Dzisiaj jest 12 lip 2025, 0:32

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1473 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 99  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Bochno wybrał najlepszą opcję z możliwych. Patrząc na dotychczasowe transfery Śląska, Bartek będzie tam wychodził w s5 i z pewnością dostanie dużo minut.

Pytanie teraz kto za niego ? Może rzeczywiście Mielczarek . :roll:

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Mam tylo nadzieje, że skoro wypuścili BB ( a wydaje mi się, że nie byłoby trudno go atrzymać ) to zwiastuje to tylko budowę mocnego składu - gra w pucharach + wyrwanie dobrych polskich graczy :D

Pożyjemy zobaczymy 8)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No to prezes Michalski sie nie popisał. Wypuścił wychowanka , który mógł dawać naprawdę dobrą i mocną zmianę. Bartkowi naprawdę należała sie większa niż ta która dostawała przez ostatnie pięć lat. Ale cóż , nie jest to pierwsza błędna decyzja pana Michalskiego. Teraz miejmy tylko nadzieję iż skład zostanie zbudowany z głową i solidnymi Polakami, których na rynku przecież nie ma za wielu.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Hakem najbardziej błędną decyzją Michalskiego było wicemistrzostwo i kontrakt z Winnickim
Hakema na Prezesa będzie mistrzostwo i 78 polaków w składzie. Chyba tylu jest w Polsce ?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Manzir, o jakich dobrych Polakach mówisz? większośc z tych naprawdę dobrych i perspektywicznych jest albo nie do wyjęcia z obecnych klubów albo nie zamienią swojego obecnego, lepiej zorganizowanego klubu (jak chociażby Trefl ) na naszą wioske.
Nasz jedyny atut to gra w pucharach. Moim zdaniem źle, że nie zatrzymali Bartka.
Jeszcze niech teraz Wysockiego wypuszczą do innego klubu to.... :(

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Gabiński: Z Włocławka nikt nie dzwonił

"...Do końca czerwca na pewno moja przyszłość w Turowie się wyjaśni. Dwanaście miesięcy temu z klubem ze Zgorzelca podpisałem kontrakt na rok, ale z możliwością przedłużenia na kolejny sezon..."

http://www.anwil.wloclawek.pl/gabinski- ... ,d882.html

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Hakema na Prezesa będzie mistrzostwo

Hmmm tu sie mogę zgodzić hehehe na bank dałbym radę z racji tego że znam sie troszku lepiej na baskecie i polityce niż pan Michalski , lecz niestety aż takich układów to nie mam haha.

bog180 pisze:
Hakem najbardziej błędną decyzją Michalskiego było wicemistrzostwo i kontrakt z Winnickim

Do końca nie jest do błędna decyzja , choć szczerze mówiąc nie wierzyłem w Winnickiego i dalej uważam go za nie tyle słabego co przeciętnego trenera. Jednak broni go wynik !!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Hakeem pisze:
znam sie troszku lepiej na baskecie i polityce niż pan Michalski , lecz niestety aż takich układów to nie mam haha.

To jak w tym kawale o Icku i totolotku. Jak nie spróbujesz nie będziesz wiedział. :smt082

Proponuje napisać CV i udokumentować to doświadczenie :smt082 wysłać do jakiegoś departamentu do spraw promocji i sponsoringu w PGE i może… masz szanse. :smt082 Warto sie sprawdzić. Do odważnych świat należy :smt026 życzę powodzenia. :smt082

[ Dodano: Wto Cze 07, 2011 8:41 am ]
albo raczej do rady nadzorczej/zarządu KS Turów... Tylko musiałbyś wstąpić do Platformy Obywatelskiej no ale Ty...
Hakeem pisze:
znam sie troszku lepiej na baskecie i polityce niż pan Michalski
więc nie będziesz miał z tym żadnego problemu... :D

Ostatnio zmieniony 07 cze 2011, 8:41 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Bartek zrobil dla neszego klubu bardzo duzo, gral jako jedyny w kazdym z finalow. Chlopak musi zaczac zarabiac na emeryture a w Zgorzelcu na to nie mail szans bo uwazam ze nie byl traktowany na rowni z innymi zawodnikami.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Hakeem pisze:
znam sie troszku lepiej na baskecie i polityce niż pan Michalski , lecz niestety aż takich układów to nie mam haha.

