Dzisiaj jest 10 lip 2025, 18:48

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

No to wszystko jasne! Porozumienie Prawicy popiera Gronicza w zamian za.........? Obaj kandydaci prężą muskuły! Wytykanie wzajemne spraw dawno zakończonych jest co najmniej nie na miejscu. Pokażcie co macie zamiar zrobić w najbliższej przyszłości, bo to jest ważne. To co było już se ne vrati!!!! Ja nie chcę mieć burmistrza, który wystawia miasto na śmieszność / rondo. festiwal grecki, muzeum itd./Stawiam na Fiedorowicza.

Tytuł:
pismak
pismak

Widzę, ze sztab Gronicza pogubił się totalnie. Coraz więcej osób pokazuje, gdzie jest a mimo tego nie potrafią powiedzieć nic nowego i aktualnego.

moim kandydatem jest Mirosław Fiedorowicz.
Nie będę glosował na Gronicza bo jakim jest burmistrzem widać dzisiaj na ulicach i chodnikach.

Nie będę głosował na Gronicza bo nie szanuje ludzi i prawa. Zwalniał ludzi z pracy niezgodnie z prawem narażając miasto na straty finansowe, na spotkanie z Groniczem wielu mieszkańców czeka dłużej niż na spotkanie z ministrem, bezpodstawnie oskarżał ludzi a dla ich pogrążenia zatrudniał firmy narażając miasto na dodatkowe koszy mimo tego nie osiągnął celu.

Nie będę głosował na Gronicza bo to burmistrz wizjoner i specjalista - pozorant.

Nie będę głosował na Gronicza bo zadłużenie miasta jakie nam zaserwował przeraza nawet przedszkolaka. ( rok 2011 plan zadłużenia to ponad 42 miliony - prawie 46% dochodów miasta) Tylko patrzeć jak zabraknie pieniędzy na płace nauczycieli, zasiłki dla najuboższych czy utrzymanie przedszkoli.

Nie będę głosował na Gronicza bo to osoba, która nigdzie się nie sprawdziła.

Nie będę głosował na Gronicza bo nie szanuje Rady Miasta, unika uczestnictwa w posiedzeniach rady.

Nie będę głosował na Gronicza bo niczym nie przekonał mnie do siebie

Tytuł:
obserwator
obserwator

Nie będę głosował na Fiedorowicza ponieważ obiecuje to samoi od 12 lat. A efektóe nie widać!!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Kampania sięgneła dna,PO zwariowało po zapowiedzi Fiedorowicza ws. wody i ciepła.Dwoją się i troją ale już nie ma szans. Nastąpi niewontpliwie zapłata za cztery lata demagogi,arogancji,kłamstw i braku szcunku dla mieszkańców.Teraz poklepywanie się z Ludwiczukiem na meczach i lizanie du.y Kozłowskiemu zaczyna ciążyć.Nadszedł czas zapłaty przez jedynego arbitra jakim jest społeczeństwo.Panie Gronicz zapowiadł się Pan na dobrego burmistrza i nie zdał Pan egzaminu.Zamordowali Pana Pańscy koledzy Kozłowski i inni.Brak szacunku wywalanie ludzi z pracy i przyjmowanie swojaków kłamstwa........dostanie Pan nagrodę na jaką Pan zasłużył.Przykre to ale prawdziwe a w życiu prywatnym oczywiście wszystkiego najlepszego byle zdala od naszych spraw.

Tytuł:
rekrut
rekrut

do smolucha.
tylko że fiedorowicz obniżki opłat i podatków realizował, a twój gronicz od czterech lat obiecuje budowę hali i jest taki szybki że jej zakończenie zaplanował na 2015 rok to jeszcze co najmniej kilka kampanii wyborczych będzie nam obiecywał.
chwali się orlikami a to żadna jego zasługa - taki był program centralny. na pewno może się pochwalić najdroższym orlikiem w polsce.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ponoć na mieście pojawiła się odezwa mniej więcej tej treści........Pozwólcie nam zarabiać kupować i inwestować.Chcemy powiększać nasze zyski.Nasze roczne auta trzeba wymienić na nowe.Głosujmy za Rafała Gronicza on jest gwarantem naszego rozwoju.Artur Toronowski.................Czy ktoś to widział?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Marko pisze:
Nie będę glosował na Gronicza bo jakim jest burmistrzem widać dzisiaj na ulicach i chodnikach

Aha, czyli to Gronicz w nocy porozsypywal śnieg na ulice, który to spowodował tyle pracy przy odśnieżaniu aut chodników i ulic? Kurde, to wiesz co, ja go też nie lubię już za takie świństwa :smt044
Marko pisze:
Nie będę głosował na Gronicza...

