Cyt. HABITUS
Cytuj:
Kiedys żyli B.Dalton B. Blues Brothers teraz B.Kaczyńscy ale to nic, wszystkie problemy rozwiaże Sam Smektała. Satan bless you Brother
Januszu, chociaż raz w roku ze bys byl tak ciekawy, moze nie od razu calego swiata ale tylko kultury twego miasta i przekroczyl bys progi kina PoZa to moze nie zamknął bys od razu kolka swiata ale z pewnoscią zmiescił bys sie w wojewodzkiej wiedzy Amen
Registro de Dominios
Mariusz Tokarczyk
Gdyby nie te sztubackie, pełne błędów i bełkotliwe wypowiedzi, przynoszące swoim stylem wstyd placówce kulturalnej, jaką jest MDK w Zgorzelcu, to pomyślałbym, że Menelopa to Tokarczyk, który stoi za nickiem Habitus. Takie przypuszczenie nasunęło mi się z początku, jak czytałem wypowiedź Menelopy, która bardzo konkretnie ''wyjaśnia niektóre wątki''. Potem jednak przeczytałem te sztubackie wypowiedzi Tokarczyka i wyłoniła mi się ogromna różnica pomiędzy tymi wypowiedziami, poziomem merytorycznym i kulturalnym. Menelopa do Mańka ma się jak pięść do nosa:)
Najgorsze jest to, że faktycznie to Tokarczyk powinien wypowiedzieć się w taki wyczerpujący sposób, jak Menelopa, ale on zniżył się do dna merytorycznej dyskusji, nie robiąc żadnego wysiłku, aby swoją sytuacje naświetlić i odeprzeć zarzuty, jakie są mu stawiane. Właściwie, to powinien być wdzięczny Menelopie za wykonanie za niego roboty, lecz w tej sytuacji, powinien się wstydzić!!! Postawa Tokarczyka jest godna oburzenia środowiska. Przecież on nas jawnie LEKCEWAŻY!!!
Zastanawiam się też, jakich to argumentów użył, że Admin zmienił swoje stanowisko wobec niego? Ale to teraz nie ma znaczenia.
Grindhouse pisze, że:
cyt:
Cytuj:
Jestem ciekawy ile ma zamiar doplacac do tego interesu p. Dyrektor bo poki co nie ma mozliwosci puszczania filmow bez licencji a na ten moment sa drozasze od filmow 35mm ale wszyscy o tym wiedzą...............
No cóż, chyba nie wszyscy, bo ja np. nie wiem. Nie znam się na szczegółach technicznych, ale może się znać, ktoś kto ma blisko do czynienia z tym tematem hi hi hi....., co nie M.T.?
Zresztą Grindhouse dobrze zna obyczaje MDK i stara się odwrócić uwagę od Tokarczyka i przenieść ją na innych pracowników MDK (jakaś osobista vendeta?).
HIPO pisze, że
cyt:
Cytuj:
Ale ten Mariusz to niezły kolo-amator. jak nam zapuścił film dla młodzierzy i na którym byliśmy z psorami o jakimś naćpanym kolesiu, który nic nie gadał przez cały film to nas totalnie wymęczyło i wszcyscy mamy dośc takiego kina.
Pozdrawki dla Mogiłek!
Myślę, że chodzi o film pt ''Last Days'' i to, że ten młody człowiek, był wymęczony tym filmem, to nie znaczy przecież, jak sugeruje Grindhouse, że był naćpany!!!
Mój syn też oglądał ten film (był na tym seansie) i też był zdegustowany tym filmem i nie był naćpany
Ja również oglądałem ten film i uważam, że Tokarczyk proponując ten film szkole, popełnił GŁUPOTĘ i NIEKOMPETENCJE i powiniena tym się zająć komisja d/s kultury przy Urzędzie Miasta, oraz zwierzchik Tokarczyka.
A Dyrekcja MDK-a powinna zwracać uwagę na to, co Poza oferuje widzom.
Pozdrawiam
Maniek! Ga Ga Chwała bohaterom!, za sprzęt należy Ci się medal! Zamiast Poza, to kino powinno nazwać się imieniem WIELKIEGO MAŃKA (za zasługi)