Dzisiaj jest 10 lip 2025, 16:08

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 329 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

- Tajemnica wiklinowej zatoki,
- Pies i kot,
- Wędrówki Pyzy,
- Koziołek Matołek,++
- Korsarze,
- Jarmark,
- Tryumf Pana Kleksa+
- Magiczna Gwiazda
- Jak promyk Slońca szukał przyjaciela
- Przygody Marynarza,
- Szewczyk Kopytko,+
- Krawiec Niteczka,
- Królewna i Osiołek,
- Czerwony Kapturek,
- Wiosenne przygody Hałabały,++
- Janko Muzykant,+
- Własny Domek,
- Przygody Kurczaka,
- Przygody w Paski,
- Pan Słoń,
- Spotkanie z Bazyliszkiem,
- Skarp Czarnego Jacka,
- O krasnoludkach i Krecie,+
- Wzeszło Słoneczko

Ostatnio zmieniony 23 mar 2007, 11:06 przez SanChin, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

aleksander pisze:
wybierać, każdy w swoim poście dodaje plusik przy każdej bajce, którą chce zobaczyć w PoZie

A nie lepiej byłoby zrobć ankietę, niż rozwlekać posty tytułami z plusikami ?
Kto je policzy ?

Habitus pisze:
- Skarp Czarnego Jacka,

Przejęzyczenie przejęzyczeniem ... ale zżera mnie ciekawość czy miał być Skalp Czarnego Jacka czy Skarb Czarnego Jacka ? :twisted:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Borat, kopiujesz listę i dopisujesz plusa nie usuwając poprzednich... proste jak budowa cepa...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

- Tajemnica wiklinowej zatoki,
- Pies i kot,+
- Wędrówki Pyzy,
- Koziołek Matołek,+++
- Korsarze,
- Jarmark,
- Tryumf Pana Kleksa+
- Magiczna Gwiazda
- Jak promyk Slońca szukał przyjaciela
- Przygody Marynarza,
- Szewczyk Kopytko,+
- Krawiec Niteczka,
- Królewna i Osiołek,
- Czerwony Kapturek,
- Janko Muzykant,+
- Własny Domek,
- Przygody Kurczaka,
- Przygody w Paski,
- Pan Słoń,
- Skarp Czarnego Jacka, - (tu chyba albo skarb albo skalp no chyba, ze skarpa ;))
- O krasnoludkach i Krecie,+
- Wzeszło Słoneczko

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

SanChin, cep cepem ale rozwlekanie postów pozostało ...

Ankieta jest wygodniejszym rozwiązaniem moim skromnym zdaniem ...

Tytuł:
VIP
VIP

Borat, innym nie przeszkadza. chcesz, to zabierz głos a nie to :smt015

Tytuł:
rekrut
rekrut

Wypisujecie chopcy starocie, na które ciężko będzie zaciągnąć dzieci. Ja myślę, że oprócz filmu, musi coś jeszcze być. Ale Mariusz Tokarczyk zupenie olal sobie ten tamat, więc bijecie tylko pianę.[/list]

Tytuł:
rekrut
rekrut

Widzę, że temat się trochę rozbudowal. Zaraz stworzymy Centralny Ośrodek Kultury.
Zacznę jednak od tegoż,że Mariusz Tokarczyk jest w moich oczach nadal amatorem. Jego dwie ostatnie wypowiedzi to jakich belkot nie na temat i chyba pomylily mu się posty. Uczepil się Janusza, a może tak Mariusz zacznij poważną dyskusję ze mną. Czy, aby mam samą rację?! Boję się tego. Jeżeli w Pozie będzie Pachnido, to świadczy tylko o amatorce Mariusza Tokarczyka, który nie wie co się wokól niego dzieje, nie uzgadnia,nie rozmawia z Grunwaldem. Nie zabra glosu w poście Co jest grane, który specjalnie dla niego stworzyl Admin.Będziemy tu dlugo rozmawiać a i tak, dopóki glowy nie polecą, to nic się nie zmieni.Radoslaw Baranowski w przeszlości dosyć szybko zareagowal na zarzuty w stosunku do Amatora Mariusza Tokarczyka, a teraz nowa Pani Dyrektor na razie NIC.Ciekawe, czy byla już rozmowa szefa z podwladnym?! Ja za to Pachnidlo już bym poważnie porozmawial.
Nie znam się na licencjach i projekcjach z projektora multimedialnego, ale na pewno można coś ugryźć z tego wielkiego filmowego tortu. Istnieje jeszcze kino offowe. Coś jeszcze by się znalazlo, ale ja tam w Amatora Mariusza Tokarczyka nie wierzę.

