Dzisiaj jest 10 lip 2025, 16:33

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

fisban pisze:
Jednak nie chcę mieć podobnej sytuacji gdy ludzie pokroju Leppera lub Giertycha będą zasiadać w rządzie i decydować o naszym kraju.

Ależ oczywiście to był obciach.W porównaniu z ruchem poparcia paligłupa to byli salonowcy.I w przeciwieństwie do twoich POlatwósów kochali i troszczyli się o POLSKĘ. Stąd taka na nich nagonka trwająca do dzisiaj.
fisban pisze:
To prawda wydawać kasę potrafi byle głupiec, ale nie wkażdy potrafi ja pozyskiwać....

A ileż to tej kasiory pozyskali geniusze ze Zgorzelca?
fisban pisze:
Chcesz zmniejszyć biurokracje, ok czy jedna stolica UE to zły pomysł? (teraz sa trzy) podaj konkretne przykłady utraty suwerenności!!!bo w samym wystąpieniu tego nie znalazłem ]:->

Albo jesteś CepemCCP albo udajesz.
http://narodowcy.net/krisztina-morvai-j ... 012/01/20/
polecam
]:->

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

fisban pisze:
Że będziemy wspólnie ralizować obostrzenia fiskalne i podatkowe ustalone wspólnie w Brukseli?

No nie wytrzymam - unia fiskalna, czyli umowa, w które nasz kraj zobowiązał się do bardzo ciężkich obostrzeń i oszczędności w obszarach finansów, mogących wg analityków zahamować rozwój gospodarczy Polski i w zamian wyautowanie, czyli niemożność uczestniczenia w debatach eurogrupy, czyli w praktyce brak prawa głosu w trakcie spotkań regulujących rozmaite kwestie,... to Twoim zdaniem osiągnięcie polskiego rządu???

Zlituj się... :oops:

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
fisban napisał/a:
Jednak nie chcę mieć podobnej sytuacji gdy ludzie pokroju Leppera lub Giertycha będą zasiadać w rządzie i decydować o naszym kraju.

Ależ oczywiście to był obciach.W porównaniu z ruchem poparcia paligłupa to byli salonowcy.

Niech zgadnę - najbardziej razi Cię Biedroń?
Salonowcy - chyba zupełnie inaczej pojmujemy te słowa :roll:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
Niech zgadnę - najbardziej razi Cię Biedroń?

I tu Cię rozczaruję.Sodomici ze swoim sposobem na życie wzbudzają co najwyżej śmieszność.W wolnej rzecz jasna POLSCE zafundujemy im leczenie bo są to najwyrazniej ludzie chorzy a nie eksterminacje jak niektórzy wrogowie przedstawiają nasze zamiary.
Co do kreatur w tym RPP pozwolę zwrócić uwagę na jedną;Wanda Nowicka.Bo to nie pajace pokroju Biedronia wyznaczają kurs ideowy a właśnie w/w pani,redaktor naczelny NIE,Fakty i Mity za których plecami czają się Jerzy Urban,mordercy księdza Popiełuszki,Antifa i różnej maści Szczuki,Środy,czwartki piątki itd.
]:->

Ostatnio zmieniony 24 sty 2012, 20:19 przez CICHY, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Przepraszam ja tylko krótkie pytanie, gdzie można się zapisać do organizacji kolegi Cichego?

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

A tak znalezione w sieci dla "kolegi" Cichego.....

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Jeśli mamy znizyć ten temat do poziomu fisbana to OK :smt082

Ostatnio zmieniony 25 sty 2012, 11:20 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

"No nie wytrzymam - unia fiskalna, czyli umowa, w które nasz kraj zobowiązał się do bardzo ciężkich obostrzeń i oszczędności w obszarach finansów, mogących wg analityków zahamować rozwój gospodarczy Polski i w zamian wyautowanie, czyli niemożność uczestniczenia w debatach eurogrupy, czyli w praktyce brak prawa głosu w trakcie spotkań regulujących rozmaite kwestie,... to Twoim zdaniem osiągnięcie polskiego rządu??? "

Prosze przekorny........ co ty piszesz??? mówimy o wypowiedzi Sikorskiego czy o ty co zrobiono później ??? Ty mieszasz fakty..... idea o której mówił Radek sama w sobie nie była zła, dawała UE pewne instrumenty wykonawcze, które pozwalałyby usprawnić efektywnoć i zmiejszyć tak znienawidzoną prze wielu biurokrację UE, przy okazji pozwalając zreorganizować "krwiobieg" jakim jest system finansowy z walutą Euro.
A że idee swoje a życie swoje..... no cóż.... Nie twierdze po raz kolejny, że podoba mi się wszystko co robi PO. Jednak jak sam mnie "Nauczasz" ;-) to jest dyplomacja. Zawsze będzie konflikt interesów pomiedzy krajami, pomiędzy Polakami, pomiedzy tymi, którzy mają odmienne zdanie lub interesy. Głównym Twoim problemem jest to, że to co wymieniłeś to są na razie propozycje a traktujesz to jak coś zaklepanego. Nie widzisz, że każdy pręży muskuły aby jak najwięcej ugrać??? A tak poza tym, to co wychodzi na zewnątrz negocjacji to produkt finalny, o którym dowiadują się tacy jak my. Mam nadzieje, że cała sytuacja zakończy się lepszym finałem niż ten, który Ty przewidziłeś.

