.... może, każdy mnie wyśmieje (ma do tego prawo

ale nie podoba mi się bezwzględna krytyka Micica oraz plany wygwizdywania tego zawodnika (co spowoduje tylko jego zniechęcenie do gry dla nas), ok również widzę jego błedy - przede wszystkim w obronie !!! Naprawdę musi się jeszcze wiele nauczyć - najlepiej od Dj-a. Moim zdaniem jest to jednak zawodnik nietuzinkowy w ataku, ma niesamowite minięcie, rzut z wyskoku - naprawdę jestem fanem kosza od 22 lat i rzadko spotyka się zawodnika, który tak łatwo mija przeciwnika i potrafi to zrobić na 5 koźle - to znaczy w długiej akcji 1 na 1. Często nie trafia sam na sam z koszem przy podwojeniu, ale w tym momencie ściąga na siebie centra przeciwnika (obrona przy jego akcjach często ma "ciepło) oraz zawodnika go kryjącego i w tym momencie brakuje naszych którzy aktywnie zaatakowali by tablice i piłkę dobili - przede wszystkim Dallasa . Zawodnik naprawdę robi masę przewag w ataku. Nasi sympatyczni, często 1 sezonowi kibice mają pretensję, że rzuca i nie trafia, ale to jest typowy strzelec "głodny każdego punktu" i tylko tacy zawodnicy którzy zdają sobie sprawę ze swoich atutów są naprawdę groźni. Mamy 3 zawodników + A. Cel, D. Kuli, I. Opacak

, którzy robią różnicę na obwodzie - Chylu (w tym sezonie absolutnie nr 1), DJ (dla mnie nr 1 od 3 sezonów

i właśnie krytykowany Micic - który przy odpowiednim wsparciu od nas i nauce od trenera, którą na pewno dostanie "odpali" na koniec sezonu, (a mam nadzieję że cała ekipę w większości zostawią na przyszły)., Aleksic też stara się za 2, niestety potrzebuje wsparcia na swoje pozycji - przede wszystkim w obronie. Mamy fajny zespół i dajmy im wsparcie, uwierzmy w trenera ( który ma tak naprawdę 7 zawodników na grę w obu ligach) i przede wszystkim nie ulegajmy anty optymizmowi kibiców których jutro nie będzie !!! Mamy braki kadrowe, ale najważniejsze to nie zepsuć atmosfery w zespole i nie kupić niepasujących części do dobrze funkcjonującej maszyny. Pozdrawiam