Tytuł:
rekrut
rekrut

No cóż, Borat ma rację Alex, ale jak chcesz...........

-Tajemnica wiklinowej zatoki, +
- Pies i kot,++
- Wędrówki Pyzy,++
- Koziołek Matołek,+++
- Korsarze,
- Jarmark,
- Tryumf Pana Kleksa++
- Magiczna Gwiazda ( nie pamiętam, ale ładny tytuł).+
- Jak promyk Slońca szukał przyjaciela +++++
- Przygody Marynarza,
- Szewczyk Kopytko,+
- Krawiec Niteczka,
- Królewna i Osiołek,+
- Czerwony Kapturek,+
- Janko Muzykant,+
- Własny Domek,
- Przygody Kurczaka,
- Przygody w Paski,
- Pan Słoń,+
- Skarb Czarnego Jacka
- O krasnoludkach i Krecie,++
- Wzeszło Słoneczko,

A ja pamiętam jeszcze poranki z "Misiem Colargolem", kto pamięta?

[ Dodano: Pon Mar 26, 2007 9:44 pm ]
Aha...... i z dzieckiem na pewno pójdę............... :) :)

Tytuł:
VIP
VIP

Ahoj, a Ty to jesteś Amator, czy może Zawodowiec? ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Cytuj:
Ahoj, a Ty to jesteś Amator, czy może Zawodowiec?

W tym co robię, staram się być najlepszy i mieć czyste sumienie względem siebie. Jeżeli tracę zapał i serce do tego co wykonuje, to daję sobie spokój. Przecież nie muszę być przez całe życie dyrektorem dużej firmy, mogę zająć się hodowlą kur.
Widzę, że u naszego Amatora Elżbieta leci drugi tydzień, albo zapomniał o plakacie..., ściągnąć go... .

Tytuł:
VIP
VIP

... czyli Perfekcjonista :|
nie sciągnął, leci inny film, ja o tym wiem, więc i Ty byś pewnie wiedział, jeśli byś chciał, bo przecież Perfekcjoniście nie przystoi 'nie wiedzieć' :grin:

Tytuł:
rekrut
rekrut

Cyt. HABITUS

Cytuj:
Kiedys żyli B.Dalton B. Blues Brothers teraz B.Kaczyńscy ale to nic, wszystkie problemy rozwiaże Sam Smektała. Satan bless you Brother

Cytuj:
Januszu, chociaż raz w roku ze bys byl tak ciekawy, moze nie od razu calego swiata ale tylko kultury twego miasta i przekroczyl bys progi kina PoZa to moze nie zamknął bys od razu kolka swiata ale z pewnoscią zmiescił bys sie w wojewodzkiej wiedzy Amen
Registro de Dominios
Mariusz Tokarczyk

Gdyby nie te sztubackie, pełne błędów i bełkotliwe wypowiedzi, przynoszące swoim stylem wstyd placówce kulturalnej, jaką jest MDK w Zgorzelcu, to pomyślałbym, że Menelopa to Tokarczyk, który stoi za nickiem Habitus. Takie przypuszczenie nasunęło mi się z początku, jak czytałem wypowiedź Menelopy, która bardzo konkretnie ''wyjaśnia niektóre wątki''. Potem jednak przeczytałem te sztubackie wypowiedzi Tokarczyka i wyłoniła mi się ogromna różnica pomiędzy tymi wypowiedziami, poziomem merytorycznym i kulturalnym. Menelopa do Mańka ma się jak pięść do nosa:)
Najgorsze jest to, że faktycznie to Tokarczyk powinien wypowiedzieć się w taki wyczerpujący sposób, jak Menelopa, ale on zniżył się do dna merytorycznej dyskusji, nie robiąc żadnego wysiłku, aby swoją sytuacje naświetlić i odeprzeć zarzuty, jakie są mu stawiane. Właściwie, to powinien być wdzięczny Menelopie za wykonanie za niego roboty, lecz w tej sytuacji, powinien się wstydzić!!! Postawa Tokarczyka jest godna oburzenia środowiska. Przecież on nas jawnie LEKCEWAŻY!!!
Zastanawiam się też, jakich to argumentów użył, że Admin zmienił swoje stanowisko wobec niego? Ale to teraz nie ma znaczenia.

