Dzisiaj jest 10 lip 2025, 18:08

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Temat się faktycznie rozmył, ale Przekorny poruszył bardzo istotny temat : co jest wygodne dla "właściciela" portalu. Jakoś dziwnie sprawy powiatu ucichły : rozliczenie poprzedniej ekipy; "śledztwo" w sprawie ewentualnej "rybki" itp. Kiedyś to czytało się ten portal z wielką chęcią. Było wielu, którzy pisali, przekazywali w miarę obiektywne opinie i coś się działo, a teraz? Szkoda, że do tego między innymi admin doprowadził. Jeszcze jest czas aby to poprawić tylko trzeba chcieć, bo ludzie którzy kiedyś coś ciekawego tutaj wnosili może choć teraz jeszcze to czytają i czekają na taki sygnał. Oby.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

aleksander pisze:
w tym temacie rozmawiamy na temat sesji rady miasta

Ja również wyrażę niezadowolenie w jaki sposób potraktowałeś Grzegorza, tym także odbiegam od tematu, ale skoro tu dostał kolejne ostrzeżenie to sporadyczna wycieczka osobista mam nadzieje nie spotka się z karcącą ręką admina.
aleksander pisze:
trolling podchodzi pod złe zachowanie w sieci

Przeglądając inne tematy spotykam na gorsze zachowanie niż Grzegorza.

Tytuł:
VIP
VIP

zgolek8: jeżeli uważasz, żę jakiś temat powinien zostać poruszony, to nam o tym powiedz korzystając z zakładki na stronie głównej. Gwoli informacji wiele tematów zgłaszanych do nas przez czytelników jest realizowanych. O dziwo nie interesują się oni tak bardzo sprawami powiatu (a może powinienem powiedzieć "zemstą" za odsunięcie od korytka albo za inne sprawy polityczne) jak Wy.

Przekorny już niejednokrotnie pokazał, że jest chorągiewką polityczną, która tam zawieje, gdzie mu zapłacą i poklepią po plecach. Co ciekawe za każdym razem twierdzi że jest po dobrej stronie barykady. W związku z tym w moim przekonaniu w temacie krytykowania moich działań w zakresie banowania nie posiada zbyt wielkiego autorytetu.

Dlatego informuję narzekaczy, że wszelkiego rodzaju odchyły od netykiety i im podobne będą rozliczane przez "niesprawiedliwego" admina.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
Użytkownik Grzegorz otrzymuje trzecie i zarazem ostatnie ostrzeżenie za trolling.

ale puścisz go przed wyborami? Kampania Fiedki byłaby bez niego niepełna :roll:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

aleksander pisze:
Przekorny już niejednokrotnie pokazał, że jest chorągiewką polityczną, która tam zawieje, gdzie mu zapłacą i poklepią po plecach. Co ciekawe za każdym razem twierdzi że jest po dobrej stronie barykady.

he he dobre ]:->

[ Dodano: Wto Maj 11, 2010 1:57 pm ]
tadam pisze:
ale puścisz go przed wyborami? Kampania Fiedki byłaby bez niego niepełna

Na miejscu Fiedki jeszcze bym dopłacił aby Grzegorz juz nie wystąpił a kryjący sie pod nim osobnik ]:-> zmienił retorykę na bardziej dostępną.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Kłamiesz Alex… Być może Twój wpis wynikał z niewiedzy, być może z czystej złośliwości. Jednak znając już Ciebie co nieco, skłonny jestem uznać, że była to jednak zwykła,
niska złośliwość. :oops:
Moje przekonania, czy jak wolisz poglądy polityczne są stałe i niezmienne od wielu,
wielu lat - w przeciwieństwie do Twojej chwiejnej tzw. „dziennikarskiej moralności”.
Fakt, że widzę błędy opcji rządzącej (najbardziej pokrewnej mi ideologicznie) dowodzi jedynie tego, że nie jestem ślepym, bezmyślnym fanatykiem bezkrytycznie
przyjmującym wszelkie jej decyzje. Poza tym, nikt nigdy nie kusił mnie jakimikolwiek korzyściami po to, żebym „zmienił barwy polityczne” lub choćby wypowiadał
się krytycznie na temat sposobu działania osób które przewinęły się w moich postach.
Nie mogłem również twierdzić, że stoję po „dobrej stronie barykady”, bo nie stoję po żadnej stronie.
A teraz nastaw plecki w oczekiwaniu na jowialne poklepywanie, bo pewnie
kilka osób zechce Cię za te Twoje kłamstwa poklepać. :grin:
Przegiąłeś Oluś, zmykam więc na dłuuuugi urlop od forum. A Ty w otoczeniu kilku klakierów… baw się dobrze. Pa… :smt058

Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, 16:52 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

jak to??!
forum bez przekornego? :grin:

najłatwiej jest się obrazić..

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Nie no...urlop bierze ]:->

Ale swoją drogą niezwykle czuła na swoim tle osoba dowalająca bezwzględnie innym userom...
(często mijając się z prawdą nawiasem mówiąc - przynajmniej w moim wypadku)

Tęsknota jakaś szczególna mnie chyba nie dopadnie ;)
Podobnie jak za Grzegorzem :smt026

Tytuł:
pismak
pismak

przekorny pisze:
Przegiąłeś Oluś, zmykam więc na dłuuuugi urlop od forum.

OOOO jak mi niezmiernie przykro :lol: :lol: :lol:
Forum bez postów przekornego będzie jak partyjny monolog na plenum.
Z czego będziemy się podśmiewać?????? :lol: :lol: :lol:
Alex szybko pisz sprostowanie i prośbę o wybaczenie bo przekorny gotów zrealizować swoje "groźby" i przestanie udzielać się, a to "tragedia" dla forum. :D
A tak na marginesie to ciekaw jestem ile przekorny zdoła wytrzymać bez wpisu???
Może jakieś zakłady zrobimy??? Ja obstawiam, że tygodnia nie przetrzyma ]:-> ]:-> ]:->
Ktoś ma jakieś inne prognozy??? :lol: ???

