Dzisiaj jest 11 lip 2025, 22:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 220 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP

bronek22 - trzymam kciuki, może nie jest tak źle, jak niektórzy sądzą :? oby :lol:

Tytuł:
pismak
pismak

Borono to teraz ladowarka na korbke Ci sie przyda :D

Tytuł:
pismak
pismak

www.jwr.bee.pl albo www.nasz-wlasny-kat.bee.pl juz chodzi :!: :D narazie tam nic nie ma ale wszystko w swoim czasie :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dni Zgorzelcą są pod koniec czerwca

Tytuł:
rekrut
rekrut

niewazne to jest teraz...ale dzieki za korekte...wlasnie skonczylismy wielkie sprzatanie...ale syfu normalnie uuuuuuuuu....i teraz zaczynamy sie zbierac i robimy grila na grzybku juz troszke ladniejszym..wszystkich chetnych i glodnych zapraszam od 19.30 ofcours z wlasnym prowiantem ale wegla nie bierzcie bo mamy swoj...zapraszamy serdecznie..niestety nie bedzie jeszcze muzy bo nie ma pradu ale mamy grzale od bitboxu i chlopakow od pozytywnego rapiku wiec napewnie nie bedzie nudno...smigam do wanny....hehehe

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Przechodziłam w pobliżu "grzybka" ok. 20:20, gdy wracałam z pracy ;) Przystanęłam na chwilę i z daleka sobie popatrzyłam na to, co się tam dzieje i panowała tam naprawdę miła atmosfera :) Słyszałam jakąś muzykę i to mi się spodobało bardzo, chciałam nawet na chwilę wstąpić, ale jakoś dziwnie czułabym się wchodząc tam sama w środku imprezy - ja mam takie lęki heh... ;)
Aż żałuję, że na weekendy jestem w sumie niedostępna, jakby co to zapraszam do Reala i tam w miarę możliwości możemy porozmawiać ;)

Renegat
Cytuj:
po Niewypale z Spoko Dziecaki trzeba sie za coś wziąść

Jakim znowu niewypale? Kochany, sprawa jest na nowo w toku, ale narazie po prostu wolę o tym głośno nie mówić ;) Jednak zapewniam, że nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowa jeśli chodzi o organizację warsztatów Spoko Dzieciaka ;)

I cieszę się naprawdę, że sprawy przybierają taki obrót... ;) Chociaż patrzę wciąż na to realnie i pamiętam o jednym: "Sukces ma wielu ojców" - zinterpretujcie tak jak chcecie.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

kasia145 pisze:
Jakim znowu niewypale? Kochany, sprawa jest na nowo w toku, ale narazie po prostu wolę o tym głośno nie mówić ;) Jednak zapewniam, że nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowa jeśli chodzi o organizację warsztatów Spoko Dzieciaka ;)

I cieszę się naprawdę, że sprawy przybierają taki obrót... ;) Chociaż patrzę wciąż na to realnie i pamiętam o jednym: "Sukces ma wielu ojców" - zinterpretujcie tak jak chcecie.

I ja nic o tym nie wiem !!!!

Tytuł:
pismak
pismak

widze ze posprzatane :) przerazajaco czysto :D

Tytuł:
pismak
pismak

bronek22 pisze:
i poydrowienia i powodzenia dla aleksandra i innych ktorzy deklarowali pomoc....teraz musicie sami o nia prosic jesli chjece cos zrobic z grzbkiem no chyba ze pawel i tomek was wysluchaja (tylko musi to byc prymitywne i dlugotermnewe jesli chodzi o organizacje)a ja mam wakacje..i zajme sie wreszcie kobieta ktora splawialem przez ten projekt..pzodrowienia dla ludzi dbrej woli

"Podsłuchiwałem" ;) ciebie (i innych) co się w tym wątku wypowiadali.
Na p[oczątku miałem watpliwości, co do sensu tej inicjatywy Bardzo dobrej (!) inicjatywy. Widziałęm oczami wyobraźni, co sie tam bedzie działo, gdy młodzież (pewna młodzież) opanuje Grzybek.
( a tak a'propos-kto wie- dlaczego "Grzybek"? Teleturniej :)
- ze będzie niedostepny dla człowieku w wieku > 30lat
-że igły będą się walały wszedzi-że strach będzie koło Grzybka przechodzić wieczorem
itp.itd
Ale.... czytającto ,co tu sie "wyprawiało", coraz bardziej sie do tego pomysłu REWITALIZACJI Grzybka-przekonywałem.
I chciałbym ci bronek22 powiedzieć tyle: mięczak jesteś, jak sie pod pierwsza z brzega krytyką - przewracasz!
Bierz sie w garść, myśl i główkuj, jak i jakimi argumentami przekonać kolesi, co są ci przeciwni, a jak sie nie uda ich wciągnąć do współpracy - to trzeba ich wyeliminować z grona głosów decydujących! Jeśli naprawdę stworzycie ramy organizacuyjne swego przedsięwzięcia, jeśli potraficie wprowadzić na Grzybku dyscypline zachowań, jeśli ustalicie zasady wstepu na Grzybek dla WSWZYSTKICH, którzy zechcą tam zajrzeć ( i wapniaki -też) to wygracie! Tylko- musi byc tam ( i w okolicy) czysto, schludnie, i BEZPIECZNIE. Nie ejst to łątwe zadanie.
Ale uszy do góry- i do akcji- a nie"napruwać" sie ! ;(

