Dzisiaj jest 13 lip 2025, 22:22

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 127  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

Nie byłem na meczu w Ziel.G., więc nie będę odnosił się do gry (szczególnie obrony przeciwko Hodge), ale po tym co usłyszałem w trzeszczącym komentarzu M.Hamburgera, muszę napisać jedno.
Kilkadziesiąt sekund do końca, mecz na styku, mecz do wygrania, a osoba pełniąca funkcję trenera zamiast pomóc graczom, "uwalnia swoje emocje" i prezentuje 2 rzuty osobiste przeciwnikom... Tu nie ma znaczenia czy ten atak szału był uzasadniony - poważny i doświadczony trener wie, że TAKIM ZACHOWANIEM CHŁOPAKOM NA BOISKU NIE POMOŻE!

Ostatnio zmieniony 31 mar 2012, 23:14 przez krzywuss, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Atmosfera była gorąca nie tylko na boisku, ale także poza boiskiem. W ostatnich sekundach przewinienie technicze trenera ze Zgorzelaca. Jak trener może szarpać się z własnym zawodnikiem? Niezły cyrk zrobił. Sędziowe naprawde beznadziejni. Bardzo często się mylili (zarówno na korzyść Zastalu jak i Turowa). Często się naradzali, czasami zmieniali decyzje. Niektóre błędy były już tak ewidentne, że każdy by je chyba wychwycił. Ja jestem troche zniesmaczony. Kibice ze Zgorzelca i ZG raczej się lubią, ale widać że zawodnicy i trenerzy nie. Ale z tym waszym trenerem naprawde jest coś nie tak. Zbyt dużą szopkę odstawia.

I jeszcze jedno. Dużo was przyjechało.

Najważniejsz jest jednak to że Zasal wygrał.

Pozdrawiam z Zielonej Góry

Ostatnio zmieniony 31 mar 2012, 20:43 przez marcin_zg, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Kto był ten widział: Nie pierwszy raz wygrali: Marek Ćmikiewicz, Dariusz Szczerba, Artur Fiedler :-?

[ Dodano: Sob Mar 31, 2012 11:52 pm ]
marcin_zg pisze:
Kibice ze Zgorzelca i ZG raczej się lubią,
Poza komentarzami przedstawiciela Zielonej Góry który wydzierał sie za naszym KK w stylu: Zabierz tą waszą szmatę ( machałem flagą Turowa ) ale OK jeden idiota nie świadczy o całości. Przeszedłem po całym obiekcie z szalikiem czarno zielonym i nie usłyszałem żadnego głupiego tekstu, jak rok temu. ;)

[ Dodano: Nie Kwi 01, 2012 12:02 am ]
Aha i jeszcze jedno: Widok skoku na klatę zawodników Zastalu przed ich KK, po wygranym meczu - BEZCENNE! Uważam że kontakt zielonogórskiego KK z zawodnikami jest najlepszy w całej Polsce. Chylę czoła. :smt023

Ostatnio zmieniony 31 mar 2012, 23:05 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Cytuj:
Kto był ten widział: Nie pierwszy raz wygrali: Marek Ćmikiewicz, Dariusz Szczerba, Artur Fiedler

Nie trudno się z tym nie zgodzić bo to co odp.......li szczególnie Ćmikiewicz i Szczerba to były ciosy poniżej pasa. Krótko mówiąc gwizdki rozwaliły grę obu zespołom w mniejszym lub większym stopniu. Ale pomijając kwestię nieudaczników pzkosz, ja się pytam co zrobił Winnicki żeby ograniczyć Hodge'a, gość jechał z naszymi jak chłop z taczką gnoju, do przerwy zdobywa połowę punktów swojej drużyny, po przerwie niewiele mniej a u nas pupka. Zastal chyba bardziej chciał ten mecz wygrać i dopieli swego, aczkolwiek daleko nie zajadą jak im niechcący Hodge'a zabraknie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Słuchajcie co znalazałem :

- w związku z licznymi błędami sędziowskimi a także z protestem który wystosował po wczorajszym meczu prezes Pge Turowa Zgorzelec mecz z Zastalem Zielona Góra zostanie powtórzony

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

BR3MEK pisze:
Słuchajcie co znalazałem :

- w związku z licznymi błędami sędziowskimi a także z protestem który wystosował po wczorajszym meczu prezes Pge Turowa Zgorzelec mecz z Zastalem Zielona Góra zostanie powtórzony

Dzisiaj 1 Kwietnia :) odrazu zczaiłem że BR3MEK humor jest :) POZDRO :) :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Kurde myślałem że ktoś łyknie ;P

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
Kurde myślałem że ktoś łyknie ;P

Taaaaaaa. Turow bardzo lubi protesty skladac :/
Nawet po ewidentnych drukowaniach protestow nigdy nie bylo :smt084

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

ZaAnawetPrzeciw pisze:
ja się pytam co zrobił Winnicki żeby ograniczyć Hodge'a, gość jechał z naszymi jak chłop z taczką gnoju
ale po co? Niech sie ich lider wypstryka w tej chorej II rundzie. Strata sił przeciwników mile widziana. Jedynie cierpliwość kibica Turowa jest nadwyrężana do granic możliwości. Patrząc nawet na staty większości naszych zawodników można stwierdzić że nie mieli słabej skuteczności, brakowało jedynie pełnego zaangażowania. Ale ja wole je zobaczyć na PO, a nie w rundzie przygotowawczej Prokomu. :P

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Tylko żeby się nie okazało tak jak dwa lata temu, kilka szybkich meczy i koniec sezonu.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Albo ... Jak już bywało dotarcie do finału i brak sił na zwycięstwo. ;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Trzeba przełknąć gorzką gorycz porażki jednak mi jakoś nie rzucił się w oczęta brak zaangażowania...

Artek Lee klasa... kiedy trzeba depnął, kiedy trzeba ciepnął, kiedy trzeba uspokoił grę... w końcówce szczyptę spuchł i nie mógł ustać Walterowi aleee przy obecnej formie WH nie da się go zneutralizować... osobiste jego fathera w przerwie meczu również nice ;-)

Krew, pot i łzy... walczymy dalej ...play offy w których gramy co parę dni to zupełnie inna bajka...

Końcówka meczu:

http://www.youtube.com/watch?v=hdHFIFxdbDM

Konfa (Ślimak już w pierwszej połowie gotował się na ławie, apogeum nastąpiło po akcji Lee-Gustas i chwilę potem nie odgwizdanie problematycznego błędu 5 sekund Zastalu):

http://www.youtube.com/watch?v=2pxt7Gf6 ... _embedded#!

[ Dodano: Nie Kwi 01, 2012 12:08 pm ]
Dr. Dre pisze:
Widok skoku na klatę zawodników Zastalu przed ich KK, po wygranym meczu - BEZCENNE! Uważam że kontakt zielonogórskiego KK z zawodnikami jest najlepszy w całej Polsce. Chylę czoła. :smt023

http://www.youtube.com/watch?v=roKytpjG ... r_embedded

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

DragisA pisze:
http://www.youtube.com/wa...layer_embedded#!
Slimak zły: "Mam pretensję do Gustasa bo nie umie biegać bo potyka sie na prostej drodze"
Spora ironia... Nie widziałem akcji, a na filmie widać jakby Gustas potknął się o sędziego, biegł bardzo blisko niego. :roll:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://jg24.pl/?txt=22587&title=taraszk ... ego_sezonu

;D

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

to sciema jest;p 1 kwietnia dzis;p

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 127  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.