Dzisiaj jest 10 lip 2025, 0:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

fisban pisze:
przekorny ja Cię proszę znajdź jeszcze resztki przyzwoitości i spróbuj cos napisać bez jadu w kącikach ust ]:->

Zapewniam Ciebie, o Wielki Myślicielu, że jadu w mojej wypowiedzi nie było za grosz - ja sobie z Ciebie po prostu kpię... 8)

fisban pisze:
po cholerę łączysz politykę z patriotyzmem. Tak samo jak z WOŚP???

Za cholerę nie potrafię oddzielić polityki od naszych codziennych spraw, a tym bardziej od działań wszelkiego rodzaju z udziałem przedstawicieli partii... Ty to potrafisz??? W jaki zakres Twojego życia nie wdziera się polityka, czy tego chcesz czy nie?? Pisz mi tutaj prędziutko... :smt111

fisban pisze:
jak dla Cebie jest lepszy patriotyzm w wykonaniu NOPu to zapisz sie i obnoś się z ich legitymacja partyjną. Mnie oni wkurw.... i nie chce mi sie z nimi gadać bo to zwykłe bezmózgi, takie moje prawo.

Zgadza się, masz prawo do swoich osadów,... ale nie odbieraj tego samego i im. Mają prawo do wyrażania swoich poglądów bez względu na to, co jakiś tam anonimowy fisban o nich myśli. A coś mi się wydaje, że myślą o Tobie dokładnie to samo co Ty o nich... I wcale bym się im nie dziwił... :smt044

Absolutnie nie mam zamiaru stać się członkiem NOP-u, ale nie odmawiam im prawa do własnych przekonań. No, ale to ja jestem ten "z jadem",... nie Ty... :smt082

fisban pisze:
Jeśli tego chcesz prosze bardzo: uważam że cała prawa i lewa skrajna strona do DEBILE i trzeba ich leczyć z ichnimi pogladami. A na deser.......

Znaczy się, wg Ciebie, jedynymi geniuszami na polskiej scenie politycznej są ci, którzy ulokowali się w centrum?? PO??? 8)

fisban pisze:
ja tu sobie na to forum ot tak wpadnę

Ależ to dokładnie tak jak ja... :lol:

Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 15:49 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

My będziemy się sprzeczać na temat definicji patriotyzmu, będziemy go rozkładać na części pierwsze, a młodzi Polacy z moich obserwacji gdyby musieli poświęcić dla Polski choćby swojego laptopa, to głośno by temu zaprotestowali. Dlaczego? Sprawa jest prosta. Jeśli co chwilę docierają do nas informacje że kolejny urzędnik, oficer RP, minister czy inny polityk jest uwikłany w korupcję, nadużycia władzy, defraudację, lobbing w interesie obcych państw, korporacji, to dlaczego mieliby poświęcać cokolwiek dla dobra tego ogółu? Piotrze przepis na porządnego człowieka jest kamieniem węgielnym w postawie patriotycznej. Dla mnie to oczywiste, dla Ciebie widać nie. Może punkt widzenia zależy od punktu siedzenia? Kłamstwa, obłudę zastąpiono pojęciem dyplomacji, PR'u, marketingu politycznego. Prawda już praktycznie nie istnieje. Może Ty, Ja potrafimy odróżniać "ściemę" od prawdy ale dobrze wiesz, że większość nawet sie nad tym nie zastanawia. Patriotyzm powinien być odruchem bezwarunkowym, a nie wymuszonym, sztucznym na wiecach pod pomnikami w święta narodowe. Bo wypada, dla opinii publicznej. Chciałeś konkrety to masz.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

hej przekorny przeczytaj to dokładnie :

"Patriotyzm powinien być odruchem bezwarunkowym, a nie wymuszonym, sztucznym na wiecach pod pomnikami w święta narodowe."

Zgadzam się z tym w pełni Dr.Dre ma racje całkowitą!!!To właśnie jest dla Ciebie bez myślenia o polityce.

