Dzisiaj jest 17 lip 2025, 23:59

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 127  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Cytuj:
Wyszło na jaw, że p. Bachański pożyczył pieniądze z dwóch klubów na funkcjonowanie PZKosz. Ok. 400.000zł. z Turowa Zgorzelec, który dzielnie walczy o mistrzostwo Polski w Tauron Basket Lidze, w której większość ma PZKosz, a sędziów i komisarzy obsadzają i nadzorują członkowie PZKosz

http://tomaspacesas.blox.pl/2012/03/Cia ... -VIII.html

Wiadomo już gdzie są pieniądze na wzmocnienia.

Ostatnio zmieniony 12 mar 2012, 9:22 przez Entor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Entor... całą sytuacje podsumuje w stylu PKP... Pięknie Kur... Pięknie :-?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Turow pozyczyl PZKosz'owi kase a i tak jest r*****y w d**e przez sedziow na kazdym kroku :smt044

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

No to ładnie nas dymają - kasę pożyczyli, wmocnień nie będzie, czyli można powiedzieć, że w tym sezonie drużyna/klub puszczony w kanał :D

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Pan Schetyna zainteresował się mną. Przysłał nawet swojego człowieka na nasz obóz. To był Jacek Winnicki.

fragment wywiadu z Urlepem z plk.pl

Nie chcę nic mówić ale jakaś zmiana by się przydała. Która to była już porażka z rzędu? Ja naliczyłem że 4.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Cytuj:
Zapraszamy do udziału w wyjeździe Kibiców na mecz z Turowem!

WYJAZD KIBICÓW ASSECO PROKOM GDYNIA DO GÖRLITZ!*
W imieniu Zarządu SSK miło mi poinformować iż organizowany jest wyjazd Kibiców Naszej Drużyny do Görlitz na mecz rozgrywany na przedmieściach tej miejscowości w ramach ligi TBL z miejscowym zespołem TURÓW . Mecz rozegrany zostanie w dniu 18.03.2012. (niedziela) o godz. 17,00 CET.

- Zbórka przy kasie Nr 1 Hali S.W. Gdynia (od strony stadionu rugby), 17.03.2012. (sobota) godz. 22,45,

- Koszty wyjazdu wraz z biletem na mecz – 100,00 zł od Członka Stowarzyszenia, 160,00 od osób niestowarzyszonych.

- Jak zapisać się na wyjazd: –

- osobiście na meczu TBL z Czarnymi rozgrywanym w Gdyni 13.02.2012 (wtorek) w sektorze X1 u kol. Marka gdzie można będzie wpłacić zaliczkę.

- Poprzez wysłanie wiadomości o tytule „TURÓW“ i podaniu w treści imienia i nazwiska osoby biorącej udział w wyjeździe,

- Wiadomość wysyłamy SMS-em na numer 518 440 180,

- e-mailem na adres: fanklubapg@gmail.com.

W związku z koniecznością wpłacenia zaliczki (bezzwrotnej) od chętnych wymagana będzie zaliczka w kwocie 30,00 zł.

ZAPRASZAMY SERDECZNIE DO WSPARCIA NASZEJ DRUŻYNY SWYM GORĄCYM DOPINGIEM I WZIĘCIA UDZIAŁU W WYJEŹDZIE!!!!

* Dlaczego Görlitz - W związku z chamską, kibolską, niespotykanie agresywną - nie licującą i nie mającą nic wspólnego z postawą Kibica Koszykówki postawą mieszkańców tej miejscowości - do czasu przeprosin Nas, Naszego Miasta, Sponsora, Klubu a w szczególności Naszych Zawodników przez osoby odpowiedzialne za organizację imprez w tej miejscowości - nazwa jej nigdy nie padnie w naszych info.

źródło

:twisted:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Ja już wysłałem sms’a pod podany numer (518 440 180)– może dostanę się na ten wyjazd. :P

Ostatnio zmieniony 13 mar 2012, 7:57 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Widać, że tam same panienki kibicują - biedne śledzie, biedne :D

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Bidulki obrażone po ostatnim meczu w Zgolku, gdzie podczas prezentacji KK odwrócił się plecami do parkietu... jęczał na ten temat również Pacek na swoim blogu...

[ Dodano: Wto Mar 13, 2012 9:27 am ]
Zgorzelec.info drąży temat pożyczki dukatów dla PZKosz... senator John ma odnieść się do całej sytuacji...