Grindhouse pisze, że:

cyt:
Cytuj:
Jestem ciekawy ile ma zamiar doplacac do tego interesu p. Dyrektor bo poki co nie ma mozliwosci puszczania filmow bez licencji a na ten moment sa drozasze od filmow 35mm ale wszyscy o tym wiedzą...............
No cóż, chyba nie wszyscy, bo ja np. nie wiem. Nie znam się na szczegółach technicznych, ale może się znać, ktoś kto ma blisko do czynienia z tym tematem hi hi hi....., co nie M.T.?
Zresztą Grindhouse dobrze zna obyczaje MDK i stara się odwrócić uwagę od Tokarczyka i przenieść ją na innych pracowników MDK (jakaś osobista vendeta?).

HIPO pisze, że

cyt:
Cytuj:
Ale ten Mariusz to niezły kolo-amator. jak nam zapuścił film dla młodzierzy i na którym byliśmy z psorami o jakimś naćpanym kolesiu, który nic nie gadał przez cały film to nas totalnie wymęczyło i wszcyscy mamy dośc takiego kina.
Pozdrawki dla Mogiłek!

Myślę, że chodzi o film pt ''Last Days'' i to, że ten młody człowiek, był wymęczony tym filmem, to nie znaczy przecież, jak sugeruje Grindhouse, że był naćpany!!!
Mój syn też oglądał ten film (był na tym seansie) i też był zdegustowany tym filmem i nie był naćpany :)
Ja również oglądałem ten film i uważam, że Tokarczyk proponując ten film szkole, popełnił GŁUPOTĘ i NIEKOMPETENCJE i powiniena tym się zająć komisja d/s kultury przy Urzędzie Miasta, oraz zwierzchik Tokarczyka.
A Dyrekcja MDK-a powinna zwracać uwagę na to, co Poza oferuje widzom.
Pozdrawiam

Maniek! Ga Ga Chwała bohaterom!, za sprzęt należy Ci się medal! Zamiast Poza, to kino powinno nazwać się imieniem WIELKIEGO MAŃKA (za zasługi)

Ostatnio zmieniony 02 kwie 2007, 13:29 przez Jan 102, łącznie zmieniany 7 razy

Tytuł:
VIP
VIP

Czytam i czytam i nic z tego nie rozumiem, cytaty mieszają się z narracją Jana 102 i nie mogę zrozumieć, czy jest on za czy przeciw, a może za i przeciw? :|
Janie Niezbędny :grin: , wstawiaj cytaty w ramki, będzie czytelniej i zrozumialej, gdzieś tu jest opisane, jak się to robi.
W związku z tym, że nie zrozumiałem posta Jana, nie odnoszę się do niego. Może jeszcze tylko to:
Cytuj:
postawa Tokarczyka jest godna oburzenia środowiska.Przecież, on nas jawnie LEKCEWAŻY!!!
Nie tylko Tokarczyk 'nas' lekceważy, ale także burmistrz i paru innych, może A. Cebula trochę mniej :grin:
Dlaczego? :roll:

Tytuł:
pismak
pismak

Jan 102
Cieszę się, że sam doszedłeś do tego, że Maniek, kierownik kina nie staje się menelopą „po godzinach”. ;) Nie trzeba być detektywem żeby dowiedzieć się tego co napisałem na temat kina. Wystarczy się zainteresować a nie tylko narzekać, że dzieje się źle.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 329 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.