Chciałbym coś dodać, jeśli można
pomysł jest mój, do tej pory nie było odzewu ze strony Admina, więc postanowiłem ufundować nagrodę, na jaką mnie stać i zastosowałem punktację. Jak to zwykle bywa sukces ma wielu ojców

, nadal uważam, bez względu na frekwencję na tym wątku, że pomysł ma wiele plusów, które gdzieś już tam wymieniłem na początku. Dlatego wart jest podtrzywywania, co, jak widać, nie jest już rzeczą niezbędną
Proszę wobec tego Admina, Vipera Gojaca i wszystkich tych, którzy chcą coś więcej tu robić, niż tylko odgadywać o kontakt, aby to sprawnie chodziło. Ustalmy zasady, bo skończy się to nieporozumieniami z powodu braku jasnych i klarownych kryteriów udziału w konkursie.
Wątek zaczyna się tak:
Cytuj:
Wpadłem przed chwilą na taki pomysł
więc nie rozumiem Aleks, dlaczego rzucasz ogólne pytanie:
Cytuj:
jednocześnie informuję, że jeżeli znajdzie się ktoś, kto chciałby zostać koordynatorem zabawy

:

:

:
przecież ja to robię od początku, apeluję o pomoc

a Ty się pytasz, kto to będzie robił

może masz jakiś nowy pomysł

:
do Vipera:
proszę, aby punktację za umieszczone obrazki uzgadniać wspólnie, bo uważam, że 20 punktów za lwa na kamienicy przy ul. II A.W.Polskiego, to ciut za wiele, punktowałbym go na jakieś 3-5 punktów. Dwa obrazki po 10 pkt nie zostały odgadnięte, a za 20 w ciągu 15 minut

: Ktoś za chwilę zacznie podejrzewać, że konkurs jest "ustawiany", bo komuś się chce rżnąć na świeżym powietrzu
Robi się partyzantka