"Za cholerę nie potrafię oddzielić polityki od naszych codziennych spraw, a tym bardziej od działań wszelkiego rodzaju z udziałem przedstawicieli partii... Ty to potrafisz??? W jaki zakres Twojego życia nie wdziera się polityka, czy tego chcesz czy nie?? Pisz mi tutaj prędziutko..."

ok już ci piszę : Rodzina (przez duże R), moje dzieci (jedno nienarodzone ;-)), żona, mój dom ..... i do tego jest wiele miejsc mojego życia bez polityki ! Jeśli siedzisz tylko przed komputerem i wylewasz swoje jady lub kpiny na innych to bardzo Ci współczuję. Popracuj nad komunikacją społeczną ale w świecie realnym,.....

"Zgadza się, masz prawo do swoich osadów,... ale nie odbieraj tego samego i im. Mają prawo do wyrażania swoich poglądów bez względu na to, co jakiś tam anonimowy fisban o nich myśli. A coś mi się wydaje, że myślą o Tobie dokładnie to samo co Ty o nich... I wcale bym się im nie dziwił."

Gówn.....o mnie obchodzą opinie NOPu, ja nie nawalam ludzi po ciemnych zaułkach, (autopsja z NOPem), nie nawołuję do nienawiści, nie uważam się za lepszego i nie zgadzam się na to by jakieś jełopy mówiły moim dzieciom, że Żydzi lub rudzi, lub z odstającymi uszami są gorsi. :smt021 a że jestem anonimowy ..... cóż widzę że cię to dręczy.... ]:->

"Znaczy się, wg Ciebie, jedynymi geniuszami na polskiej scenie politycznej są ci, którzy ulokowali się w centrum?? PO???"

Bzdura nigdy nic takiego nie powiedziałem!!!! Ale Ty mi to cały czas wpierasz......

"Zapewniam Ciebie, o Wielki Myślicielu, że jadu w mojej wypowiedzi nie było za grosz - ja sobie z Ciebie po prostu kpię... 8)"

No i po co te dogryzki z Myślicielem przez duże M??? No stary na kpinę to trzeba sobie zasłużyć, a te Twoje bąknięcia to zwykłe popierdułki a nie kpina. Nawet tinki winki potrafi lepiej spuentować ]:->

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

fisban pisze:
ok już ci piszę : Rodzina (przez duże R), moje dzieci (jedno nienarodzone ;-) ), żona, mój dom ..... i do tego jest wiele miejsc mojego życia bez polityki !

Jeśli nie dostrzegasz w jak istotny sposób polityka a tym samym politycy wkraczają w Twoją rodzinę i jak drastycznie ograniczają Twoje decyzje (poprzez regulacje prawne) dot. ogromnej rzeszy spraw z nią związanych,... to w tym miejscu należałoby Ci współczuć świadomości na poziomie... dziecka. Mógłbym w tym momencie spłodzić wielostronicowy referat na temat ingerencji świata polityki w życie przysłowiowego Kowalskiego i jego rodziny, ale nie moją rzeczą jest edukować Cię w tej dziedzinie. Ty z pewnością żyjesz w przekonaniu, że coś, co Ciebie ogranicza, daje Ci lub odbiera jakieś prawa czy wręcz je narzuca, nie pytając Ciebie o zgodę a tym samym odbierając Ci prawo do decydowania o istotnych sprawach dot. np. Twojego dziecka.... to dzieło... Stwórcy. Zaczynam już teraz rozumieć, skąd u Ciebie tyle dobrego samopoczucia. Wynika ono po prostu z braku elementarnej wiedzy i choćby odrobiny refleksji nad otaczającym Cię światem... :lol:

fisban pisze:
a że jestem anonimowy ..... cóż widzę że cię to dręczy.... ]:->

Ja po prostu nie wiem, czy przypadkiem nie jesteś jakimś pedofilem, lub innym złodziejaszkiem wyspecjalizowanym w wyrywaniu staruszkom torebek na ulicy, obecnie odbywającym karę więzienia w Sztumie czy innych Wronkach, któremu za dobre sprawowanie udostępniono komputer z internetem... I czy wymieniając z Tobą jakiekolwiek poglądy nie tracę najnormalniej w świecie czasu... 8)

fisban pisze:
No i po co te dogryzki z Myślicielem przez duże M??? No stary na kpinę to trzeba sobie zasłużyć, a te Twoje bąknięcia to zwykłe popierdułki a nie kpina.

