no to lecimy:
Cytuj:
Idąc Twoim myślenia i z mojego punktu widzenia (czyli nie przedsiębiorcy) to również strata czasu Burmistrza
Podsumowując Twoją wypowiedź: poszedłeś tak daleko, że nie zauważyłeś że to nie mój tok myślenia. Przedsiębiorcy to podstawa rozwoju tego miasta, oni decydują o tym w którą stronę ma się rozwijać miasto. Dlatego też inne miasta tak bardzo dbają o inwestorów i o lokalnych przedsiębiorców.
Cytuj:
Idąc dalej a tym toku rozumowania działkowcy, kombatanci to gorszy gatunek obywateli tego miasta.
Ty to powiedziałeś, a ja sie z tym nie zgadzam. Zapytałem tylko czy takie spotkania to jest to czym powinien się zajmować burmistrz, ale oczywiście musiałeś pójść dalej swoim troche dziwnym i naciąganym tokiem myślenia. Wiesz co, nie chodź... Tak bedzie lepiej.
Cytuj:
Panie Aleksandrze to prosze sie zdecydowac czy jestem artur czy andrzej bo chyba mylisz 2 osoby
zwyłke przeoczenie, mam nadzieję że mi wybaczysz tą straszliwą pomyłkę, wcale nie chciałem cię posądzić przez to o schizofrenie.

Cytuj:
ze nei jestem rzecznikiem tylko obiektywnym obserwatorem, ktorego draznia Twoje pomysly dotyczace np. artykulu na temat baneru w hali, ze to niby juz kampania i od tej pory co burmistrz zrobi to juz jest kampania wyborcza
niech i tak będzie

jesteś obserwatorem. To nie zmienia faktu, że my to odebraliśmy jako kampanię. Takie jest nasze zdanie, z którym zgadzać się wcale nie musisz, a kwestia drażnienia... no cóż sprawą indywidualną.
Cytuj:
a Ty panie Pitura obracasz sie tylko w kregu swoich znajomych ktorzy Ci pochlebiaja wiec jakei moze byc Twoje obiektywne zdanie jestes popularny w swoim gronie przyjaciol i chyba nie znosisz krytyki a tez po czesci jestes osoba publiczna skoro udostepniasz swoj wizerunek imie i nazwisko
Jak byś czytał uważniej forum to byś zauważył, że jestem krytykowany na każdym kroku. Poza tym sam to robisz. Dzieje się coś ? Nie

Bo każdy ma prawo do krytyki i ja to przyjmuję do wiadomosci. Nie chowam się z nazwiskiem i wizerunkiem, bo tak jak kilku użytkowników tego forum chcę, żeby moi romówcy wiedzieli, ze nie jestem wariatem, który jest zamknięty w czterech ścianach, boi się wychylić nos z mieszkania, a forum używa jako płaszczyka anonimowości do bluzgania ludzi i wygłaszania swoich chorych poglądów. Dlatego właśnie nie ukrywam się w przeciwieństwie do Ciebie

Dlatego jeżeli chcesz mnie krytykować i prowadzić ze mną dyskusję na poziomie, przedstaw się. Niech szyscy poznają, że Pan X Y ma takie a nie inne poglądy, którego drażnią moje newsy. Masz na tyle odwagi ?
Cytuj:
wiec nie przyklejaj mi latki obronicy burmistrza, ja tylko komentuje
Twoja nagonke na wszystkich w tym miescie walczysz z urzedem straza miejska i swego czasu z policja pomoglo to cos?
dalej nie czytasz uważnie, to nie ja ci przykleiłem łatkę tylko z_drw

, który napisał:
Cytuj:
Pozdrawiamy fana i wielbiciela Pana Burmistrza, a jednocześnie (pewnie też) Urzędu Miasta!!!!!!
Dobrze jest mieć TAK oddanego obrońcę...

)
Cytuj:
wytykasz innym bledy moze sam sie wez zorganizuja jakas akcje odsniezania parkingow chodnikow sprzatania psich odchodwow bo takie tematy poruszasz na swoim portalu bardzo sensacyjne i dramatyzujace artykuly szufla i wio !!!!
twoje wypowiedzi sa bardzo naładowane emocjami ale mimo to zaryzykuję stwierdzenie, że piszesz co myślisz, choć nie do końca myślisz co piszesz

Tłumaczę: sprawa odśnieżania chodników była poruszana na stronie i jednocześnie została podparta ustawą prawną. Zatem z tego wynika sprawa jasna. Chodniki powinny zostać odśnieżone, ale tak się nie stało. Obowiązek ten nakłada na miasto ustawa. Miasto z kolei podpisało umowę z MPGK, które zwyczajnie nie wywiązało się z umowy, stąd wniosek, że można wyciągnąć konsekwencje i podpisać umowę na odśnieżanie z dwiema firmami i podzielić miasto na 2 rewiry. Koszt ten sam, ale jakość obsługi wyższa.