Dzisiaj jest 12 lip 2025, 14:48

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 115  Następna
Autor Wiadomość
rekrut
rekrut

Czy będzie transmisja online z dzisiejszego meczu?

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Kompleks APG trwa w najlepsze, znowu nas pojechali. Czy ten zespół może jeszcze wygrać w tym sezonie (oprócz Stelmetu) z jakimś klasowym zespołem?? Czy będziemy tylko cieszyć się z wygranych ze Startem, Rosą, Kotwicą itp...

pismak
pismak

SeaBlade pisze:
Kompleks APG trwa w najlepsze, znowu nas pojechali. Czy ten zespół może jeszcze wygrać w tym sezonie (oprócz Stelmetu) z jakimś klasowym zespołem?? Czy będziemy tylko cieszyć się z wygranych ze Startem, Rosą, Kotwicą itp...

Jeśli trejero nadal będzie stał z rękoma w kieszeniach i patrzył jak odjeżdża przeciwnik bez jakiejkolwiek reakcji, to jeszcze sporo meczów przegramy - mniejsza kiedy miał w poważaniu, że słabeusze nas dochodzą (Polpharma, Rosa) - gorzej gdy nam odjeżdżają - dziś APG wcześniej VTB.
Może ktoś mu pokarze powtórkę z tego meczu i zwróci uwagę na to co robił Adamek, gdy Turów odrabiał starty. Należy też przekazać, że za niewykorzystane czasy nie ma żadnej dodatkowej nagrody po meczu... Jeśliby się tego nauczył, to przynajmniej porażka nie poszłaby na marne...

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

SeaBlade pisze:

Nie sądzę. Zawsze w RS wygrywaliśmy u siebie z APG. Dzisiaj nie udało się bo - jak powiedział trener na konferencji - wszyscy za bardzo chcieli wygrać z APG. Jestem skłonny w to uwierzyć, bo oglądając dzisiejszy mecz odniosłem ogromne wrażenie, że nawet sędziowie gwizdali dla nas i to wielokrotnie, a my nie potrafiliśmy tego wykorzystać. Jak pokazał dzisiejszy mecz byliśmy dzisiaj kompletnie nieskuteczni, kompletnie zagubieni i na zasadzie "bij mistrza" Asseco odrobiło lekcje i wygrało z mistrzem pierwszej rundy na "Jego" terenie. Jak dzisiaj patrzyłem często przez oko aparatu, to miałem na myśli tylko jedno, aby do końca okienka transferowego trafił nam się rozgrywający typu Blessingame'a, bo taki przegląd pola jaki ma ten gość jest czymś nienaturalnym i zarazem jakże potrzebnym w Turowie.
Na konferencji padło pytanie o ew. zmiany w zespole, ale coach słusznie zresztą stwierdził, że po wygranym meczu wszyscy są SUPER, a po przegranym każdy żąda zmian. Powiedział też, że jest z tymi chłopakami na dobre i na złe i że uważa ich za najlepszy team w Polsce, ale trzeba im do końca zaufać i pozwolić robić swoje. Każdy zespół ma swoje wzloty upadki, każdy ma w sezonie kryzys, ale najważniejsze mecze są dopiero przed nimi i na nich należy się skupić. Trener i zawodnicy na każdej konferencji dziękują za wspaniały dla nich doping i zawsze zapraszają na kolejny mecz, ale jak widzę po wpisach nikt nie przekazuje tego typu informacji. A szkoda.
Pozdrawiam, i nie ma co się załamywać, to nasz team jest najlepszy, a teraz mają po prostu chwilową zadyszkę. Wiele razy w tym sezonie pokazywali, że potrafią grać jak z nut i trzeba im zaufać. Naszą i nie tylko formę i tak zweryfikuje runda Play Off.

