joro pisze:
Grzegorz napisał/a:
Proszę podać swój przykład poddamy go ocenie.
Miałem na myśli uczestników forum. Przecież w tej chwili tylko tutaj publikowane są fakty, przypuszczenia i zapytania.
joro pisze:
To, że jest Was więcej niż jeden, to łatwo się domyślić!
Po czym? Widzę, że spiskowa teoria dziejów nie jest Ci obca. No cóż, może Twoje złe doświadczenia w brataniu się z komuną sprawiły, że wszędzie widzisz agentów KGB i STASI oraz CIA.? Piszę swoje pierwsze odczucia w stosunku do Ciebie.
joro pisze:
Z każdej informacji, albo nawet prawie informacji można zrobić sensację.
Masz rację. Z każdej informacji można zrobić sensację albo ciekawy materiał do przemyśleń.
Tak zrobiłem zadając wcześniej pytanie o MPGK a później publikując w częściach oczywiście materiały, których pierwsza część była Ci dana do zapoznania.
joro pisze:
Może lepiej od razu pisać o konkretach, stawiać pytania (a nie insynuować), nie sygnalizować tylko rozwijać wątek.
Joro moją intencją jest zasygnalizować temat, aby uczestnicy forum mieli czas na zapoznanie się z nim, sięgnięcie do źródeł, a następnie przedstawienie sprawy, jak to miało miejsce w przypadku pierwszej części publikowanego materiału o MPGK. Osoby, które znają temat łatwiej rozmawiają, wymieniają poglądy. Ty mozesz mieć oczywiście swój pogląd na sposób przedstawiania spraw przeze mnie. Przeczytałem Twoj argument ale się z nim nie zgadzam.
joro pisze:
Z tych kilku Twoich wypowiedzi wnioskuję, że tak na prawdę to chodzi Ci o zamącenie, przy jednoczesnym przedstawieniu siebie jako niezwykle obiektywnego poszukiwacza prawdy i tropiciela nieprawidłowości.
Czy przedstawianie faktów, to mącenie?
Nie staram się obalać władzy, pokazuję błędy systemu z szansą na poprawę. Nic z tego pisania nie mam poza satysfakcją, że będzie nam lepiej.
Czy źle czynię?
Intencje swoje określiłem.
joro pisze:
Twoje stwierdzenia na temat szefa od razu informują,że to Ty jesteś szefem, a to ma tylko utrudnić myślenie tropicielom Twojej osoby
Mam Szefa.
Tropicielom?
Ktoś mnie tropi?
Czy mi coś grozi?
Joro. Dyskusję ze mną starałeś sprowadzić do poziomu oceny mojej osoby i odszedłeś od tematu zasadniczego. Czy to miało być Twoim celem? Nie wiem.
Wytknąłem Ci w Twoim poście uwagi dotyczące ogólności oceny moich wyliczeń. Nie ustosunkowałeś się do nić, pisząc o zielonych ludzikach i innych sprawach nie związanych z tematem aktualnie rozwijanym.
joro pisze:
a naiwni Zgorzelczanie dostarczają Wam tajne materiały.
Wydaje mi się, że tą wypowiedzią obraziłeś mieszkańców Zgorzelca posądzając ich o naiwność.
Zabrzmiało to tak, jakby w jakiejś chwili ktoś miał mi dostarczyć jakąś supertajną tajemnicę chowaną skrycie przez mieszkańcami.
Uwierz mi, tak to odczytałem.
P
G
Dla wszystkich, którzy chcą uczestniczyć w forum poprzez moją osobę przekazuję kontakt jednostronny:
wady@onet.eu