Tytuł:
pismak
pismak

Jedna jest rada na takie głosy krytyczne- musicie Wy WSZYSCY tam, Wy- żywotnie zainteresowani tym tematem -musicie poczuć, ze Grzybek jest waszą WSPÓLNĄ własnością! Jesli tak się stanie, to poczujecie, że COKOLWIEK tam zrobicie, zrobicie dla siebie! A wtedy wszystkie pomysły (nawet te krytyczne) da się pozytywnie wykorzystać. Bo - niekoniecznie musi być JEDNO rozwiazanie problemu Grzybka. Może w jakimś sensie ci krytyczni :) TEŻ mają rację? Musicie to na spokojnie (BEZ piwka w ręce) przedyskutować.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Przyjaciele na pewno tak nie postępują - to po pierwsze.
Po drugie - to Ty jesteś głównym organizatorem, to Ty masz wizję, która się wszystkim podoba i to Ty masz przy sobie ludzi, którzy naprawdę chcą Ci pomóc.
Więc niech tamte chłopaki się pocałują w nos, a Ty bierz się dalej do roboty i po prostu zlej na nich. Ja wiem - powiesz, że to przecież przyjaciele, ale do jasnej cholery - przyjaciele nigdy nie postąpiliby tak jak oni!
Ja im nie pomogę choćby mnie na kolanach błagali, to tyle.

Renegat: nic nie wiedziałeś, bo mało osób o tym wie, wolimy narazie trzymać gęby na kłódkę, bo znowu mnóstwo osób będzie chciało "pomóc" i "życzliwie doradzić" i wyjdzie tak jak wyszło ;)
I nie mówię tu o Tobie ;)[/quote]

Tytuł:
rekrut
rekrut

Bronku eczoraj chcielismy sie dogadac i porozumiec jak wiesz jest pare konceptow ! chcielismy z tego zlozyc jeden najlepszy! A co do pierzcha! wiesz ze ma on poparcie FMT a to jest organizacja ktora zajmuje sie renowacja obiektow kulturowych !! jak sam pewnie wiesz lepiej jest isc do UM jako przedstawiciel organizacji tego typu niz jako osoba prywatna czy grupa nigdzie nie zarejestroeana! FMT ma pelne podloze prawne do tego typu przedsiewziec ! nikt nie mowi o pracach i rojekcie trwajacy w nieskonczonosc ! ale Bronek Apeluje do ciebie spotkajmy sie wszyscy i nir mow odrazu jak wczoraj ze niebedziesz gadal itp.ze pierdolimy itak dalej tylko niech kzdy powie co ma do powiedzenia i skleimy z tewgo najlepszy plan! Lukasz wszyscy doceniaja to co zrobiles gdybys nie ruszyl nie poszloby to w takim tempie ! ale wykorzystajmy wszystko co mozemy zeby nie olali ! lukasz nikt nie odrzucil pomyslu o piaskownicy i placu zabaw ! pogadaj pierw a nami a potem pisz takie ze tak Powiem :glupoty" POzdro JWR !! yyyyyy Dla dara! i
szacunek Dla JURASA!!! Razem Mozemy Wszystko!!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Bardzo proszę więcej nie robić takich numerów, bo wcale nie jest to przyjemne :\ Przez 8h pracy dzisiaj myślałam tylko o tym, że się nie uda, bo chłopcy się pokłócili... :\ Następnym razem chociaż poinformujcie łaskawie osoby, które są naprawdę zainteresowane tematem, bo takie zagrywki nie są w porządku...

I bez wyzwisk proszę.

A w ogóle to czekam na zainteresowanie mną na gg (1637536), jestem wciąż chętna do pomocy, ale sama narzucać się nie będę, bo to nie o to tu chodzi.

Co do pokazów szkółki walki to mogę ewentualnie załatwić pokaz Muay Thai, mam znajomego, który jest tam "naczelnym" :P
A i capoira'ę można załatwić, bo istnieje w pobliżu zespół Inferno, który zajmuje się zarówno capoira'ą jak i "pluciem ogniem" itp., i nie będzie żadnego problemu z ich wystąpieniem, ponieważ jednym z członków grupy jest mój kolega :) (http://www.inferno.art.pl)

W każdym bądź razie czekam na jakieś wskazówki i informacje, bo tkwię w sumie w martwym punkcie i nie wiem co dalej.

alien_zgc - jak tam strona do podpisów?
bronek22 - mam szukać sponsorów po Polsce? Jest sporo możliwości: fundacje itp., mogę powysyłać prośby o dotację...

No, ale czekam na wskazówki w sumie...

Ostatnio zmieniony 27 maja 2006, 16:45 przez kasia145, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
co to ma byc?
"pupka" :evil

pewnie ksywka ;)

EDIT:
a to nie ksywka.
To taki AUTOMAT :)
nie wymawia brzydkich wyrazów :)

Jaka i gdzie ta nowa strona o Zgorzelcu?

Ostatnio zmieniony 28 maja 2006, 0:12 przez z_drw, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Okej, nie pozwólmy na to, żeby m j nam tutaj niezdrową atmosferę wprowadziła, nie ma co się przejmować jej głupim gadaniem :)

Każdy niech wraca do swoich zadań... ;) Ja w sumie nie wiem narazie co mam robić, bo mnie nikt nie poinformował, ale cóż... Na własną rękę czegoś szukam.

alien_zgc - na stronę czekam z niecierpliwością :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 220 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.