Dzisiaj jest 10 lip 2025, 22:50

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 354 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Następna
Autor Wiadomość
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Kogo mialem na slubie/weselu i kogo polecam:

Lokal - Kuźnia of'course - opinia: zgadnijcie - LEPIEJ BYC NIE MOGLO!

Dziekuje Państwu Gruszeckim za profesjonalne podejscie. Lokal, jedzenie, obsluga - wszystko na najwyzszym poziomie. Z reszta w ciemno Kuźni nie wybralismy bo troche tam bywamy i wiemy na co stac Roberta z żoną :]

Dzieki sliczne!

Kapela - New Gong - robia naprawde nieziemska robote :]

Artur swietnie prowadzi impreze, wokalistka super spiewa polskie i zagraniczne kawalki, grajki tez sa dobrzy.

Wszyscy goscie chwalili za gre oraz narzekali na bol nog (a to raczej dobrze).

Dzieki Artur :]

Kamerzysta - Krystian Zubkiewicz - opinia: WOOOOW :]

Nie wiem jak to robi ale na slubie i weselu praktycznie niewidoczny a takie wideo nam zaserwowal, ze szczena opada. Profesjonalista w kazdym calu. 3,5h filmu oglada sie jednym tchem - baaaardzo staranny montaz oraz taka kompozycja filmu, ze sie nie nudzi.

Dzieki Krystek.

Fotograf - Michał Bulak - opinia: rewelka

Kiedys zajmowal sie fotografia slubna teraz jezdzi po swiecie i robi zdjecia. Nam jednak slubne zrobil ;)

Dzieki sliczne za spoko foty i mega humor podczas ich robienia :]

Napoje:

Alkohol (Soplica) - kupilem w hurtowni na Gorniczej (dawna mleczarnia). wodka niezla, nikt nie narzekal, nikt sie nie zatrul

Alkohol ("szampan" oraz piwo Lech), napoje gazowane (Pepsi, tonik) oraz soki (Costa) - kupilem w hurtowni napojow i alkoholi w Jedrzychowicach (za szrotem a przed torami w lewo). W promo rewelacyjne ceny.

Alkohol (wina) z Kauflandu :]

Mam nadzieje, ze info sie komus przyda.

Pozdrowionka

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Nie podważam tezy że zabawa była dobra, jednak pod podszewką kryje się coś innego. Znam kamerzystę i chyba nie wypada powiedzieć mu inaczej. Znam też Artura i wiem że nieraz taki muzykant gra trochę rolę że niby jest świetnie, a tak naprawdę może nie być najlepiej, jednak ciemniejsze strony skrupulatnie się ukrywa. Zawsze dobrze przypatrzcie się kapeli zanim ją zamówicie.Proszę mi wierzyć- znam temat.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

MARUNIO pisze:
Znam kamerzystę i chyba nie wypada powiedzieć mu inaczej.

Komu "mu"? Bo nie kumam ;)

MARUNIO pisze:
tak naprawdę może nie być najlepiej, jednak ciemniejsze strony skrupulatnie się ukrywa.

Rozjaśnij nam kulisy tej sprytnej zagrywki ;)

MARUNIO pisze:
Proszę mi wierzyć- znam temat.

Wierzę - i dlatego proszę o szczegóły , nie dziwne teksty podważające jakość świadczonych usług :|

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

yARO to za tydzień może pochwalisz się filmem na spotkaniu forumowym. ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

ale, ze niby o co Ci chodzi MARUNIO?

napisalem, ze bylo za*****cie pod wzgledem lokalu, video, foto i gry zespolu to chyba tak bylo. jakby mi sie cos nie podobalo to bym krytykowal.

nie moge juz wyrazic swojej obiektywnej opinii nt. osob, ktore zostaly przeze mnie zatrudnione za nie male pieniadze?

