Dzisiaj jest 13 lip 2025, 12:31

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 115  Następna
Autor Wiadomość
rekrut
rekrut

tu jest za darmo i lepiej widac niz na stronie tv vtb i najwazniejsze - nie wiesza się
http://www.frombar.tv/v-4/10/86/v-508722.html

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

No i po meczu - Turów dziś w swoim 2-obliczu - chaos, skuteczność(17%) wyśmiewana przez ruskiego spikera. Zapowiada się mocny łomot...

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

myśle ze to zmęczenie i zmiana czasu musiała tak zadziałac plus oczywiscie brak klepacza
...jest -15 niech walcza jeszcze 10 min:)

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Dziejas pisze:
myśle ze to zmęczenie i zmiana czasu musiała tak zadziałac plus oczywiscie brak klepacza...jest -15 niech walcza jeszcze 10 min:)

Klepacz potrzebny był po pierwszych meczach to może by coś ugrali w VTB. Dziś rzeczywiście widać było zmęczenie, bo takiej padaczki w wykonaniu Turowa to nie widziałem od początku, ale wiedzieli na co się porywają, bo na razie w VTB to wygląda jak porwanie się "z motyką na księżyc"

rekrut
rekrut

No i baty...
skutecznosc nie zachwycała 39% za 2 i 27% za 3. Tylko za 1 było super - 80%
Rosjanie o ile pamiętam mieli 64% skutecznosci rzutów za 2
ja bym proponowała pożegnac się ze stelmachem...

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

SeaBlade pisze:
Dziejas pisze:
myśle ze to zmęczenie i zmiana czasu musiała tak zadziałac plus oczywiscie brak klepacza...jest -15 niech walcza jeszcze 10 min:)

Klepacz potrzebny był po pierwszych meczach to może by coś ugrali w VTB. Dziś rzeczywiście widać było zmęczenie, bo takiej padaczki w wykonaniu Turowa to nie widziałem od początku, ale wiedzieli na co się porywają, bo na razie w VTB to wygląda jak porwanie się "z motyką na księżyc"

Kiedyś jak byłem młody zawsze mi się marzyło żeby trzecioligowy turów grał z takimi zespołami jak Śląsk,ale to wtedy było marzenie jedno z tych które się nigdy nie spełnią. Teraz nie dość, że gramy w PLK to jesteśmy zawsze w czołówce i bijemy się o złoto(o tym to nawet nie marzyłem;)) ,to gramy z zespołami typu khimki moskwa i jak na dzien dzisiejszy jaram się tym i lepiej żeby z nimi dostawali niż nie grali wcale, zresztą w VTB pare naszych meczy było bardzo dobrych,emocjonujących i zaciętych ....niech grają ,promują się i uczą efekty będą tylko pozytywne dla klubu i dla miasta!!!!
....a Damian robi się kozakiem:)

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Dziejas pisze:
Kiedyś jak byłem młody zawsze mi się marzyło żeby trzecioligowy turów grał z takimi zespołami jak Śląsk,ale to wtedy było marzenie jedno z tych które się nigdy nie spełnią. Teraz nie dość, że gramy w PLK to jesteśmy zawsze w czołówce i bijemy się o złoto(o tym to nawet nie marzyłem;)) ,to gramy z zespołami typu khimki moskwa i jak na dzien dzisiejszy jaram się tym i lepiej żeby z nimi dostawali niż nie grali wcale, zresztą w VTB pare naszych meczy było bardzo dobrych,emocjonujących i zaciętych ....niech grają ,promują się i uczą efekty będą tylko pozytywne dla klubu i dla miasta!!!!....a Damian robi się kozakiem:)

Wszystko się zgadza, pamiętam lata 80-te jak byliśmy przez kilka sezonów 2-dzy, bo zawsze ktoś nam stał na drodze a to Legia , Astoria czy znienawidzony Spartakus. Wtedy Śląsk czy Gwardia podbierały nam chamsko co lepszych zawodników, dlatego nienawidzę Śląska i cieszę się, że grają w I-II-lidze. Końcowka lat 90-tych też wiecznie drudzy i prawie jedna nogą wśród najlepszych.
Tylko, że wtedy gralismy wychowankami, a teraz "zaciągiem" i dziś jesteśmy w innym miejscu, zespół ma inne cele, mierzymy wysoko i zdąrzyli nas przyzwyczaić do walki z najlepszymi jak równy z równym.
Dziś graliśmy niepełnym, zmęczonym zespołem z jednym z najsilniejszych klubów Europy i po raz nie pamiętam 9-10 w VTB schodzimy pokonani.
Jak najszybciej zapomnieć o tym i trzeba szykować się na Trefl - zostaną praktycznie 2-dni na wypoczynek i poukładanie szeregów.

obserwator
obserwator

http://www.wroclaw.sport.pl/sport-wrocl ... ppers.html

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

longer003 pisze:
http://www.wroclaw.sport.pl/sport-wroclaw/1,123438,13208785,Turow_Zgorzelec_chce_bylego_gracza_Los_Angeles_Clippers.html

Niby gra na pozycjach 1/2 ale nie całe 2 asysty na mecz i 9pkt to tak troche nie bardzo mi sie widzi no ale zobaczymy w końcu statystyki nie grają i co Rajkovic z nim zrobi ;)

obserwator
obserwator

KibicPGE! pisze:
longer003 pisze:
http://www.wroclaw.sport.pl/sport-wroclaw/1,123438,13208785,Turow_Zgorzelec_chce_bylego_gracza_Los_Angeles_Clippers.html

Niby gra na pozycjach 1/2 ale nie całe 2 asysty na mecz i 9pkt to tak troche nie bardzo mi sie widzi no ale zobaczymy w końcu statystyki nie grają i co Rajkovic z nim zrobi ;)

Niby prawda, ale te statystyki są bardzo mylące. Trzeba pamiętać, że w Nymburku jest bardzo zbilansowany zespół - takiego z trudem szukać w PLK - a mimo to, on był tam liderem. Tam nikt nie ma ponadprzeciętnych statystyk, ale za to jak funkcjonuje ten zespół! Mam nadzieję, że będzie on dodatkową opcją w ataku, bo bardzo tego potrzebujemy.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Bez przesady , Taylor w Nymburku liderem nie był.

obserwator
obserwator

halcia pisze:
Bez przesady , Taylor w Nymburku liderem nie był.

A kim był? Maskotką?!
Zerknij na statystyki...

obserwator
obserwator

na pewno bliżej mu do dwójki niż jedynki. Jest jakaś plotka na temat Polaka jeszcze jako drugie uzupełnienie?

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

longeroo3 - zerknęłam w statystyki zanim się wpisałam.

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Niech ściągną tego Taylora na 1.
Wyrzucą Stelmacha, przesuną Kuliga bardziej na 4, ściągną coś wielkiego pod kosz i by się jeszcze marzyło coś za Wichniarza no ale wątpie. ; /

PG: Vukasin/Taylor
SG: Chylu/DJ
SF: Micic/Nowy
PF: Cel/Kulig
C: Zigi/Kulig/Nowy

I by było przepięknie ! :D no ale to tylko moje marzenia 8)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 115  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.