To jak w tym kawale o Icku i totolotku. Jak nie spróbujesz nie będziesz wiedział. :smt082

Proponuje napisać CV i udokumentować to doświadczenie :smt082 wysłać do jakiegoś departamentu do spraw promocji i sponsoringu w PGE i może… masz szanse. :smt082 Warto sie sprawdzić. Do odważnych świat należy :smt026 życzę powodzenia. :smt082

[ Dodano: Wto Cze 07, 2011 8:41 am ]
albo raczej do rady nadzorczej/zarządu KS Turów... Tylko musiałbyś wstąpić do Platformy Obywatelskiej no ale Ty...
Hakeem pisze:
więc nie będziesz miał z tym żadnego problemu... :D

Gdyby nie fakt iż moja obecna praca i stanowisko w niej zajmowanie bardzo mnie cieszy zawodowo jak i finansowo to zapewne złożyłbym takie podanie buahahaha. Ale praca na takim stanowisku nie należy do pewnych , to jest gorący stołek. No chyba że zagwarantują mi jakieś 20-30 tyś miesięcznie tak jak Jarmakowiczowi hehehe lub walnę klub na grubą kasę jak to miało "chyba" miejsce z prezesem Krygierem :P hi hi hi

Tytuł:
pismak
pismak

Hakeem za takie słowa o byłym prezesie można trafić do sądu i nie pomoże ci nawet ;chyba;
Więc lepiej wróćmy do ogórków i czy mamy już zawodnika za Bartka bo na razie to lecimy na minusie !

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Hakeem pisze:
Ale praca na takim stanowisku nie należy do pewnych , to jest gorący stołek.

Hakeem pisze:

Z taką pewnością siebie dasz radę, nawet z presją i poparzeniami pupy.

Hakeem pisze:
No chyba że zagwarantują mi jakieś 20-30 tyś miesięcznie tak jak Jarmakowiczowi hehehe lub walnę klub na grubą kasę

:D …zaczynasz od hipotetycznych „przekrętów” i od wielkiej kasy dla siebie. Takich znawców własnego portfela i polityki małej główki z dziurką na czubeczku to w naszym kraju dostatek.

Ostatnio zmieniony 07 cze 2011, 9:22 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
:D …zaczynasz od hipotetycznych „przekrętów” i od wielkiej kasy dla siebie. Takich znawców własnego portfela i polityki małej główki z dziurką na czubeczku to w naszym kraju dostatek.

Jeżeli mam pracować za psie pieniądze i zostać w trakcie sezonu z jakiegoś dziwnego powodu ( powód nie związany z wynikami sportowymi ) zwolniony to ja dziękuję i wolałbym pozostać na obecnym stanowisku heheh.
A tak nawiasem mówiąc , jeżeli nasz klub nie zacznie rozwijać sie organizacyjnie to prezesem czy też dyrektorem sportowym mógłby zostać każdy który choć trochę zna sie na baskecie !!!!!

[ Dodano: Wto Cze 07, 2011 9:50 am ]
Cypis pisze:
Więc lepiej wróćmy do ogórków i czy mamy już zawodnika za Bartka bo na razie to lecimy na minusie !

Póki co z moich wiadomości Pan Łuczak i Coach Winnicki cały czas są w trakcie szukania i dogrywania składu. Na dzień dzisiejszy ciężko jest dowiedzieć sie o jakich zawodnikach jest mowa. Trzeba czekać i być wyrozumiałym :grin:

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

darioman,

Zawsze można wyciągnąć, tylko trzeba skusić $$$ - rozwiązanie umowy za porozumieniem stron - po co komu zawodnik, który nie chce grać w tym klubie i jeszcze mu płacić za jego marne przykładanie do gry 8)

Skoro puścili BB to muszą mieć na oku kogoś lepszego - chyba, że mają zamiar popełnić efektowne suicide :D

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Skoro puścili BB to muszą mieć na oku kogoś lepszego

Patrząc na to jak Winnicki budował skład na poprzedni sezon także mam taką nadzieje. Jednak BB to zawodnik z tendencją zwyżkową w rozwoju co by nie było wielka gwiazdą nie jest ale jednak swoje robił i to z roku na rok lepiej. Może i chciał podwyżki sadzę jednak że była by to dobrze ulokowana kasa- chyba że naprawdę szykuje się solidny polski transfer - bądź nawet i dwa. Bo mimo wszystko nie chce mi się dowierzać że PGE nie dało dodatkowych talarów za zasługi na polu bitwy i nad wykonanie założeń przedsezonowych. Ale wszystko jest możliwe

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1473 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 99  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.