Krytyczny, celowo wyrwałeś zdanie z kontekstu mojej wypowiedzi, żeby udramatyzować i pokierować rozwój dyskusji na odpowiadający Tobie tor.
Napisałem, że:
Cytuj:
...Twoje zdanie, opinia, wynik "głębszej" analizy, przekonanie, obawa, rozsądek i jakkolwiek byś tego nie nazwał, dla mnie już teraz jest oczywiste.
ponieważ:
Cytuj:
...należysz do nielicznej w tym mieście grupy osób, której zmiana władzy grozi "strąceniem" z dyrektorskiego fotelika, robisz i będziesz robił co tylko będzie w Twojej mocy, aby widmo referendum, a co za tym idzie wszelkich zmian, zniknęło bezpowrotnie.
I już...
PiTeK
Cytuj:
Moje źródła mówią, że to nawet dobrze, że ktoś to wyciąga – jest szansa, że forum pozna kulisy tej sprawy
Hmm, dlaczego więc sprawa została wyłączona z jawności??? I na czyj wniosek, jak myślisz??
Skoro "Twoim źródłom" zależałoby na jawności i ukazaniu, jak napisałeś, kulisów tej sprawy, w jakim celu poczyniono kroki, aby zminimalizować dostęp do szczegółów tej sprawy??? I dlaczego "Twoje źródła" dopiero teraz, kiedy G.I o tym napisała, zapałały chęcią zapoznania opinii publicznej z tą sprawą???
I czy "Twoje źródła" potwierdzą, że już jedną sprawę w sądzie dotycząca tej konkretnie sytuacji burmistrz przegrał??? Sprawę, o ile wiem, wniesioną z powództwa cywilnego.
ps.
Krytyczny:
Cytuj:
Ps. A co do personalnych ataków - Kaśka zadała dokładnie to samo pytanie co ja. Jej post zignorowałeś i odniosłeś się tylko do mojego. Nie rozumiem dlaczego.
Wyjaśnienie jest nader proste. Wręcz uwielbiam polemizować z Tobą...