Dzisiaj jest 15 lip 2025, 12:54

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2210 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 148  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

To ja tez coś wrzucę... KJS Barbórka najbardziej nudna edycja z tych, na których miałem okazje być.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

To i ja dorzucę swoje. Dodam, że z z sześciu, czy siedmiu prób które były zapowiadane udało mi się załapać raptem może na 3. Stąd też takie "biedne" kadry. Nie było z czego wybierać:( Bałagan organizacyjny, mała ilość załóg, zupełny brak oznaczeń sprawiły, że ciężko było cokolwiek znaleźć. Pod względem organizacyjnym było to zupełne dno. Wątpię, czy ktoś kto chciałby zacząć interesować się KJS-ami trafiłby choćby na 1 próbę. Czy to taki wielki problem dla organizatorów podać współrzędne GPS miejsc prób, mapek...czegokolwiek! Prowadząc działalność gospodarczą zastanawiałem się kiedyś, czy w zamian za jakieś reklamy na autkach nie zainwestować kilku groszy w reklamę. Dziś już wiem, że to nie ma sensu! Poza kierowcami i ich znajomymi nie było tam nikogo - żadnych osób postronnych. W sumie nie ma się co dziwić - nikomu nie zależało chyba, by przyciągnąć widownię.

Obrazek

Zapraszam galerii: KLIK;)

Pozdrawiam
Piotr

Ostatnio zmieniony 23 lis 2011, 22:02 przez gobo007, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

:smt026 w końcu mogę pisać :D

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Pikpoczek pisze:
:smt026 w końcu mogę pisać :D

Bana/majerana miales ?
To pisz !!!!! Pisz....puki możesz.... :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

stopki się tylko pozbyłem :-?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

III Rajd Andrzejkowy Off-Road - GALERIA

Obrazek

Tytuł: Cztery kółka
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

I ja cos Wam pokaze ;)
[center]

III Rajd Andrzejkowy Off-Road

Obrazek
GALERIA

Ford Mustang

Obrazek
GALERIA
[/center]

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

III Rajd Andrzejkowy Off-Road

Obrazek

ZAPRASZAM DO GALERII

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Widoki letnie z Landeskrony:

klik klik

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Gojac chyba sie wypisal z forum wiec ja pokaze jego fajne foty z ostatniego rajdu ;)

Obrazek

GALERIA

Ostatnio zmieniony 29 lis 2011, 11:02 przez yARO_81, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Niechcący wydałeś Gojaca i już wiemy dlaczego na Andrzejki nie dotarł... :smt028 :smt030

Tytuł:
obserwator
obserwator

Wypisać się nie wypisał, ale chyba ma mniej czasu niż inni. To może dodam coś sam. Wspomnienia z majowego długiego weekendu.
Obrazek

A tu mała galeria.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Barcelona piękna jest gojacu :smt023
Wstyd przyznać ale będąc w okolicy (w '94) wybrałem Andorę , a nie Barcelonę do zwiedzania... :roll:

----------------------------------------------------------------------------------------

Z głównej :

ROZWIĄZANIE KONKURSU FOTO

Jakie macie zdanie na ten temat?

Tylko , proszę , nie piszcie , że trzeba zrobić lepsze żeby móc oceniać ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

zwracam się do zgromadzonej tutaj śmietanki zgorzeleckich fotografów ;) z następującym kłopotkiem:
otóż mam stały powracający problem z akumulatorkami do lampy błyskowej.
kupiłem już w sumie czwarty zestaw akumulatorków. pierwszy i drugi to były VARTA (8 szt. 2700mAh) - nie sprawdziły się po doładowaniu nie miały w sobie dość energii na pierwszy błysk lampy, kolejne energizery 4x 2500mAh, to samo - czyli duppa! dodam, że formatowania odbyły się tak jak w biblii napisano, tym bardziej, przy tych drugich.
dawno dawno temu do swojego pierwszego kompakcika jakieś 7 lat temu kupiłem zwykłe panasonic i po takim czasie użytkowania po pełnym naładowaniu zdolne są wystrzelć sputnika na orbitę okołoziemską. mam 2 różne ładowarki i się zastanawiam, czy to może fakt, że kupowałem w sklepach internetowych, gdzie z trwałością i datą produkcji takich rzeczy może być różnie...
może powinienem kupić coś takiego jak "GP" (nie mylić tutaj z inicjałami pilota Gerarda ;) - to nazwa firmy)
niby problem błachy, ale zwracam sie do was zanim kupię kolejne ścierwo w cenie skrzynki browara... tylu fotografów na forum, to na pewno któryś ma na to jakiś patent...
pozdro!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

fotoban pisze:
zwracam się do zgromadzonej tutaj śmietanki zgorzeleckich fotografów ;) z następującym kłopotkiem:
otóż mam stały powracający problem z akumulatorkami do lampy błyskowej.
kupiłem już w sumie czwarty zestaw akumulatorków. pierwszy i drugi to były VARTA (8 szt. 2700mAh) - nie sprawdziły się po doładowaniu nie miały w sobie dość energii na pierwszy błysk lampy, kolejne energizery 4x 2500mAh, to samo - czyli duppa! dodam, że formatowania odbyły się tak jak w biblii napisano, tym bardziej, przy tych drugich.
dawno dawno temu do swojego pierwszego kompakcika jakieś 7 lat temu kupiłem zwykłe panasonic i po takim czasie użytkowania po pełnym naładowaniu zdolne są wystrzelć sputnika na orbitę okołoziemską. mam 2 różne ładowarki i się zastanawiam, czy to może fakt, że kupowałem w sklepach internetowych, gdzie z trwałością i datą produkcji takich rzeczy może być różnie...
może powinienem kupić coś takiego jak "GP" (nie mylić tutaj z inicjałami pilota Gerarda ;) - to nazwa firmy)
niby problem błachy, ale zwracam sie do was zanim kupię kolejne ścierwo w cenie skrzynki browara... tylu fotografów na forum, to na pewno któryś ma na to jakiś patent...
pozdro!

Ja latam na SANYO ENELOOP (TAKI ZESTAWIK ) i kazdemu komu tylko moge to wlasnie polecam... moze w te strone trzeba isc... ?

Ostatnio zmieniony 05 gru 2011, 12:42 przez simon__75, łącznie zmieniany 4 razy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2210 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 148  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.