Chciałoby się rzec: jaki obiekt, taka kpina.... :smt082

I jeszcze jedno:

fisban pisze:
dlaczego najpierw napierd.... a nie tłumaczyć? :smt030 no chyba, że to dotyczy skrajności to popieram całkowicie (napierd...... lewaków i prawicowców)

fisban pisze:
Gówn.....o mnie obchodzą opinie NOPu, ja nie nawalam ludzi po ciemnych zaułkach, (autopsja z NOPem), nie nawołuję do nienawiści, nie uważam się za lepszego i nie zgadzam się na to by jakieś jełopy mówiły moim dzieciom, że Żydzi lub rudzi, lub z odstającymi uszami są gorsi. :smt021

Pozostawię to bez komentarza, ubolewając jedynie nad Twoją "światłością"... ]:->

Ostatnio zmieniony 21 sty 2012, 9:49 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

fisban pisze:
ja nie nawalam ludzi po ciemnych zaułkach, (autopsja z NOPem), nie nawołuję do nienawiści, nie uważam się za lepszego i nie zgadzam się na to by jakieś jełopy mówiły moim dzieciom, że Żydzi lub rudzi, lub z odstającymi uszami są gorsi.

Czym Ty się karmisz?
Do tej damskiej torebki załóż sobie jeszcze kieckę i szpilki.I uwierz mi na słowo że gówno mnie i moich kolegów to obchodzi.
Do obelg i prymitywnych kłamstw w Twoich postaw szkoda się nawet odnosić.
POZDRAWIAM.
]:->

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Penie fisban, te Twoje prowokacyjne torebki w temacie bądź co bądź poważnym, udowadniają mi że Wyspianiśki w weselu jest bardzo ponadczasowy. Tańcz fisbanie tańcz. Oby Ci się w głowie nie zakręciło. ]:->

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
My będziemy się sprzeczać na temat definicji patriotyzmu, będziemy go rozkładać na części pierwsze,

No to zabieg niestety niezbędny, bo chyba dobrze jest uściślić przedmiot dyskusji. Możesz sobie wyobrazić, że chcę z Tobą podyskutować o czterokołowym pojeździe napędzanym silnikiem spalinowym... Teraz zgaduj o czym.

Dr. Dre pisze:
a młodzi Polacy z moich obserwacji gdyby musieli poświęcić dla Polski choćby swojego laptopa, to głośno by temu zaprotestowali.

A skąd wiesz? To śmiałe tezy, niestety trudne do udowodnienia. Wybacz ale stawianie diagnoz na podstawie tego co mi się wydaje i mojemu szwagrowi przy butelce wódki to nasza cecha narodowa - fatalna zresztą.

Dr. Dre pisze:
Dlaczego? Sprawa jest prosta. Jeśli co chwilę docierają do nas informacje że kolejny urzędnik, oficer RP, minister czy inny polityk jest uwikłany w korupcję, nadużycia władzy, defraudację, lobbing w interesie obcych państw, korporacji, to dlaczego mieliby poświęcać cokolwiek dla dobra tego ogółu?

Postawa godna prawdziwej polskiej prawicy. Świat czarno-biały i nie wyściubiana nosa po za własne podwórko. Czy Ty naprawdę sądzisz, że Polska jest jakimś wyjątkiem, czarna owcą na mapie Europy i tylko u nas... Jakby na zamówienie Lis napisał fajny felieton w Wprost (klik klik)

Dr. Dre pisze:
Piotrze przepis na porządnego człowieka jest kamieniem węgielnym w postawie patriotycznej.

Rozumiem Twoje intencje, niestety znów to naiwne nieco. Mamy właśnie teraz okazję przyjrzeć się jak wygląda to w kraju gdzie patriotyzm wysysa się (podobno) z mlekiem matki. Partia Republikańska wybiera swojego kandydata na urząd prezydenta. I co ? Najpoważniejsi kandydaci dalecy są od przepisu na porządnego człowieka. Jeden prawdopodobnie chachmęci w podatkach, drugi porzucił żonę, ale nikt nie zarzuci im, że nie są amerykańskimi patriotami. Ba! Są z nimi z definicji startując do wyborów z ramienia Partii Republikańskiej.