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Niestety wszystko co piszecie to prawda, choć w ostatnim sezonie też dostaliśmy "baty" u siebie. Przeciwnik nie został należycie rozpracowany, gdyż w ostatnich meczach za zdobywanie pkt APG odpowiedzialni są Blessingame i Koszarek. Nasza obrona już niestety nie jest naszą wizytówką. Trener zagubiony, brak rozgrywającego to chyba przyczyny 3-porażek z rzędu u siebie(2 VTB) i nie tylko tych, bo kilku wcześniejszych też.
Jeżeli nic się nie zmieni druga część RZ PLK nie będzie wyglądała tak pięknie, o VTB to już nawet nie wspomnę, bo tam gorzej już być nie może...

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

SeaBlade pisze:
bo tam gorzej już być nie może...

No wiesz - coach nie obiecywał nam niczego poza ograniem na arenie międzynarodowej. Ni e obiecywał sukcesów, splendoru i chwały.
Obiecał pracę, zaangażowanie zawodników i serce do walki. Ja Mu wierzę.

rekrut
rekrut

a wiadomo co z Aaronem?
jego upadek nie wyglądał dobrze, potem dlugo trzymał się za plecy...
na chwile jak zszedł z boiska zszedł do szatni z boiska..
wiadomo czy jest ok?

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Mio pisze:
a wiadomo co z Aaronem?

Stłukł sobie miednicę, ale poza obiciem się, nie jest to nic poważnego (tak myślę).

pismak
pismak
Awatar użytkownika

http://www.trojmiasto.sport.pl/sport-tr ... Trojmiasto

Zamojski APG !!!!!!!!

pismak
pismak

Ja się cały czas zastanawiam jak można było ten mecz przegrać. Tak słabego APG jeszcze nie było, a mu nie potrafimy wykorzystać tej sytuacji.
Mnie już też zaczyna drażnić zachowanie trenera. Przeciwnik odjeżdża, albo zbliża się w niepokojący sposób to czas powinien być wzięty bez wahania. Po co sobie zostawiać czasy na koniec jak nie ma sensu ich używać bo wiadomo ze będzie w plecy?
Nie ma nikogo w klubie kto by Rajkovicia przekonał?

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

APG był lepszy tylko z tego względu że mieli szczęście i akurat w tym meczu im większość rzutów siedziało a nam się wykręcały piłki, które powinny wpaść. Szkoda, że złapał ich teraz mały dołek bo Micic gra 2 słabe meczy żeby zagrać 1 na normalnym poziomie i DJ miał też pare swoich meczów ale teraz też coś mu nie wychodzi.

Co do Zamoja w APG to bardzo dobry transfer teraz mają obwód najlepszyy w lidze bo JBlass, Koszarek, Zamoj potrafią seryjnie trafiać a zwłaszcza w meczach z nami ; /

No ale co tu gdybać chociaż VA gra lepszą koszykówkę ;) Nam potrzeba kogoś pod kosz (och czemu Dallasa nie zostawili : ((() ale poczekajmy zobaczymy ;) 8:3 jak na pierwszą runde źle nie wygląda ale prawdziwa gra i tak się zacznie dopiero w PO więc czekajmy spokojnie co nam Gwiazdor przyniesie ;D

A jeżeli w Treflu jest tak źle to może Turów by wyciągnął od nich Franka Turnera ; ) bo taki ktoś by nam się bardzo, bardzo przydał ;D

rekrut
rekrut

Witam wszystkich.

Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Rozlało się i trzeba po tym powycierać, zapomnieć i wiśta wio i do przodu. Nie pierwsza i nie ostatnia przegrana. Boli, bo z APG. Jedyne co mnie w całym meczu dziwiło to niemoc strzelecka. :shock: Brawa dla KK mimo wielu chwil zwątpienia. :smt023

rekrut
rekrut

http://www.polskikosz.pl/news/106689/pl ... um=twitter

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Galeria z meczu PGE - Asseco, zapraszam do oglądania:

http://www.polskikosz.pl/galeria/859/pg ... 80_86.html

pismak
pismak

Tymczasem Lewy rzucił 20pkt, zebrał 6 piłek i rozdał 3 asysty w przegranym wysoko meczu z Nymburkiem.
Jak tak poszaleje to może załapie się na mecz gwiazd miedzy PLK a ligą czeską :lol:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 115  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.