"fisban napisał/a:
Nie jestem za PO (podkreślam to raz jeszcze) ale czy nie uważasz, że sejm z PISem na czele nie miał lepszej światowej koniunktury gospodarczej????

Nie fisbanie, Ty nie jesteś za PO, Ty tylko nie wyobrażasz sobie innej opcji rządzącej i możliwości istnienia rządu złożonego z kogoś innego, aniżeli z "obywatelskich chłopaków"... "

Nie odpowiedziałeś na moje pytanie, piszesz znowu nie na temat........ Jak już na nie odpowiesz to będziesz miał odpowiedź na to:

"Weź łaskawie pod uwagę, że to nie Lepper, Giertych ani Kaczyńscy doprowadzili do tak przerażającego długu publicznego i że za czasów ich rządów naszym przedsiębiorcom żyło się nieco lepiej i mogli się rozwijać, a to za sprawą niższych obciążeń finansowych, nakładanych przez rząd."

Ale po koledze nie spodziewałem sie uwielbienia dla Leppera i Giertycha...... proszę..... zaczynasz mnie naprawdę niepokoić ]:->

[ Dodano: Sro Sty 25, 2012 11:38 am ]
Nie no Cichy ładna ta twoja wybranka...... taka "żywcem" z natury wyjęta :smt023
Słyszałem że po tej ceremonii była niezła imprezka :smt028

[ Dodano: Sro Sty 25, 2012 11:41 am ]
och sorki Cichy ... nie zauważyłem że Dr.Dre solidaryzuje się z Tobą, to taka męska, szorstk :smt058 a przyjaźń???

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

fisban, jak to jest z Tobą, założyłeś konto w 2008 r., żeby odezwać się po raz pierwszy dopiero 3 lata później, nota bene, przy okazji moich krytycznych wypowiedzi dot. Jakubów. 8)
Od pół roku klikasz tutaj namiętnie, ale do tej pory nie nauczyłeś się generować automatycznie cytatów, choć wklejanie obrazków przychodzi Ci bez trudu...
Wygląda to troszkę tak, jakbyś udawał jakiegoś całkiem nowego forumowicza, choć z Twoich wypowiedzi można wywnioskować, że dość dobrze znasz nas po nickach, i chyba nie tylko po nickach... :lol:
I nie wmawiaj mi, że 3 lata uporczywie nas czytałeś, żeby w końcu się przemóc i odezwać... w nurtujących Cię tematach... 8)

Czekam na wyświechtane slogany mówiące o teoriach spiskowych itd. W powielaniu prześmiewczych, często używanych sformułowań jesteś przecież tak dobry... :smt082

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

No to zabawa w fisbana - kto sie bawi? :smt082

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

fisban, jutro jest spotkanie forumowiczów w Afirmacji. Wpadnij na piwko,... nooo, nie wstydź się... ]:->

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Niezłe niezłe hehehhe :smt026 tylko dlaczego zrobiłeś sobie takie niewyraźne zdjęcie "misztrzu" painta

[ Dodano: Sro Sty 25, 2012 12:07 pm ]
Przekorny pivko lubię ale jakoś brak czasu..... no wiesz muszę odpisywać na te posty wielbicieli ]:-> , ale dziękuje za zaproszenie

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

fisban, ale my przecież znamy człowieka, który pisze pod nickiem Dr.Dre. Nie znamy Ciebie, a jestem przekonany, że jesteś kolejnym klonikiem tutaj, ukrywającym się przed śmiesznością, której z pewnością byłoby co niemiara, gdybyś "odsłonił przyłbicę"... :smt082

Wiesz, te charakterystyczne obiekty do ataku, które dziwnie pokrywają się z obiektami nielubianymi przez tego i owego.... Te same "prawdy" bronione za pomocą przekpinek... :smt082 :smt082

fisban pisze:
Przekorny pivko lubię ale jakoś brak czasu..... no wiesz muszę odpisywać na te posty wielbicieli ]:-> ,

Właśnie takiej odpowiedzi się spodziewałem... :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Pozwól przekorny, że będę dalej rozpalał Twoją wyobraźnię :smt111

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

fisban pisze:
Pozwól przekorny, że będę dalej rozpalał Twoją wyobraźnię :smt111

Fiszbanie: naciskasz "Cytuj" i jedziesz. Ewentualnie używasz znaczników:
Kod:
[quote="nick"] ... treść cytowana ... [/quote]

Niezamaco, bądź pro :).

PS Darujcie sobie już te sweet focie panów.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.