ostry2k pisze:
jesli nie podpisze TT to bedzie pierwszym PG Moore a na zmiane ktos pokroju Gustasa.
Ktoś pokroju Gustasa, miałby być zmiennikiem świeżaka, który po NCAA odwiedził tylko słabą ligę słowacką? Swoją drogą taki doświadczony PG jak Gustas jak najbardziej by się nadawał.
ostry2k pisze:
Moore jest po bardzo dobrej uczelni
Siena College to dobra uczelnia ?!
ostry2k pisze:
inny typ rozgrywajacego niz TT, z tego co mi wiadomo styl gry podobny do Blasingama z Czarnych (z tym ze notuje duzo wiecej asyst).
Zgadzam się inny typ, zdecydowanie bardziej szalony. "Styl gry podobny do Blasingama" to info prawdopodobnie z forum basketa.
ostry2k pisze:
Spokojnie o Moora, poczekajcie az zacznie grac, pamietacie statystyki i pierwsze mecze sezonu Kelatiego? Rok temu TT na papierze wygladal duzo slabiej od Moora.
Z pierwszą częścią się zgodzę. Jeżeli rzeczywiście podpisze to niech pokaże co potrafi, a dopiero później będziemy go krytykować, ale z tym że TT wyglądał o
dużo słabiej na papierze to przegięcie. Początki jego kariery rzeczywiście nie powalają, ale już występy w lidze szwedzkiej (poziom porównywalny do słowackiej) gdzie zdobywał średnio 25,6 punktu 6,6 asysty i 3,3 przechwytu, a później liga holenderska, w której zagrał dwa bardzo dobre sezony gdzie notował przeciętnie 16,5 punktu, 6,8 asysty i 5,9 zbiórki i został ogłoszony najlepszym obrońcą tamtejszej ligi. Dalej jesteś za tym że TT był słabszy na papierze?
Mnie ciekawi najbardziej co z Polakami. Wysocki, Gabiński, Mielczarek, Chyliński + dwóch wychowanków (Bodziński i Bukowiecki). Pod koszem z polaków tylko Gabi słabo się prezentuje. Przydał by się jeszcze jeden w miarę dobry podkoszowy. Niedawno coś słyszałem o Hrycaniuku, ale podejrzewam że to ściema. Ostry2k ty masz takie mocne informacje może coś na ten temat wiesz?