Dzisiaj jest 13 lip 2025, 11:58

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 115  Następna
Autor Wiadomość
pismak
pismak

dokładnie,
szóstki mają bardzo duże znaczenie (tak jak my spadliśmy z 2 na 6)

te 10 spotkań najlepszych drużyn zawsze dostarcza dużo emocji

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Mam nadzieję, że po meczu ze Stelmetem Trefl został rozpracowany. Wyłaczony (podwojony) Dylewicz i puzle nie istnieją. Naciskany Turner gubi się jak dziecko. Jak nasi zagrają na 70% tak jak zagrali z Prokomem to u nas nie powinno być źle. Choć zobaczenie Trefla na kolanach bezcenne. Zachowuje "gardło" na nasz następny mecz.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Ten wyłączony Dylu robi 28 pkt i 14 zbiórek a Turner 24 i 7 asyst.

pismak
pismak

no to trzeba go wyłączyć
inaczej będzie bardzo ciężko wygrać

to co w końcu z tymi nowymi zawodnikami?

pismak
pismak

zgc_qwerty pisze:
to co w końcu z tymi nowymi zawodnikami?

Jeden być może zamelduje się już dzisiaj, tylko nie wiadomo, czy z ogłoszeniem tego faktu nie wstrzymają się do powrotu ekipy z Moskwy.
Wraca sprawa rozstania z jednym z polskich zawodników, którego Kicia nie bardzo widzi w składzie...
Co do drugiego wzmocnienia, to ciężko wyrokować, choć szansa jest, że również do końca tygodnia będzie...

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Sprawa pg rozstrzygnie się w tym tygodniu. Sądzę, że długo wyczekiwany PG otrzymał konkretną ofertę i czas do zastanowienia np. max do 15.01. Na fb padło nazwisko Mike Taylora. Do niedawna gracz Nymburka ( wielokrotny mistrz Czech ) a wcześniej Memphis, Kavali czy Crveny Zvezdy Belgrad. Nie wiem jak wygląda status Jerrego Johnsona ( ex Polpharma ) gracza ( byłego? ) Astany a wcześniej m.in. takich klubów jak Galatasaray, Lietuvos ryras czy francuskiego Clermont. Słuszna jak na warunki Turowa agencja by pasowała. Do końca nie jestem przekonany, że nowy PG przyjdzie bez uszczerbku dla obecnego składu. Niedługo powinno się rozstrzygnąć czy Aleksic faktycznie kontuzjowany, czy też powiedzieli mu "dziękujemy". Co do Polaka, którego w składzie nie widzi Rajkovic, a o którym wspomniał jimisan to pomijając Leszczyńskiego i pozostałych "juniorów", jedynie Wichniarz mi przychodzi do głowy. To ewentualne drugie wzmocnienie - to nowy SF za w/w Wichniarza?

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Ktoś się orientuje na 100% o której mecz jest??
Na Stronie Vtb 19:30 local time.Na stronie turowa ze 19:30 naszego .
A 19:30 czasu moskiewskiego to 16:30 u nas.Wiec warto sprawdzać i pilnować zeby nie przegapić.
Co do meczy z Asseco na zywo wygladało to tak:
Przeciwnik parę razy zagrał bardzo brutalnie szczególnie Ponitka z Micicem (jak jeb..ł karkiem o parkiet myślałem ze nie wstanie,cała hala ucichła )troche młodego emocje poniosły i mega nieodpowiedzialne z jego strony mogł z zawodnika kaleke zrobic/zigi twardziel po skreceniu kolana bałem się ze jakieś wiązadła a on pocierpiał poprzeklinał dostał opaskę na kolano i grał jeszcze lepiej(jak sie podniósł kibice asseco bili brawo i to było spoko!):D....Zmijewski kawał dobrej roboty robi.
Ogólnie gra wyglądała na dobrze poukładaną ale ten mecz to oni wielkim serduchem i charakterem wygrali! dużo pozytywnej energii i chęci walki czuć od zawodników i wielkie brawa dla nich za to !!!

obserwator
obserwator

Dziejas pisze:
Ktoś się orientuje na 100% o której mecz jest??
Na Stronie Vtb 19:30 local time.Na stronie turowa ze 19:30 naszego .
A 19:30 czasu moskiewskiego to 16:30 u nas.Wiec warto sprawdzać i pilnować zeby nie przegapić.
Co do meczy z Asseco na zywo wygladało to tak:
Przeciwnik parę razy zagrał bardzo brutalnie szczególnie Ponitka z Micicem (jak jeb..ł karkiem o parkiet myślałem ze nie wstanie,cała hala ucichła )troche młodego emocje poniosły i mega nieodpowiedzialne z jego strony mogł z zawodnika kaleke zrobic/zigi twardziel po skreceniu kolana bałem się ze jakieś wiązadła a on pocierpiał poprzeklinał dostał opaskę na kolano i grał jeszcze lepiej(jak sie podniósł kibice asseco bili brawo i to było spoko!):D....Zmijewski kawał dobrej roboty robi.
Ogólnie gra wyglądała na dobrze poukładaną ale ten mecz to oni wielkim serduchem i charakterem wygrali! dużo pozytywnej energii i chęci walki czuć od zawodników i wielkie brawa dla nich za to !!!

Meczyk o 16:30 na VTB tv. 8)

zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Dziejas pisze:
rzeciwnik parę razy zagrał bardzo brutalnie szczególnie Ponitka z Micicem (jak jeb..ł karkiem o parkiet myślałem ze nie wstanie,cała hala ucichła )troche młodego emocje poniosły i mega nieodpowiedzialne z jego strony mogł z zawodnika kaleke zrobic/zigi twardziel po skreceniu kolana bałem się ze jakieś wiązadła a on pocierpiał poprzeklinał dostał opaskę na kolano i grał jeszcze lepiej(jak sie podniósł kibice asseco bili brawo i to było spoko!):D....Zmijewski kawał dobrej roboty robi.

Dlatego troche mnie zdziwilo jak Kicia na konfie opowiadal o grze fair-play sledzi :smt075

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Mecz sie właśnie zaczyna ! Do boju TURY !

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

tutaj macie dobra jakosc http://www.usagoals.com/live/317461-bc- ... tv/gratis/

zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Placic trzeba :(

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

ja za free ogladam http://www.usagoals.com/live/317461-bc- ... tv/gratis/

obserwator
obserwator

23,5% za 2 i 27,2 za 3 wygranej nie dadzą , -7 to chyba najmniejszy wymiar kary dla Turowa po 1 połowie . Mam nadzieję że gorzej już się nie da i w 2 połowie będzie lepiej , póki co jesteśmy cały czas w grze .

pismak
pismak

super - gramy w 9

Aleksić chory czy na wylocie?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 115  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.