Dzisiaj jest 12 lip 2025, 21:33

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 115  Następna
Autor Wiadomość
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

1. Mecz ogólnie przeciętny w wykonaniu Turowa. Ważne kolejne 2 pkt. 2. Doping bardzo słaby. Proponuję zarządowi kk przeprowadzić agitację w szkołach średnich, wypierdolić olewatorów
z kk i zdopingować akcją karneciarzy , którzy wykupili karnety. Stypa to mało powiedziane to co się dzieje na maratońskiej.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

1. Mecz ogólnie przeciętny w wykonaniu Turowa. Ważne kolejne 2 pkt. 2. Doping bardzo słaby. Proponuję zarządowi kk przeprowadzić agitację w szkołach średnich, wypierdolić olewatorów
z kk i zdopingować akcją karneciarzy , którzy wykupili karnety. Stypa to mało powiedziane to co się dzieje na maratońskiej.

pismak
pismak
Awatar użytkownika

meczu niestety nie widzialem, ale patrzac po statsach to VA rozegral chyba swoj najlepszy mecz w barwach Turowa. Widac widmo bata podzialalo, bo ostatnio chlopak wzial sie do roboty. Nie mozna tak bylo od poczatku sezonu?

rekrut
rekrut

witam
a ja mam pytanko ktos sie orientuje co z DJ bo poraz kolejny widac ze go brakuje w rotacji no i niestety kiedy bedzie ta upragniona 1

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

DJ dalej coś z kolanem, ale już powoli trenuje. PG nadal szukają.

rekrut
rekrut

Te szukanie PG wygląda jakby nie chcieli go znaleźc..

jesli chodzi o frekfencję:
1. bliety sporo kosztuja, zwłaszcza jesli jest tyle meczy w jednym miesiącu co w grudniu..
2. skoro są transmisje w tv zgorzeleckiej na żywo (chyba na żywo) to ludzie zamiast tyle płacic za bilety wolą obejrzec za darmo w tv,...czyli klub zam sobie strzela w kolano pozwalając na takie transmisje...
3. tak jak przedówcy zauwazyli mało osób z karnetami chodzi na mecze- jak sie chce kupic bilet to jest problem bo brak wolnych miejsc, a potem na hali pustki...

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Szukanie PG wogolw dla mnie wyglada smiesznie,
Blassingame mial slabszy okres no to nasi wyslali oferte,
Skiba mial slabszy okres to do niego tez wyslali oferte.

Czy naprawde nie potrafimy znalezc porzadnego rozgrywajacego tylko na sile probojemy go podkupic z innego klubu?!
Dla mnie to jest malo profesjonalne podejscie. No chyba ze jedyna sluszna agencja w tym roku nie ma nic lepszego do zaoferowania niz VA. :/

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

BR3MEK pisze:
Szukanie PG wogolw dla mnie wyglada smiesznie,
Blassingame mial slabszy okres no to nasi wyslali oferte,
Skiba mial slabszy okres to do niego tez wyslali oferte.

Czy naprawde nie potrafimy znalezc porzadnego rozgrywajacego tylko na sile probojemy go podkupic z innego klubu?!
Dla mnie to jest malo profesjonalne podejscie. No chyba ze jedyna sluszna agencja w tym roku nie ma nic lepszego do zaoferowania niz VA. :/

Maja lepszego asa ale ten juz gra u nas niejaki Micic

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Mam jednak cichą nadzieję, że szukanie pg nie ogranicza się tylko do rynku krajowego, projekcji kaset video i urywków z youtube. Klub ograniczają na pewno finanse i pewne półki, te najwyższe są poza zasięgiem. Z drugiej strony dla znanych pg kontrakt w Turowie oznaczać może swego rodzaju degradację. Nie każdy myśli - lepiej zrobić krok w tył aby potem dwa w przód. Poza tym zawodnicy patrzą nie tylko na płynność finansową klubu, wypłacalność ale również szeroko rozumiane otoczenie, klimat a co za tym idzie atrakcyjność. Dlatego gro zawodników taki
ZGORZELEC będzie omijało szerokim łukiem, nie traktując ofert z Turowa poważnie. Poza tym Rajkovic teź nie weźmie kogoś do obróbki i nauki. Potrzebuje raczej zawodnika gotowego i zdolnego do gry. Mam nadziejé, źe w końcu kogoś wartościowego zakontraktują. To że klub milczy nie znaczy, że nic nie robi.

pismak
pismak

hakunamakata no bez jaj jak zawodnik dostanie dobrą ofertę to nie będzie patrzył czy dziura czy wielkie miasto bo nie wiąże się na całe życie tylko rok dwa i spada więc nie czarujmy o kompleksach małej mieściny bo to raczej niektórzy mieszkańcy mają a nie zawodnicy !!!!!