Mamy demokrację więc masz do tego prawo.
Marko pisze:
unika uczestnictwa w posiedzeniach rady

Ja go widywałem na sesjach.

Ostatnio zmieniony 02 gru 2010, 10:00 przez Marcopollo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

jendrzej pisze:
Ja nie chcę mieć burmistrza, który wystawia miasto na śmieszność / rondo. festiwal grecki, muzeum itd

Co to za śmieszność z rondem i Muzeum? Bo ja nie wiem o co chodzi... :-?
Bo FPG to coś kojarzę...

Tytuł:
rekrut
rekrut

smoluch w pełni się z tobą zgadzam. Tego pana już znamy jego bajeczki też.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Jeżeli chodzi o rondo to przypominam konflikt z Janikiem i nie zaproszenie na uroczystość działaczy Solidarności ze Zgorzelca z okresu lat 80-tych. Muzeum to wpadka bo Wojewoda zakwestionował treść uchwały uznając, że nie jest to kompetencja władz miasta. Do tej uchwały bardzo krytycznie odniosło się wiele ważnych osobistości, a uchwałę popierała E.Steinbach!!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Hehe właśnie dostałem bardzo ciekawe zaproszenia na facebooku polecam :lol:

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 367&v=wall

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 771&v=wall

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

jendrzej pisze:
Jeżeli chodzi o rondo to przypominam konflikt z Janikiem i nie zaproszenie na uroczystość działaczy Solidarności ze Zgorzelca z okresu lat 80-tych. Muzeum to wpadka bo Wojewoda zakwestionował treść uchwały uznając, że nie jest to kompetencja władz miasta. Do tej uchwały bardzo krytycznie odniosło się wiele ważnych osobistości, a uchwałę popierała E.Steinbach!!!!

Dzięki za wyjaśnienia :|

Tytuł:
rekrut
rekrut

A ja dostałem coś takiego fajnego :)

Ostatnio zmieniony 02 gru 2010, 21:38 przez gumek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Pewnie czytaliście odpowiedzi Gronicza na pytania i stwierdzenie, że
odpowiedzi R. Gronicza
...Regionalna Izba Obrachunkowa nigdy nie zarzucała mi naruszenia prawa,...

Z Uchwały Nr 1-21/2009 Składu Orzekającego RIO we Wrocławiu z 24 marca 2009r. w sprawie opinii o przedłożonym przez Burmistrza Miasta Zgorzelec sprawozdania z wykonania budżetu miasta za rok 2008
....stwierdzono, że miasto zaciągnęło nieplanowane pożyczki długoterminowe.......
....Skład Orzekający wskazuje na konieczność bieżącej analizy realizacji budżetu w toku jego wykonania celem niedopuszczania do naruszania obowiązujących w zakresie gospodarki budżetowej przepisów prawa......

Te słowa mówią same za siebie. Czy taki powinien być Burmistrz, czy nie należy się nam szacunek i prawda o pieniądzach publicznych, co czeka nas w przyszłości jeśli taki poziom prezentuje samorządowiec po czterech latach funkcjonowania na funkcji BM. [/i]

Tytuł:
obserwator
obserwator

Odpowiedzi Gronicza w debacie są żenujące. Tak mu przygotowali jego sztabowcy - kto to jest? Jeżeli on ma taką wiedzę merytoryczną to niech jak najszybciej ucieka z naszego miasta i nie naraża je na dalszy niekontrolowany upadek. Gronicz o strefie ekonomicznej wie tyle co dziecko w przedszkolu na temat działania ....... no mniejsza z tym. Niech odpowie kto z grupy PP otrzyma funkcję Wiceburmistrza, bo jest to oczywiste. Niech publicznie oświadczy, że zlecenia nie będą kierowane do Wojewódzkiej!!!! Kto w imieniu właściciela Citronexu zabiegał o kino? Szkoda mnożyć dalsze pytania, które i tak pozostaną bez odpowiedzi.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.