zgc_qwerty pisze:
prawda jest też taka, że coraz mniej młodych ludzi zaczyna interesować się sportem i przychodzić na halę
ceny biletów niskie nie są i w erze tych "fejsów" i innych ludzi trzeba zachęcić do przyjścia
do tego na ostatnich meczach doping na pewno był słabszy przez choroby
grypa i te sprawy męczą wiele osób,
mimo iż zawsze się drę na meczu ostatnio musiałem cicho siedzieć - strasznie było to męczące
podobnego jestem zdania - zdzieranie "japy" co kilka dni + okres grypowy doprowadziło do tego, że od ponad dwóch tygodni gardło odmawia posłuszeństwa i chciał nie chciał trzeba było mocno przystopować - dwa młodych ludzi na trybunach brakuje, trzy atmosfera na hali to nie tylko tych 100-150 osób które zdziera gardło, ale również reszta oglądających widowisko - a spośród nich niewielu się udziela. Po za tym bilety nie tanie - zwłaszcza, że meczów dwa razy tyle co w poprzednich sezonach(w samym grudniu 7 u siebie), ponadto wszystkie mecze transmitowane - co również bez wpływu nie jest, bo jest spora liczba kibiców, którym się po prostu nie chce iść... Tak czy siak myślę, że dramatu nie ma i bardziej martwiłbym się o to, aby nie było gorzej...
Z innej beczki ciekawy wywiad z Aaronem:
http://www.eurobasket.com/Poland/basket ... &Women=0#cPS
w styczniu powtórka z rozrywki czyli znów 9 spotkań w miesiącu - żeby było ciekawiej niż w grudniu 3 u siebie 6 na wyjeździe - doszło spotkanie wyjazdowe w Pucharze Polski z ekipą z pierwszej ligi...