Tytuł:
VIP
VIP

Jeżeli dalej chcecie dyskutować o Przekornym, to wydzielam osobny temat. Skoro zdecydował się na urlop, to jego sprawa. Urlop się skończy, to wróci. Tymczasem proponuję powrót do tematu.

ps. Jak znam życie to teraz pojawi się użytkownik, który przekornie będzie krytykował admina i dotychczasowych wrogów przekornego... ale co ja wiem o życiu...

Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, 22:32 przez aleksander, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Witam
Nie mogę się połapać czy został Przekorny usunięty czy Grzegorz.Według mnie każdy może pisać co chce nie obrażając.A że teksty były przy długie to za to jest kara?.Czy za opisywanie po swojemu spraw które się mogą niektórym nie podobać.Na tym forum i tak pisze kilka osób więc nie ma co obniżać lotów.Do admina - aby dopuścił ludzi do dyskutowania.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Dla mnie to nic innego jak cenzura!!!! Grzegorz + Przekorny wracajcie, bo bez Was nie ma o czym dyskutować.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

nikos pisze:
Nie mogę się połapać czy został Przekorny usunięty czy Grzegorz.

Przekorny wziął dłuuuuugi urlop - tak to ujął.
Grzegorz dostał bana za trolling.

nikos pisze:
.Według mnie każdy może pisać co chce nie obrażając.

Gdyby było to jedyne kryterium otrzymywania banów życie byłoby o wiele prostsze ;)

nikos pisze:
Na tym forum i tak pisze kilka osób więc nie ma co obniżać lotów

Zależy od punktu widzenia - dla mnie obniżanie lotów to zezwalanie na trolling.

nikos pisze:
Do admina - aby dopuścił ludzi do dyskutowania.

Nie zauważyłem jakoś aby kogoś hamował niezgodnie z netykietą i przyjętymi tutaj zasadami... :roll:

nikos - nie da się wejść na forum raz na jakiś czas i na tej podstawie oceniać działania tutaj podejmowane. Poczytaj wątki i wyciągnij sam wnioski.

Tytuł:
VIP
VIP

Nikos, przyznaję, że Grzegorz byłby wartościowym człowiekiem w walce propagandowej przed wyborami... ale... nieobecni głosu nie mają.

Co do Przekornego, to nie byłbym taki waleczny na Twoim miejscu, bo kim jest dla Ciebie ktoś, kto jeszcze cztery lata temu pisał tak:
przekorny pisze:
Ja w drugiej turze wyborów na burmistrza miasta Zgorzelec zagłosuję na młodego i energicznego kandydata PO Rafała Gronicza, popieranego przez PiS i całą resztę prawej strony lokalnej sceny politycznej.
Myślę, że w tej chwili jest to jedyna i najważniejsza sprawa jaką my wszyscy wspólnie powinniśmy zrobić dla dobra miasta i jego mieszkańców. Wierzę, że razem z przychylną mu większością w Radzie Miasta doprowadzi w końcu do wyjścia z marazmu, zerwania z układami i rozwoju naszej miejscowości.

[klik]

który jeszcze 4 lata temu zapewniał, że ponownie wystartuje w wyborach na radnego:
przekorny pisze:
Spokojnie, to był mój debiut. Za 4 lata wejdę, obiecuję!! :lol:
Ja nic nie zyskałem ale i nie straciłem. Ty natomiast (marko - przyp. red.) z Przewodniczącego Rady spadłeś na szeregowego radnego o bardzo niewielkim stopniu współdecydowania o przegłosowaniu tej czy innej uchwały. No chyba, ze przewidujesz ponowny wybór na Przewodniczącego??? :roll:

[klik]

który wypowiadał się o Fiedorowiczu tak:
przekorny pisze:
Czy naprawdę młodość, energia i wizja pozytywnych przemian miałaby polec w konfrontacji z rutyną???
Czy społeczeństwo zaufa kolejnym wyborczym obietnicom człowieka który w przeciągu ośmiu lat sprawowania funkcji burmistrza tak naprawdę nie ma się czym pochwalić???
Czy zastęp zadowolonych z siebie urzędników, dotychczasowych samorządowców i ludzi "powiązanych"
z U.M jest w stanie i posiada dostateczną ilość głosów do tego, aby utrzymać Fiedkę na stołku burmistrza a tym samym oddalić "makabryczną" dla nich wizję pozytywnych dla całej reszty społeczności przemian???
Jeśli tak to w dalszym ciągu oglądajcie sobie brudne parki, zaniedbane ulice, odrapane domy, "Dobrzynki", śpiewającego corocznie oldboja Rusketosa, wyrastające jak grzyby po deszczu markety bo ja, jak wspomniałem, wysiadam z tego "kołowrota" 8)
[klik]

nie chce mi się szukać dalej, ale Ci, o których teraz walczy przekorny jeszcze 4 lata temu byli przez niego opluwani... to zastanów się czy tam bardzo Ci zależy na jego powrocie na forum...

Tytuł:
obserwator
obserwator

Witam
Niech piszą co chcą.Każdy może się zmieniać ,sprzedawać d....i coś jeszcze.Więc zostawmy ich, niech zostaną ocenieni przez innch.Sami też się chyba oceniają.Prawo mają wszyscy do dyskusji.Jeśli bym był obłudny to bym pierwszy krzyczał aby wielu na tym forum zablokować którzy mnie opluwali.Takie jest to miejsce ,więc niech piszą.
Nikos

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.