Ostatnio zmieniony 13 mar 2012, 9:28 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

DragisA pisze:
Bidulki obrażone po ostatnim meczu w Zgolku, gdzie podczas prezentacji KK odwrócił się plecami do parkietu

Teraz w niedzielę powinno być tak samo i jeszcze głośniej powinni gwizdać i buczeć - nie mylić z trąbieniem ]:->

DragisA pisze:
Zgorzelec.info drąży temat pożyczki dukatów dla PZKosz... senator John ma odnieść się do całej sytuacji...

Czekamy na te rewelacje - ciekawe jaka ściema pójdzie tym razem :D

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Bo oni nie mają kibiców tylko same pikniki i przyjeżdżają pozwiedzać miasto.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

yARO_81 pisze:
Turow pozyczyl PZKosz'owi kase a i tak jest r*****y w d**e przez sedziow na kazdym kroku :smt044

akurat w tym bym nie upatrywał poziomu gwizdania !!!!! fakt gwizdki są bardzo słabe w tym sezonie jak i w poprzednim i z roku na rok jest gorzej.
Lepiej niech nasi zaczną grać a w pierdzieć sobie w domu na kanapie !!!!!!!!

[ Dodano: Wto Mar 13, 2012 2:45 pm ]
Cytuj:
O zawodnikach i trenerze już wszystko powiedziano - bez wzmocnień nic nie ugramy w tym sezonie.

na mistrza to raczej nie damy rady, ale można sie pokusić o zmiane trenera , wiem że to już może być za późno ale nowy coach ( czyt. dobry coach ) może dać pewnego kopniaka w dupę i świeżość w zespole .............

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
można sie pokusić o zmiane trenera , wiem że to już może być za późno

Dokładnie - nowy trener może nie zdążyć poukładać tego "bałaganu" - dlatego najlepszą opcją jest wzmocnienie drużyny - tym bardziej, że:
- Moore ma problem z kolanem
- Gustas nie wiadomo jak się zaprezentuje po tym upadku - wcześniej też nie było świetnie, a w ostatnim meczu grzał ławę
- Gabińskiemu zabierze trochę czasu dojście do optymalnej formy.

Tylko jakiś rasowy zawodnik może nas jeszcze "poskładać".

Ktoś wie dlaczego Mielczarka nie było w składzie?

Ostatnio zmieniony 13 mar 2012, 14:55 przez manzir, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Cytuj:
* Dlaczego Görlitz - W związku z chamską, kibolską, niespotykanie agresywną - nie licującą i nie mającą nic wspólnego z postawą Kibica Koszykówki postawą mieszkańców tej miejscowości - do czasu przeprosin Nas, Naszego Miasta, Sponsora, Klubu a w szczególności Naszych Zawodników przez osoby odpowiedzialne za organizację imprez w tej miejscowości - nazwa jej nigdy nie padnie w naszych info.

A za co tu przepraszac nie rozumiem.
Cytuj:
WYJAZD KIBICÓW ASSECO PROKOM GDYNIA DO GÖRLITZ!*
W imieniu Zarządu SSK miło mi poinformować iż organizowany jest wyjazd Kibiców Naszej Drużyny do Görlitz na mecz rozgrywany na przedmieściach tej miejscowości w ramach ligi TBL z miejscowym zespołem TURÓW . Mecz rozegrany zostanie w dniu 18.03.2012. (niedziela) o godz. 17,00 CET.

Osoba ktora to napisala chyba nie miala geografi w szkole albo na nia nie chodzila :lol: Z tego co sie orientuje to Turow gra w POLSKIEJ LIDZE KOSZYKOWKI i jest druzyna tamtejszego Zgorzelca a miasto te lezy na terenach Polski a nie jest przedmiesciem Gorlitz. :grin:

Ostatnio zmieniony 14 mar 2012, 1:39 przez !Kibic, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cytuj:
Osoba ktora to napisala chyba nie miala geografi w szkole albo na nia nie chodzila :lol: Z tego co sie orientuje to Turow gra w POLSKIEJ LIDZE KOSZUKOWKI i jest druzyna tamtejszego Zgorzelca a miasto te lezy na terenach Polski a nie jest przedmiesciem Gorlitz. :grin:

a z tego co mi wiadomo to koszykówka sie pisze tak jak ja napisałem :) niektórzy nie mieli w szkole geografii, a inni polskiego :)

Najlepiej nie zwracac uwagi na Adamka skład tylko kibice sie zmobilizowac jak i zawodnicy i pomoc im :) Gramy u siebie Asseco napewno nie ma lepszej ekipy od naszej, przypuszczam a nawet jestem pewien że ten mecz wygramy i w 'szóstkach' cos sie ruszy :smt026 :smt026

Ostatnio zmieniony 13 mar 2012, 17:21 przez Turomaniak, łącznie zmieniany 2 razy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 127  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.