Wielu tzw. patriotów ma krew na rekach, oszukuje, kradnie, handluje narkotykami. W Polsce patriotów robi się z pseudokibiców, nobilituje się tych którzy biją czarnych - do jakiej definicji porządnego człowieka ich przyporządkujesz ?

Dr. Dre pisze:
Dla mnie to oczywiste, dla Ciebie widać nie. Może punkt widzenia zależy od punktu siedzenia? Kłamstwa, obłudę zastąpiono pojęciem dyplomacji, PR'u, marketingu politycznego. Prawda już praktycznie nie istnieje. Może Ty, Ja potrafimy odróżniać "ściemę" od prawdy ale dobrze wiesz, że większość nawet sie nad tym nie zastanawia.

I tu dochodzimy do problemu polskiego patriotyzmu. Wszelcy piewcy patriotyzmu, zatrzymali się gdzieś w XIX wieku. Po prostu nie nadążają za zmianami cywilizacyjnymi i świat współczesny starają się opisywać za pomocą pojęć sprzed 100-tu i więcej lat. Najbardziej wkurza mnie to, że patriotyzm w Polsce został zawłaszczony przez tych którzy na prawo od siebie mają tylko ścianę. Masz poglądy lewicowe - nie możesz być patriotą. Jesteś gejem lesbijką - nie możesz być patriotą. Głosujesz na PO, SLD lub PP - nie tylko nie jesteś patriota ale i zdrajcą narodu. Unia Europejka Ci nie przeszkadza - zdrajca z Ciebie. Nie jesteś katolikiem - nie możesz być patriotą co więcej trafisz do piekła.

Dr. Dre pisze:
Patriotyzm powinien być odruchem bezwarunkowym, a nie wymuszonym, sztucznym na wiecach pod pomnikami w święta narodowe. Bo wypada, dla opinii publicznej. Chciałeś konkrety to masz.

Patriotyzm odruchem bezwarunkowym? Coś jak u psów Pawłowa? Na widok flagi zaczynam się ślinić ? Takich rzeczy rzeczywiście można wyuczyć, uwarunkować - jak za okresu kultu jednostki.

Patriotyzm nie jest bezwarunkowy i nigdy nie był. Tylko ludzie którzy rozumieją i pojmują co robią są w stanie do najwyższych poświęceń (ale patetycznie wyszło :) )

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tow.Piotrze czym jest antypatriotyzm dokumentnie pokazało zachowanie Twoich bratnich towarzyszy w tym wypadku tow. byłego I sekretarza w Zdunskiej Woli Leszka Milera,prominentego działacza PZPR następnie Samoobrony,dziś ponownie bolszewika pod inną nazwą dotyczące Węgier i premiera Orbana,dotyczy haniebnego sobotniego komentarza.Kłania się Róża Luksemburg i jej wizja świata...

Ostatnio zmieniony 22 sty 2012, 21:03 przez ambiwalentny, łącznie zmieniany 7 razy

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

ambiwalentny pisze:
Tow.Piotrze czym jest antypatriotyzm dokumentnie pokazało zachowanie Twoich bratnich towarzyszy w tym wypadku tow. byłego I sekretarza w Zdunskiej Woli Leszka Milera,prominentego działacza PZPR następnie Samoobrony,dziś ponownie bolszewika pod inną nazwą dotyczące Węgier i premiera Orbana,dotyczy haniebnego sobotniego komentarza.Kłania się Róża Luksemburg i jej wizja świata...

:) usilne uczynienie ze mnie towarzysza, czerwonego jest bardzo zabawne. Ale jak Ci z to sprawi radość, to możesz nawet pisać per El Comandante...

