Cytuj:
Bo jeśli chcesz mi wmówić, że koło PO w Zgorzelcu przyczyniło się w sposób szczególny i wybitny do osiągniętego przez PO wyniku w wyborach ogólnopolskich to znaczy że już jesteś przemęczony kampanią... Co gorsza tracisz zdrowy dystans do tego co się dzieje, popadasz w ekstremizm. Uwierz mi, że możemy sobie tutaj oczy po wydzierać a i tak żyjemy w nieświadomości co nasi ulubieńcy planują i robią.
O rany, smutek mnie ogarnia i głęboka troska o Ciebie spędza z powiek sen. Pokaż mi w którym poście choćby zasugerowałem, że koło PO Zgorzelec w jakikolwiek sposób przyczyniło się do wyniku wyborów w skali ogólnopolskiej PO RP???
Co do drugiej części tej Twojej wypowiedzi... Zdrowy rozsądek działa u mnie, zwłaszcza w okresie jakichkolwiek zmian, ze zdwojoną siłą.
Cytuj:
To wynik wyborczy jest wynikiem tego że RF jest doskonałym analitykiem i strategiem, czy wynikiem tego że po prostu przeciwnik osłabł. Bo jeśli uważasz, że przeciwnik się wypalił i osłabł to jego "pogromca" wcale nie jest wybitnym analitykiem i strategiem tylko szczęściarzem, który trafił we właściwe miejsce w odpowiednim czasie.
Zakładając, że inicjały miały być R.G....
Uważam, że przeciwnik jest w doskonałej formie, posiada doskonałe zaplecze, przewyższa PO, PiS i pozostałą część prawej strony środkami finansowymi i możliwościami prowadzenia kampanii!!! A dlaczego powoli pada??? Może dlatego, że ze swych głębokich okopów nie zdołał dojrzeć zbliżającego się przeciwnika i dał się zaskoczyć???Może jest zbyt pewny swej siły na tym terenie?? Może kadra nie taka a "młode wilki" dostają po ogonku ża każdą próbą zbliżenia się do nich??? Z całą pewnością przynajmniej jeden się przedostał a świadkiem zaciekłej obrony swych "dobroczyńców" jesteśmy my wszyscy na tym forum!!
Cytuj:
Ochłoń i przeczytaj to co napisałeś jeszcze raz. Bolesna porażka ? W sumie "lewica" straciła w stosunku do poprzednich wyborów tylko 4 mandaty. Posiada liczbę mandatów identyczną jak platforma, w momencie gdy to ugrupowanie jest na fali i wszędzie o nim głośno.
Ochłonąłem,..dziękuję. Wybiorę się na pierwsze sesje Rady Miasta i Rady Powiatu popatrzeć na wybór przewodniczącego R.M i Starosty i jak silne SLD obejmuje te stołeczki!!
Jeśli tak liczyć jak Ty to pokazałeś i biorąc pod uwagę "młody wiek" PO, ciekawe co to będzie za lat X???
Cytuj:
Dutkiewicz jest zjawiskiem rzadko spotykanym i nie mającym odniesienia do nas.
A dodać należy przy tym, że to "rzadkie zjawisko", zjawisko które odnotowało w stosunku do siebie rekordowe bo blisko 86% poparcie swojej osoby we wrocławskich wyborach na prezydenta miasta, wspaniały samorządowiec
W PEŁNI POPIERA KANDYDATURĘ RAFAŁA GRONICZA NA STANOWISKO BURMISTRZA ZGORZELCA tym samym dając niejako gwarancję wszelkiej pomocy w różnorakim zakresie naszemu młodemu, co często podnoszone było jako zarzut, kandydatowi.
patrz. lokalne gazety!!