Cieszę się , że damskie torebki przypadły w temacie patriotyzmu, do gustów kolegi Cichego i Dr.Dere
![]:->](./images/smilies/077.gif)
No no panowie, a styliści mówili , że torebki odchodzą do lamusa hehehhehe.
"Ja po prostu nie wiem, czy przypadkiem nie jesteś jakimś pedofilem, lub innym złodziejaszkiem wyspecjalizowanym w wyrywaniu staruszkom torebek na ulicy, obecnie odbywającym karę więzienia w Sztumie czy innych Wronkach, któremu za dobre sprawowanie udostępniono komputer z internetem..".
Hej przekorny zapomniałeś dodać jeszcze ofidyfilię, avisofilię, kynofilię,ekwinofilię itp

....... po wytarciu ekranu z Twoich plwocin z miłą ochotą przeczytałem dalszą część Twojej wypowiedzi
"Do obelg i prymitywnych kłamstw w Twoich postaw szkoda się nawet odnosić. "
Panie kolego Cichy ........ Jakie kłamstwa? Że policja we Wrocławiu uratowała mnie przed dalszym kopaniem od miłych panów z ogolonymi głowami z naszywkami NOP????? Że mili panowie z Nopu pałają miłością i otwartością do ludzi z odmiennych kręgów kulturowych i rasowych?? Pomagają dzieciom i staruszkom przechodzących przez jezdnię. Traktują 95% populacji Państwa Polskiego jako zdrajców i tu zacytuję fragment programowy NOPu:
"7) wprowadzenie zakazu działania grup, organizacji, partii, ośrodków informacji i propagandy uprawiających polityczną prostytucję na rzecz obcych państw i istniejących poza Krajem struktur władzy – w pierwszym rzędzie dotyczy to tych, którzy prowadzą akcję na rzecz likwidacji Państwa Polskiego i wchłonięcia go przez Unię Europejską;"
Oczywiście dotyczy to wszystkich partii politycznych od PISu do SLD bo zaakceptowali wejście do UE, dotyczy to ludzi którzy chcą aby nasz karaj był w strukturach NATO, UE itp, a na koniec dotyczy to wyznawców kościoła katolickiego, bo wyższy kler popiera wstąpienie Polski do UE. Tak więc reasumując: jeśli NOP jest partią marginalną, agresywną, nawołującą do nienawiści to można traktować tą grupę jako komórki rakowe na zdrowym organizmie.... Albo nie, nie komórki rakowe, oni są jak szczepionka.

Istnieją bo dzięki ich działaniu mogą wytworzyć się przeciwciała zapobiegające rozprzestrzenianiu się infekcji. Sorki, że porównuję tutaj NOP z chorobą ale jakoś tak mi samo się skojarzyło z naszymi zachodnimi sąsiadami i ich byłym przywódcą, który porównywał Żydów do epidemii tyfusu.... a że też wielkim narodowcem był

to Niemcy płacą do tej pory za gaz..........
"Penie fisban, te Twoje prowokacyjne torebki w temacie bądź co bądź poważnym, udowadniają mi że Wyspianiśki w weselu jest bardzo ponadczasowy. Tańcz fisbanie tańcz. Oby Ci się w głowie nie zakręciło."
O torebkach już pisałem.... taaaa a co do chochołowego tańca no cóż czekam na sygnał rogu

ale tu napiszę do przekornego, cichego, ambiwalentnego i innych: Miałeś chamie złoty róg, ostał ci się jeno sznur

Zgubiliście go i zamiast czystego sygnału pobudki pozostają wam tutaj, na tym forum, narzekania na rzeczywistość
Z nadzieją czekam dalej na rozsądkowe wypowiedzi nadwornych zaklinaczy rzeczywistości, którzy zarzucają mi brak realnego spojrzenia na rzeczywistość. Może kiedyś , za jakiś czas dotrze do nich, że rzeczywistość ich olała i przeszła obok nich.
A wracając do patriotyzmu dalej twierdzę, że dobry człowiek to dobry Polak, a dobry Polak patriota to taki, który wie, że dobrze postępuje dla swojego kraju - Polski. Proste i nie trzeba Piotrze rozbijać wszystkiego na czynniki pierwsze. Nawet porównując do psów Pawłowa: mówię ojczyzna, myślę Polska, mówię ja, myślę Polak (lampka, ślinienie) patriotyzm jest odruchem bezwarunkowym, oprócz świadomości potrzebne jest też czucie.....
pozdrawiam