Tytuł:
rekrut
rekrut

tak szczególnie zabawne było Twoje milczenie po nominacji na dyrcia muzeum,Ty krytyk władzy lokalnej ,nagle objełeś pod wpływem czego Mamony(Grzegorza Ciechowskiego trafny tekst)? stolik od krytykowanych dotychczas przez Ciebie i stałeś się marionetką w ich rękach ,dotychczas przez Ciebie smiało punktowanych słusznie aktualnych mocodawców.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

ambiwalentny pisze:
tak szczególnie zabawne było Twoje milczenie po nominacji na dyrcia muzeum,Ty krytyk władzy lokalnej ,nagle objełeś pod wpływem czego Mamony(Grzegorza Ciechowskiego trafny tekst)? stolik od krytykowanych dotychczas przez Ciebie i stałeś się marionetką w ich rękach ,dotychczas przez Ciebie smiało punktowanych słusznie aktualnych mocodawców.

:) haloooo... my tu o patriotyzmie dyskutujemy :) Dziękuje Ci za analizę sytuacji, ale wróć do tematu albo wejdź na wyższą orbitę :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

PiotrArcimowicz pisze:
No to zabieg niestety niezbędny, bo chyba dobrze jest uściślić przedmiot dyskusji. Możesz sobie wyobrazić, że chcę z Tobą podyskutować o czterokołowym pojeździe napędzanym silnikiem spalinowym... Teraz zgaduj o czym.
Piortek Twoje trywializowanie tematu mi : „lotto”. Ja rozumiem, Twoje obawy o przyszłość, one mnie nie obchodzą, mam własne problemy. OK?. Do reszty się nie odniosę, bo to nie ma sensu. Miłego wieczoru. Pa

Ostatnio zmieniony 22 sty 2012, 23:29 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Cieszę się , że damskie torebki przypadły w temacie patriotyzmu, do gustów kolegi Cichego i Dr.Dere ]:-> No no panowie, a styliści mówili , że torebki odchodzą do lamusa hehehhehe.

"Ja po prostu nie wiem, czy przypadkiem nie jesteś jakimś pedofilem, lub innym złodziejaszkiem wyspecjalizowanym w wyrywaniu staruszkom torebek na ulicy, obecnie odbywającym karę więzienia w Sztumie czy innych Wronkach, któremu za dobre sprawowanie udostępniono komputer z internetem..".

Hej przekorny zapomniałeś dodać jeszcze ofidyfilię, avisofilię, kynofilię,ekwinofilię itp :smt058 ....... po wytarciu ekranu z Twoich plwocin z miłą ochotą przeczytałem dalszą część Twojej wypowiedzi ;)

"Do obelg i prymitywnych kłamstw w Twoich postaw szkoda się nawet odnosić. "

Panie kolego Cichy ........ Jakie kłamstwa? Że policja we Wrocławiu uratowała mnie przed dalszym kopaniem od miłych panów z ogolonymi głowami z naszywkami NOP????? Że mili panowie z Nopu pałają miłością i otwartością do ludzi z odmiennych kręgów kulturowych i rasowych?? Pomagają dzieciom i staruszkom przechodzących przez jezdnię. Traktują 95% populacji Państwa Polskiego jako zdrajców i tu zacytuję fragment programowy NOPu:

"7) wprowadzenie zakazu działania grup, organizacji, partii, ośrodków informacji i propagandy uprawiających polityczną prostytucję na rzecz obcych państw i istniejących poza Krajem struktur władzy – w pierwszym rzędzie dotyczy to tych, którzy prowadzą akcję na rzecz likwidacji Państwa Polskiego i wchłonięcia go przez Unię Europejską;"

Oczywiście dotyczy to wszystkich partii politycznych od PISu do SLD bo zaakceptowali wejście do UE, dotyczy to ludzi którzy chcą aby nasz karaj był w strukturach NATO, UE itp, a na koniec dotyczy to wyznawców kościoła katolickiego, bo wyższy kler popiera wstąpienie Polski do UE. Tak więc reasumując: jeśli NOP jest partią marginalną, agresywną, nawołującą do nienawiści to można traktować tą grupę jako komórki rakowe na zdrowym organizmie.... Albo nie, nie komórki rakowe, oni są jak szczepionka. :smt044 Istnieją bo dzięki ich działaniu mogą wytworzyć się przeciwciała zapobiegające rozprzestrzenianiu się infekcji. Sorki, że porównuję tutaj NOP z chorobą ale jakoś tak mi samo się skojarzyło z naszymi zachodnimi sąsiadami i ich byłym przywódcą, który porównywał Żydów do epidemii tyfusu.... a że też wielkim narodowcem był :smt111 to Niemcy płacą do tej pory za gaz..........

