Dzisiaj jest 10 lip 2025, 18:45

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1473 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 99  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Rodzina rodziną , ale fakt jeżeli przez to ma dostawać dużo więcej kasy to nie ma co sie pchać , poza tym jeżeli żona i rodzina mają taki wpływ na jego grę to nie ma co ryzykować aby później nie było nieprzyjemności w postaci słabych występów i obwiniania wszystkich dookoła. Niejedna żona już w tej lidze namieszała :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

No to mamy pierwsze oficjalne info, trener zostaje :smt026
http://www.ksturow.eu/turow.php?str=1&news=900

Tytuł:
obserwator
obserwator

"- Na tą chwilę nie ma ostatecznej decyzji, czy PGE Turów będzie grał w pucharach. Wspólnie z klubem rozmawiamy na ten temat. Czy będziemy grali, jeśli tak to gdzie i w jakim składzie – taką decyzję trzeba podjąć bardzo odpowiedzialnie."

jeszcze sie okaze ze nie bedzie zadnych pucharow.....

Grygowicz nadal bedzie 2 trenerem?

[ Dodano: Wto Maj 31, 2011 2:52 pm ]
http://www.plk.pl/pl/2,wiadomosci/8678, ... ezonu.html

[ Dodano: Wto Maj 31, 2011 2:52 pm ]
http://www.plk.pl/pl/2,wiadomosci/8682, ... stalu.html

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

ania13 pisze:
No to mamy pierwsze oficjalne info, trener zostaje :smt026
http://www.ksturow.eu/turow.php?str=1&news=900

ufffffffffff :-)))

Tytuł:
obserwator
obserwator

No i o to chodziło :smt026 Teraz jestem spokojny o budowanie zespołu na kolejny sezon. Z wypowiedzi pana Winnickiego odnośnie eurocup wynika, że jeszcze nie do końca wiadomo jaki będzie budżet i czy warto porywac się z motyką na księżyc...osobiście obstawiam opcję, że budżet będzie nie wiekszy niż w minionym sezonie, a więc z pucharów lipa :( Pożyjemy zobaczymy ;-)

Tytuł:
pismak
pismak

jacek winnicki pisze:
priorytetem na najbliższe dwa miesiące jest budowa nowej drużyny – powiedział Jacek Winnicki.

Nie przeoczcie tego fragmentu.

Co do pucharów - ich brak będzie nieroztropnością. Brak argumentu przy kontraktacji graczy, brak okazji, by się przypomnieć jako klub na arenie międzynarodowej. Jest wiele klubów w rozgrywkach mdznarodowych, które mają skąpe budżety, ale grają. Olewanie pucharów (a'la Anwil) nie wyjdzie na zdrowie. A ponadto - jak się chce być lepszym i coś ugrać (w PLK) to warto mierzyć swe siły z silnymi drużynami (Eurocup). Dobra stal hartuje się w boju....

Ostatnio zmieniony 31 maja 2011, 19:57 przez krzywuss, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Sorry.. czy zdajecie sobie sprawe ze rezygnacja z europejskich pucharow dla sponsora bedzie strzalem w kolano, w mediach bedzie ze PGE nie stac na puchary :shock: ? Wg mnie nawet kosztem kasy na zawodnikow ale euro cup bedzie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

ostry2k pisze:
Sorry.. czy zdajecie sobie sprawe ze rezygnacja z europejskich pucharow dla sponsora bedzie strzalem w kolano, w mediach bedzie ze PGE nie stac na puchary :shock: ? Wg mnie nawet kosztem kasy na zawodnikow ale euro cup bedzie.

Skoro rezygnacja z pucharów będzie strzałem w kolano dla PGE, to niech to PGE nadłoży wszelkich starań (czyt. kasa) aby stworzyć skład, który mógłby na arenie międzynarodowej ich godnie prezentować. Bez dobrego składu nie ma sensu w pucharach grać i to zaznaczył w wywiadzie trener Winnicki

Cytuj:
Wspólnie z klubem rozmawiamy na ten temat. Czy będziemy grali, jeśli tak to gdzie i w jakim składzie – taką decyzję trzeba podjąć bardzo odpowiedzialnie.

Drugą sprawą jest to że jeżeli nie zagramy w pucharach to możemy zapomnieć nie tylko o Thomasie, ale Jacksonie i Kickercie również.

Ostatnio zmieniony 31 maja 2011, 20:14 przez Hakunamakatek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

greg pisze:
Z tym rozważaniem Eurocup, to trochę straszne. Za kilka lat się zdziwimy (i do tego oburzymy), że srebrny medalista z Polski nie ma bezpośredniego miejsca w tym pucharze...

z forum basketa. Jako odpowiedź na pytanie czy grać w Eurocup.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Puchary beda na 100% tylko jeszcze nie wiadomo czy PGE wylozy kolejny worek talarow na ten cel.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jeszcze nic oficjalnie nie wiadomo, nie nakręcajmy się nawzajem i nie siejmy fermentu :)
A co do fragmentu o nowej drużynie, ja go zrozumiałam w ten sposób,że w składzie pojawią się nowe nazwiska, bo całej drużyny z tego roku utrzymać się po prostu nie da.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cytuj:
Chciałbym zostać na kolejny sezon w Treflu?

- Tak, oczywiście. Trefl Sopot to na pewno dobry zespół dla mojej przyszłości. Klub jest stabilny finansowo.

Kinnard chce zostac w Treflu http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... nnardem-z/

Puchary będa tak czy siak bo oto chodziło PGE promowac sie w europie teraz tylko czy sypną więcej hajsu czy nie :lol:

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Problemy PBG Basketu

http://www.koszykowka.net/content/2011/ ... /index.jsp

W związku z tym można spróbować wyrwać tych zawodników:
- Damian Kulig
- Vladimir Tica
- Eddie Miller
- Piotr Stelmach

Myślę, że każdy z nich przydałby się nam - nie mam na mysli całej czwórki, bo to pewnie nie realne - ale kuliga i Tice chętnie zobaczyłbym u nas :D

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

O Kuliga to powinniśmy powalczyć bo mało jest dobrych polaków na rynku, co do reszty to jakoś nie widzę ich w naszym zespole.

Tytuł:
obserwator
obserwator

manzir pisze:
W związku z tym można spróbować wyrwać tych zawodników:
- Damian Kulig
- Vladimir Tica
- Eddie Miller
- Piotr Stelmach

Myślę, że każdy z nich przydałby się nam - nie mam na mysli całej czwórki, bo to pewnie nie realne - ale kuliga i Tice chętnie zobaczyłbym u nas :D

z całej czwórki widział bym tylko Kuliga , Tica to nic nadzwyczajnego myślę że można ściągnąć kogoś lepszego . Miller nie wiadomo jak by się sprawdził w naszych schematach ale jeszcze od bidy mógł by być a stemach chyba tylko po to żeby rotację polakami urozmaicić

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1473 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 99  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.