Cypis pisze:
Menelopa -Ty jako członek tej parti powiesz wszystko co ci karzą więc jesteś nieobiektywny i będziesz kłamał jak całe PO przed wyborami!
Cypis, chyba Ci się ugrupowania pomyliły. Za dużo się nasłuchałeś o lojalkach czy wekslach praktykowanych gdzie indziej. Stąd wypisujesz bzdury na mój temat

To nie jest forum wyborcze i nie jestem tu tubą PO

. Jak chcesz poznać opinię na ten temat burmistrza = przewodniczącego koła PO to się zwróć do jego rzecznika bądź do niego osobiście. Skorzystaj z tego
http://www.zgorzelec.eu/component/optio ... temid,208/Bo jak na razie nikt mnie nie upoważnił abym go tu reprezentował. Sprecyzuj co w mojej wypowiedzi jest kłamstwem.
krytyczny pisze:
Cała ta sytuacja jest co najmniej dziwna. Gdyby drążyć temat, Prokom też powinien dostać zakaz sponsorowania...
Gdyby dalej drążyć temat to Wiśle Kraków też by się oberwało bo sponsoruje ją Kulczyk, który swój majątek pomnożył sprzedając policji i UOP Volkswageny
bog180 pisze:
Myśle i mam nadzieje, że są to tylko nieodpowiedzialne wypowiedzi puszczonych samopas polityków PO .
Wątpię czy ten pomysł zostanie zrealizowane w formie przedstawionej na łamach GW. Mam nadzieje, że jednak ktoś zajmie się uporządkowaniem spraw związanych ze sponsorowaniem sportu przez spółki skarbu państwa, tak żeby w przyszłości oszczędzić kibicom niezdrowych emocji, w dodatku przed świętami