"podszewka", "ciemniejsze strony"? stary gadasz jak poparzony. widzialem kilka video z wesel z zespolem New Gong. bylem na imprezie/potancowce w Kuzni gdzie gral New Gong.
do tego stopnia mi sie podobalo (zgodnie z Twoim "Zawsze dobrze przypatrzcie się kapeli zanim ją zamówicie"), ze wzialem ich na swoje wesele.

aaaaa. i o co Ci kaman z Krystianem bo cos niewyraznie sie wypowiedziales na co juz Ci Arek zwrocil uwage.

dziekuje za uwage ;p

p.s. Arek prosze o ostrzezenie dla Jagny za wypowiedzi nie na temat ;p :smt021

Ostatnio zmieniony 02 lip 2009, 11:11 przez yARO_81, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

YELLO_35
1. Kamerzysta zawsze chwali imprezę którą udało mu się złapać ( bo zrozumiałem że chodzi o opinię kamerzysty)
2.Ciemne strony to np.- Brak fizycznej możliwości zaśpiewania danej piosenki. Chodzi o np.zmęczone gardło, brak niezbędnego składu do odtworzenia danej piosenki, na jakiej szczególnie zależało młodej parze-tego kapela nie zdradzi nigdy, jeśli chce złapać tę imprezę.
3. Jeśli widzicie zespół podskakujący na scenie to miejcie tego świadomość , że robią to z musu, a nie z dobrej zabawy lub klimatu jaki wprowadzili.

yARO_81 -nie dziwi mnie Twoje zdanie, bo sam chwaliłem swoje wesele i kapelę jaka mi grała.
Nie chcę aby ktoś odebrał moje słowa źle, tylko rozsądnie popatrzył na robotę kapeli jaką zamawia. Mamy dużo zespołów w okolicy i konkurencja jest naprawdę duża, jednak wszyscy oferują podobny styl i aby być naprawdę zadowolonym trzeba dobrze się niektórym przyglądać, aby dzień przed weselem nie być zrobionym w ch........- to ostateczność. Odegrałem ludziom ponad 200 wesel i z tego co pamiętam wszyscy chwalili, jednak tylko ja wiedziałem co poszło nie tak.

Ostatnio zmieniony 02 lip 2009, 15:47 przez MARUNIO, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

MARUNIO pisze:
. Kamerzysta zawsze chwali imprezę którą udało mu się złapać ( bo zrozumiałem że chodzi o opinię kamerzysty)

Źle zrozumiałeś.

MARUNIO pisze:
Ciemne strony to np.- Brak fizycznej możliwości zaśpiewania danej piosenki.

No cóż...nie znam osoby , która zaśpiewałaby wszystko - nawet Cohen wpadłby w kompleksy przy takim podsumowaniu muzyka ;)

MARUNIO pisze:
Jeśli widzicie zespół podskakujący na scenie to miejcie tego świadomość , że robią to z musu, a nie z dobrej zabawy lub klimatu jaki wprowadzili.

Oj stary - tu to już odkryłeś Amerykę zupełnie :roll:
Uogólniasz strasznie...

MARUNIO pisze:
z tego co pamiętam wszyscy chwalili,

Tak samo jak wszyscy chwalą kupiony samochód - choćby rumplem skorodowanym był ;) Taki już urok narodu - i oświecać go nie trzeba ;) A wesele to wyjątkowa noc więc nie ma się co doszukiwać w Jarkowych rozważaniach jakiejś naiwności...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Marunio - najwazniejsze zeby podobalo sie parze mlodej i gosciom. Podobalo sie wiec chyba jest dobrze prawda?

Ten watek traktuje o pomocy przy wyborze odpowiednich kamerzystow, fotografow etc.
I ja w tym momencie to czynie.

Jesli chodzi o niemozliwosc zaspiewania czegos to bywa - nobody is perfect.
Pierwszy nasz taniec lecial z CD bo mixa w stylu 'Evolution of Wedding' nikt nie dalby rady zaspiewac.

Zeby nie bylo niedomowien - moze byly jakies uchybienia - ja ich nie zauwazylem a to tez swiadczy o profesjonalizmie najetych osob.

Efekty koncowe kamerzysty, fotografa oraz zespoly i lokalu baaaardzo mi sie podobaja.

