Dzisiaj jest 12 lip 2025, 12:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1473 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 99  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman

szamo pisze:
Dre powiedz mi tylko jedno... dlaczego akurat do 3 kolejki mamy czekac???

...a tak se strzeliłem :D po 3 meczach napewno więcej widać niż teraz, i to jeszcze przed ogłoszeniem składu :P . Małolaci strasznie się rozkręcają - zobaczymy czy tak samo będzie z kibicowaniem. Bo jak znam życie to mutacja nie pozwoli na głośny doping :smt082

manzir pisze:
Chyba kolega nie zrozumiał mojej wypowiedzi

jasne :lol:

Ostatnio zmieniony 21 cze 2011, 14:39 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

wg gazety wojewodzkiej to czy wystarujemy w EuroCup'ie ma sie rozwiazac do konca tygodnia, wiec z niecierpliwoscia czekamy na decyzje ;]

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

dla mnie niepojete jest jak w ogole mozna rozwazac kwestie startu w europucharach - majac takiego sponsora jak PGE wystep w EuroCup to nasz zakichany obowiazek, a nie tylko opcjonalny przywilej. Jak klub chce w przyszlosci myslec o ciagnieciu wiekszych pieniedzy od PGE, jezeli majac mozliwosc reprezentowania sponsora w Europie dobrowolnie z tej mozliwosci rezygnuje? Jestem calkowicie przekonany, ze jezeli - tfu tfu - w tym roku puchary zostana odpuszczone, to w przyszlosci jeszcze nam sie to mocna czkawka odbije... Juz nawet niech bedzie ten Wroclaw, zeby tylko grali ;x chociaz i tak chyba tak jak wszystkim najbardziej pasi mi Liberec ;]

Tytuł:
obserwator
obserwator

Blair pisze:
dla mnie niepojete jest jak w ogole mozna rozwazac kwestie startu w europucharach - majac takiego sponsora jak PGE wystep w EuroCup to nasz zakichany obowiazek, a nie tylko opcjonalny przywilej. Jak klub chce w przyszlosci myslec o ciagnieciu wiekszych pieniedzy od PGE, jezeli majac mozliwosc reprezentowania sponsora w Europie dobrowolnie z tej mozliwosci rezygnuje? Jestem calkowicie przekonany, ze jezeli - tfu tfu - w tym roku puchary zostana odpuszczone, to w przyszlosci jeszcze nam sie to mocna czkawka odbije... Juz nawet niech bedzie ten Wroclaw, zeby tylko grali ;x chociaz i tak chyba tak jak wszystkim najbardziej pasi mi Liberec ;]

masz racje, szkoda tylko ze u nas OCZYWISTE wcale nie jest takie oczywiste i normalne

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

przeciez jak by byla kasa to by nie bylo tematu wiec nie zrzucajmy tego na klub a granie dla samego grania chyba nie ma sensu

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

oczywiscie ze ma. Nawet sam udzial w pucharach sprawia, ze w jakis sposob klub staje sie rozpoznawany w europie. Powiedzmy sobie szczerze - wygrac EuroCupu nie wygramy, ale biorac w nim udzial wyrabiamy sobie marke na przyszlosc. W rozmowach z potencjalnymi zawodnikami uzywa sie wtedy argumentu "Turow to ten klub, ktory gral przez ostatnie xxx sezonow w EuroCup dajac swoim graczom szanse na wypromowanie", a nie "Turow to taki klub ze slabej polskiej ligi, ktory ogranicza sie do rodzimego podworka". Tu naprawde trzeba myslec przyszlosciowo - akurat z PGE jako sponsorem mamy ten komfort, ze nie musimy co roku myslec jak by tu sklecic jakis budzet zeby w ogole myslec o starcie w lidze. Kelati, Rodriguez, Logan, nawet Saso - oni sie nie wypromowali poprzez PLK, a wlasnie przez owczesny ULEB - gdyby nie swietny wynik w pucharach, Europa nigdy by nie uslyszala o Turowie.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Blair pisze:
gdyby nie swietny wynik w pucharach, Europa nigdy by nie uslyszala o Turowie

Jakby nie patrzeć to podnosi rangę klubu - trzymajmy kciuki aby nasz zespół zgrał w puchcarach. Koszykówka w europie to zupełnie inna gra niż na naszym podwórku - fajnie jest poglądać batalie z lepszymi zespołami 8)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Blair pisze:
Juz nawet niech bedzie ten Wroclaw, zeby tylko grali ;x chociaz i tak chyba tak jak wszystkim najbardziej pasi mi Liberec ;]

A szczerze mówiąc mi najbardziej odpowiada Wrocław :)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

A ja podpisuję się wszyćkimi kończynami pod Winnym Grodem...

Obrazek

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Aby było rozmaicie to ja preferuję Liberec. Blisko, znajomo, prawie jak u siebie, a nie na ziemi "wroga". :smt028

P.S. Studiujecie w Zielonce lub Wrocławiu? he he :P

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ja też za Libercem :P

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Anwil juz ma pozycje jedynki obsadzona, starterem bedzie Louis Hinnant. Osatnio liga ukrainska (10pkt, 3,7as) Fajerwerkow nie ma ale jako para doswiadczony Hinnant i perspektywiczny Nowakowski moze dac efekt.

http://www.wtkanwil.com.pl/index.php?o= ... 1537&lang=

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://polskikosz.pl/news/102850/plk__z ... _2012.html

18) Zasady dotyczące liczby polskich zawodników w składach i liczby polskich zawodników na boisku pozostają takie same jak w sezonie 2010/2011, czyli dwóch zawodników na boisku i sześciu w składzie, pięciu jeśli klub gra w pucharach europejskich.

Tytuł:
pismak
pismak

Kto jeszcze nie znalazł to niech czyta
http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... sket-ligi/

Tytuł:
obserwator
obserwator

Cytuj:
http://polskikosz.pl/news..._2011_2012.html

18) Zasady dotyczące liczby polskich zawodników w składach i liczby polskich zawodników na boisku pozostają takie same jak w sezonie 2010/2011, czyli dwóch zawodników na boisku i sześciu w składzie, pięciu jeśli klub gra w pucharach europejskich.

tym bardziej widzę Turów w pucharach i wtedy : Wysocki , Gabiński , Chyliński , Mielczarek i jeszcze jednego dobrego najlepiej jakieś C Tomaszek? , i można reszte zapychać USA i Bałkańskimi zawodnikami . Czy potrzeba komuś jeszcze jakiś argumentów co do gry naszych w pucharach ?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1473 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 99  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.