyjątkiem tej 3-ki z Treflem. RR to zawodnik bardzo przeciętny, który jak na razie przewodzi w statystykach w pozycji straty, każdy widzi jak on kozłuje i jak broni, mijany przez młodzików. W tym zespole brakuje lidera takiego jak ma Polfa - Ben McCauley, którego uważam za najlepszego zawodnika PLK w tym sezonie.
Nie chcę skreślać Turowa przed 6 i play-off mam tylko nadzieję, że chłopaki wezma się wreszcie za siebie i zaczna prezentować kosz przynajmniej z początku sezonu, bo z takim czymś co sie teraz dzieje to jesteśmy do ogrania w play-off nawet dla Rosy.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Nie chcę bronić Rajkovica bo jego decyzje czasami są dla mnie niezrozumiałe ale :

- aby zachować szanse na 8 miejsce w Vtb i zwrot kosztów Turów musi przynajmniej raz wygrać na wyjeździe ( 3 mecze wszystkie wyjazdowe ). Najłatwiejszym do pokonania wydaje się poniedziałkowy rywal z Doniecka. Możliwe, że Rajkovic tak zaplanował cykl treningowy aby na poniedziałek i piątek ( prestiżowy i ważny mecz ze Stelmetem )Turów był możliwie najlepiej przygotowany;
- po pierwszej kwarcie wczorajszego meczu wydawało się, że dominacja Turowa nie podlega dyskusji i nic złego stać się nie może. Polpharma jednak pokazała wolę walki, determinację w odróżnieniu od Turowa. Zespół ze Zgorzelca był ospały, wolny, chimeryczny. Z takim nastawieniem nie wygra się z drużyną na fali.
- Rajkovic będzie musiał popracować nad obroną bo ona wydaje się piętą Achillesową Turowa. Trener Polpharmy zdiagnozował słabości Turowa i bez skrupułów je obnażył.
- teraz gra Micicem. W końcu będzie musiał postawić na najlepsze konie.

Nie ma co wpadać w panikę. Sezon tak naprawdę dopiero się rozpoczyna. Nie sposób grać cały sezon bardzo dobrze. Ważne aby cała 12ka zawodników była gotowa na play-off. Nie wiem dlaczego Rajkovic tak dużo daje pograć Micicowi a tak mało Celowi. Może chce aby wszyscy byli gotowi na najważniejszą część sezonu. Turów , mając całą 11-12 gotową do gry w serii może rywali pokonać intensywnością, tempem gry. Nie skreślajmy ich a wspomagajmy. Ten zespół stać na medal.

Drużyna potrzebuje dopingu. Bez impulsu od kibiców trudno o mobilizację i determinację.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

No :smt049 się raduje :smt026 . Cały czub tabeli zagrał dla nas: Asseco w pupkę z Treflem, Stelmet w Pupkę z Rosą więc nadal jesteśmy samodzielnym liderem na jedną kolejkę przed końcem rundy.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Zassane z PRW...

"...Damian Kulig wciąż nie jest gotowy do gry. Kontuzja stopy doskwiera mu na tyle, że nie poleci z drużyną na mecz Zjednoczonej Ligi VTB do Doniecka..."

pismak
pismak

naprawdę mamy więcej szczęścia niż rozumu

w piątek musimy wygrać, innej opcji nie ma

obserwator
obserwator

no niewiem co zrobili nasi zawodnicy ale musza pojsc do kosciola i dac na msze :D :D :D
rozumiem wygrana trefla ale chyba najwięksi optymisci nie przewidzieliby zwyciestwa
rosy ze stelmetem i to w zg
no coz w piatek trza stanac na wysokosci zadania i wygrac bo czolowka coraz blizej a jeden mecz na plus lub minus moze spowodowac spadek o dwie trzy pozycje a wtedy caly wysilek szlag trafi i znow bedzie pod gorke

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 115  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.