MARUNIO pisze:
3. Jeśli widzicie zespół podskakujący na scenie to miejcie tego świadomość , że robią to z musu, a nie z dobrej zabawy lub klimatu jaki wprowadzili.

tu masz racje - dostali kase za to i musza spiewac - to ich praca. a jesli taka prace sobie wybrali to chyba to lubia prawda? i moze tez sie tym bawia.

pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
No cóż...nie znam osoby , która zaśpiewałaby wszystko - nawet Cohen wpadłby w kompleksy przy takim podsumowaniu muzyka ;)

MUZYKANTA- jeśli mogę zauważyć. Cohen nie śpiewa wszystkich światowych przebojów - rozumiesz?

YELLO_35 pisze:
Oj stary - tu to już odkryłeś Amerykę zupełnie :roll:
Uogólniasz strasznie...

Wiesz jak czuje się taki muzykant w poniedziałek, jeśli w piątek zagra studniówkę, w sobotę- wesele, a w niedziele poprawiny? a może myślisz że wiesz? ;)
Czemu twierdzisz że szukam w rozważaniach Jarka naiwności? Myślę że kilka wskazówek z innej strony komuś się przyda.

yARO_81 pisze:
Efekty koncowe kamerzysty, fotografa oraz zespoly i lokalu baaaardzo mi sie podobaja.

...i życzę wszystkim takich opinii.

Nie wiem czemu na mnie od razu wymachujecie, skoro mam dobre intencje i chciał bym zwrócić uwagę na istotne rzeczy wg. mnie. :(

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

MARUNIO pisze:
MUZYKANTA- jeśli mogę zauważyć

Podaj definicję tegoż ;)

Cytuj:
Cohen nie śpiewa wszystkich światowych przebojów - rozumiesz?

A kto śpiewa? Idealna kapela weselna? :smt044

Cytuj:
Wiesz jak czuje się taki muzykant w poniedziałek, jeśli w piątek zagra studniówkę, w sobotę- wesele, a w niedziele poprawiny? a może myślisz że wiesz? ;)

Chyba uronię łezkę nad ich losem - no daj spokój stary...a co czuje górnik zjeżdżający na szychtę 500m. w dół? Myślisz , że wiesz?

MARUNIO pisze:
mam dobre intencje i chciał bym zwrócić uwagę na istotne rzeczy wg. mnie. :(

Pisz konkretnie , podpieraj przykładami - wtedy będzie OK.

Z mojej strony EOT - mam już urlopowy nastrój :smt026

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

MARUNIO pisze:
YELLO_35
1. Kamerzysta zawsze chwali imprezę którą udało mu się złapać ( bo zrozumiałem że chodzi o opinię kamerzysty)

.........................................
...........................................
MARUNIO pisze:
yARO_81 -nie dziwi mnie Twoje zdanie, bo sam chwaliłem swoje wesele i kapelę jaka mi grała.
Nie chcę aby ktoś odebrał moje słowa źle, tylko rozsądnie popatrzył na robotę kapeli jaką zamawia.

Marunio...zmień dilera albo bierz po pół..o co ci chłopie chodzi...gość opisał w skrócie swą imprezę oraz ludzi od muzyki, video i foto, którzy w jego i nie tylko jego opinii spisali się na medal...o czym Ty w ogóle gadasz?..

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Jaro nie scieraj sie bo i tak kolo nie zczai o czym watek traktuje.
A o pisaniu konkretnie przez Marunia to juz calkiem mozna zapomniec.

P.S. Marunio mam gdzies jak sie czula kapela w niedziele po poprawinach i dalej w tygodniu. Mogli byc troche zmeczeni bo kaca raczej nie mieli (nie pili alkoholu) chyba ze moralnego z powodu totalnie beznadziejnego grania co pewnie wg Ciebie mialo miejsce - no bo jak to moze byc zeby fajnie grali.

Peace :p

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
Podaj definicję tegoż ;)

Po mojemu to grajek z "czapki" ---> WIKIPEDIA

YELLO_35 pisze:
MARUNIO pisze:

Cytuj:
rozumiesz?