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Nie chodzi mi tylko o wielkość miasta i liczbę/poziom zaludnienia. Są miasta w Europie, o przybliżonej wielkości do Zgorzelca, które występowały w Eurolidze. Szeroko rozumiane otoczenie to kraj, miasto, społeczność, poziom ligi, infrastruktura, lokalna władza, struktura demograficzna, marka i historia klubu, pozycja w rankingu,kibice, itd. Nie zawsze zawodnik wybiera klub który da mu najwięcej.

obserwator
obserwator

hakunamakata ma niestety rację. Przypomnijcie sobie Chrisa Younga, i to dlaczego nie chciał przedłużyć kontraktu w Zgorzelcu. To jest najlepszy przykład. To samo dotyczy Damira Miljkovicia. Takich przykładów jest całe mnóstwo. Smutne, ale niestety prawdziwe...

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

O tym można porozmawiać w sezonie ogórkowym, teraz szukamy zawodnika na góra 5 miesięcy, który przede wszystkim będzie patrzył na ilość minut i kasę.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Entor pisze:
O tym można porozmawiać w sezonie ogórkowym, teraz szukamy zawodnika na góra 5 miesięcy, który przede wszystkim będzie patrzył na ilość minut i kasę.

nie ma dla mnie znaczenia czy to sezon ogórkowy czy minuta przed zamknięciem okienka transferowego. Wersja optymistyczna mówi mi - odłożyliśmy ok. 20tys baksów na miesiąc na konkretnego zawodnika, który zrobi różnicę i negocjujemy warunki kontraktu, a że jesteśmy w czubie nie podejmujemy pochopnych decyzji. Wersja pesymistyczna mówi mi -
nie ma na tyle siana aby zakontraktować porządną jedynkę, bądź robimy szum medialny i udajemy źe szukamy, pozorujemy działania a jak przyjdzie co do czego udamy greka źe nie było odpowiedniego zawodnika. Którą wersję wybieramy?. A może jest inna wersja zdarzeń?

rekrut
rekrut

.... może, każdy mnie wyśmieje (ma do tego prawo :) ale nie podoba mi się bezwzględna krytyka Micica oraz plany wygwizdywania tego zawodnika (co spowoduje tylko jego zniechęcenie do gry dla nas), ok również widzę jego błedy - przede wszystkim w obronie !!! Naprawdę musi się jeszcze wiele nauczyć - najlepiej od Dj-a. Moim zdaniem jest to jednak zawodnik nietuzinkowy w ataku, ma niesamowite minięcie, rzut z wyskoku - naprawdę jestem fanem kosza od 22 lat i rzadko spotyka się zawodnika, który tak łatwo mija przeciwnika i potrafi to zrobić na 5 koźle - to znaczy w długiej akcji 1 na 1. Często nie trafia sam na sam z koszem przy podwojeniu, ale w tym momencie ściąga na siebie centra przeciwnika (obrona przy jego akcjach często ma "ciepło) oraz zawodnika go kryjącego i w tym momencie brakuje naszych którzy aktywnie zaatakowali by tablice i piłkę dobili - przede wszystkim Dallasa . Zawodnik naprawdę robi masę przewag w ataku. Nasi sympatyczni, często 1 sezonowi kibice mają pretensję, że rzuca i nie trafia, ale to jest typowy strzelec "głodny każdego punktu" i tylko tacy zawodnicy którzy zdają sobie sprawę ze swoich atutów są naprawdę groźni. Mamy 3 zawodników + A. Cel, D. Kuli, I. Opacak :), którzy robią różnicę na obwodzie - Chylu (w tym sezonie absolutnie nr 1), DJ (dla mnie nr 1 od 3 sezonów :) i właśnie krytykowany Micic - który przy odpowiednim wsparciu od nas i nauce od trenera, którą na pewno dostanie "odpali" na koniec sezonu, (a mam nadzieję że cała ekipę w większości zostawią na przyszły)., Aleksic też stara się za 2, niestety potrzebuje wsparcia na swoje pozycji - przede wszystkim w obronie. Mamy fajny zespół i dajmy im wsparcie, uwierzmy w trenera ( który ma tak naprawdę 7 zawodników na grę w obu ligach) i przede wszystkim nie ulegajmy anty optymizmowi kibiców których jutro nie będzie !!! Mamy braki kadrowe, ale najważniejsze to nie zepsuć atmosfery w zespole i nie kupić niepasujących części do dobrze funkcjonującej maszyny. Pozdrawiam

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 115  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.