makaron pisze:
Walotka, z całym szacunkiem do jego osoby, ale wg mnie już jest zdominowany przez dwóch panów "uczesanych inaczej". Nie wierzę aby mógł podejmować sam decyzje bez uzgodnienia ich z w/w
Ale Walotce pewnie się odbija i to nieźle od pewnego czasu
W razie wygranej :
Cytuj:
Ireneusz Owsik zniknął z katalogu IPN ponieważ nie pełni już funkcji członka zarządu powiatu. To jest jedyny powód. Aktualnie jest osobą prywatną i jako taka nie podlega lustracji. Gdyby był osobą publiczną, w dalszym ciągu figurowałby w katalogu IPN. Więc umorzenie nie jest tożsame z oczyszczeniem z zarzutu.
Ale nie od dziś wiadomo, że ryba się psuje od głowy, p.O już włosy wyszły, więc coś jest na rzeczy

pisor pisze:
Ile trzeba zarabiać żeby mieć taką zdolność kredytową, oświadczenie majątkowe wykazuje śmieszną kwotę za wynajm studentom stancji
Przecież ma całkiem pokaźną pensje jako Burmistrz, bodajże ponad 10 tyś pln. Więc w czym problem?
pisor pisze:
Podaj inwestycje Gronicza tylko nie pisz o nowej hali sportowej,
o najdroższym Orliku którym zainteresowała się CBA, był NIK coś słyszałeś
Dlaczego nie o hali? ja jestem akurat z tych co chwalą sobie tą inwestycje.
Orlik, owszem było CBA, ale i co dalej? jakieś zarzuty do burmistrza mieli? słyszałeś coś o tym? podziel się z nami tymi nowinkami. Na ul. Prusa chodnik i kawałeczek ulicy, ale gdyby tak co roku po takim kawałeczku to po paru latach uzbiera się troszkę, nie będzie to pewnie szczyt marzeń ale... Rewitalizacja Śródmieścia - II etap / całkowita wartość projektu 4 992 999,18 zł / przyznane dofinansowanie 3 494 600,13 zł , pozyskanie środków na remont ul. Zam. Lubańskiej i Lubańskiej, Zagospodarowanie terenów przy ulicy Parkowej dla potrzeb sportu i rekreacji / całkowita wartość projektu 1 599 559,79 zł / przyznane dofinansowanie 1 119 531,90 zł , ale co ja ci będę wymieniał i tak sie czepisz internetu itd.
Można mówić, że obiecywał co innego, ale tego będą się czepiać tylko ci co chcą.