1. jeżeli dobrze policzyłem "szóstki" już mamy , na więcej czekamy.
2. zespół ma charakter. Z niebytu (-15) z topową drużyną ( Trefl) wrócili do gry i zwyciężyli.
3. Co spowodował decydujący rzut Stelmacha? 2 punkty, fotel lidera, dodatkowy impuls, a marketingowo jak sądzę większe zainteresowanie Zgorzelca i okolic. Liczę, że w "szóstakach" i play-off frekwencja będzie duża.Oby tylko Łuczak&spółka tego cenowo nie spier......li.
4. Trzeba się do "szóstek", play-off przygotować. Czy KK myśli o innowacjach, zmianach na lepsze? Czy zostajemy przy starym? Wczorajszy mecz i nie tylko pokazał, że bez wsparcia całej hali o mega doping trudno.
świetny mecz, super atmosfera, ważne zwycięstwo. Oby tak dalej.
U siebie gramy jeszcze z AZS-m ( musimy to wygrać) a wyjazd za tydzień ze Startem ( nie możemy tego meczu zlekceważyć ) . A po nich następne mecze dopiero w lutym - Kotwica, Polpharma i u siebie mecz - kto wie czy nie o pierwsze miejsce po RS ze Stelmetem ( mega derby ). Do tego czasu rozgrywajek musi być. Mam nadzieję, że ten "?" zrobi różnicę i powalczymy o finał w lidze. Co prawda włodarze klubu biorą się do tego tematu jak "pies do jeża" ale wierzę, że w końcu kogoś znajdą i sfinalizują kontrakt. Ba - jestem nawet tego pewien