A kto śpiewa? Idealna kapela weselna? :smt044

Nie rozumiesz i chyba nie zrozumiesz.

YELLO_35 pisze:

a co czuje górnik zjeżdżający na szychtę 500m. w dół? Myślisz , że wiesz?

Nie jeden muzykant na scenie gra rolę frontmena,- podskakuje, bawi się ze wszystkimi.... a tak naprawdę robi z siebie wariata żeby tylko stworzyć dobry klimat. Przykład górnika chyba nie jest najlepszym bo on nie musi jadąc na szychtę pokazywać nikomu że jest z tego powodu w siódmym niebie.

YELLO_35 pisze:

Pisz konkretnie , podpieraj przykładami - wtedy będzie OK.

Przecież wyżej napisałem konkrety, nawet w punktach.

jaro28 pisze:

Marunio...zmień dilera albo bierz po pół..o co ci chłopie chodzi...

Wnioskuję po poziomie Twojej wypowiedzi że jesteś całkiem zielony i chyba masz inny tok ewolucyjny, ale nie mam zamiaru pisać Ci uszczypliwych uwag i odnosić się do takich tekstów.

yARO_81 pisze:

Marunio mam gdzies jak sie czula kapela w niedziele po poprawinach i dalej w tygodniu.

Jasne że teraz już możesz mieć gdzieś to wszystko. Zauważ tylko, czy po samoposzuciu kapeli na dzień czy dwa po weselu, nie można wywnioskować ile i czy dużo wkładają zdrowia,zapału, ambicji w zagranie imprezy?

yARO_81 pisze:
Mogli byc trochę kaca moralnego z powodu totalnie beznadziejnego grania co pewnie wg Ciebie mialo miejsce

po czym wnosisz że tak sądzę? Nigdzie przecież tego nie podważałem

Wątek traktuje o tym jak powinni zachować się przyszli nowożeńcy załatwiając formalności związane ze ślubem, a Wy rozbijacie temat na drobne. Chciałem coś podpowiedzieć, ale widzę że się nie podoba mój punkt widzenia- KONIEC ZATEM

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

MARUNIO pisze:
Wnioskuję po poziomie Twojej wypowiedzi że jesteś całkiem zielony

kiepski z Ciebie zarówno myśliciel jak i doradca

i chyba masz inny tok ewolucyjny, ale nie mam zamiaru pisać Ci uszczypliwych uwag i odnosić się do takich tekstów.

Chłopcze mój drogi..rozmieniasz się na drobne...zwróć uwagę lepiej na to co piszesz zanim zaczniesz pouczać innych

MARUNIO pisze:
Chciałem coś podpowiedzieć, ale widzę że się nie podoba mój punkt widzenia-

Ty nie podpowiadasz..Ty wciskasz Yarowi, że że JEGO odczucia po JEGO weselu wcale nie są takie jak uważa..ponieważ gość z orkiestry robi z siebie pajaca bo musi a tak naprawdę mu się nie podoba..itd itp..chcesz podpowiadać..podpowiadaj..ale nie bądź moralizatorem i nie mów ludziom, że to co widzieli i przeżyli to nieprawda

MARUNIO pisze:
KONIEC ZATEM

Bogu dzięki

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

jaro28 pisze:

Bogu dzięki

I całe szczęście że przystajesz na ten koniec chłoposzku bladziutki, bo mógł by cię ten temat zaprowadzić na większą depresje niż jesteś. Jeszcze raz i ostatni powtórzę że nie negowałem JEGO odczuć i JEGO zdania ponieważ to była JEGO decyzja, JEGO pieniądze i JEGO wesele. Czytaj ze zrozumieniem a jeśli nie potrafisz to poproś jakieś dziecko o pomoc. Błyskotliwymi myślami lat sobie nie ujmiesz, a widzę że bardzo chcesz- trudno stary- tylko lizanie ci zostało (sądząc po avatarze)

ps. i nie wkładaj swoich słów , w moje usta.

Ostatnio zmieniony 03 lip 2009, 13:19 przez MARUNIO, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 354 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.