"Penie fisban, te Twoje prowokacyjne torebki w temacie bądź co bądź poważnym, udowadniają mi że Wyspianiśki w weselu jest bardzo ponadczasowy. Tańcz fisbanie tańcz. Oby Ci się w głowie nie zakręciło."

O torebkach już pisałem.... taaaa a co do chochołowego tańca no cóż czekam na sygnał rogu ;-) ale tu napiszę do przekornego, cichego, ambiwalentnego i innych: Miałeś chamie złoty róg, ostał ci się jeno sznur :D Zgubiliście go i zamiast czystego sygnału pobudki pozostają wam tutaj, na tym forum, narzekania na rzeczywistość :smt023

Z nadzieją czekam dalej na rozsądkowe wypowiedzi nadwornych zaklinaczy rzeczywistości, którzy zarzucają mi brak realnego spojrzenia na rzeczywistość. Może kiedyś , za jakiś czas dotrze do nich, że rzeczywistość ich olała i przeszła obok nich. :D

A wracając do patriotyzmu dalej twierdzę, że dobry człowiek to dobry Polak, a dobry Polak patriota to taki, który wie, że dobrze postępuje dla swojego kraju - Polski. Proste i nie trzeba Piotrze rozbijać wszystkiego na czynniki pierwsze. Nawet porównując do psów Pawłowa: mówię ojczyzna, myślę Polska, mówię ja, myślę Polak (lampka, ślinienie) patriotyzm jest odruchem bezwarunkowym, oprócz świadomości potrzebne jest też czucie.....
pozdrawiam

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

fisban pisze:
....... po wytarciu ekranu z Twoich plwocin z miłą ochotą przeczytałem dalszą część Twojej wypowiedzi ;)

Cóż, fisbaniku, mógłbym Ci darować pewnego rodzaju ociężałość intelektualną, która każe Ci wierzyć, że Ty i Twoja rodzina jesteście całkowicie wolni od wpływu polityki i polityków (do czego nie raczyłeś się odnieść), ale oskarżanie mnie o "plwociny", obficie występujące na Twoim "ekranie" (ten "ekran" to "monitor", przypominam), to już gruba przesada. Dlatego stwierdzam, że na tak ograniczonego typa, po prostu szkoda mojej klawiatury...

Ps. Swoją drogą, pomijanie istotnych kwestii i odnoszenie się jedynie do tych, które "pasują",... kogoś mi przypominają... Tylko kogo??? :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

PiotrArcimowicz pisze:
I tu dochodzimy do problemu polskiego patriotyzmu. Wszelcy piewcy patriotyzmu, zatrzymali się gdzieś w XIX wieku. Po prostu nie nadążają za zmianami cywilizacyjnymi i świat współczesny starają się opisywać za pomocą pojęć sprzed 100-tu i więcej lat.
To, po głębszym zastanowieniu wygląda jak manifest wygłoszony w Nowej Hucie do towarzyszy robotników o postępie, nowym porządku socjalistycznej rzeczywistości. Do tamtych czasów się nadajesz. Przykro mi, że nie zdążyłeś i mam nadzieję, że Twoja wizja świata, Polski w gówno się obróci. Przyznam, że nie sądziłem, iż istnieją jeszcze takie pseudo postępowe głowy z czerwoną gwiazdą na czole. Towarzyszu Piotrze ten Twój postępowy światopogląd kijem wytrzebimy, ]:-> bo przez takich "czerwonych intelektualistów" tylko ludziom mieszano w głowach. Buduj sobie ten Twój nowy porządek świata na Kubie. OK :-?

[ Dodano: Pon Sty 23, 2012 8:00 am ]
Prezes Lato też chciał być nowoczesny i postępowy i zafundował nam nowoczesne godło Polski. Na szczęście konserwatywna i przywiązana do symboli narodowych część Polaków zaprotestowała. Tobie się pewnie ten postęp cywilizacyjny spodobał. :smt028

Ostatnio zmieniony 23 sty 2012, 8:01 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 3 razy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.