Dzisiaj jest 10 lip 2025, 17:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
gaduła
gaduła

Oj tak, chyba wszyscy się zgodzą co do dziur...
Podróżując dzisiaj do Wrocławia i z powrotem przekonałem się, że tamtejszym drogom również wiele brakuje do doskonałości :P

P.S.
...ale najlepsza jest ul. Zgorzelecka w Sulikowie - dziura na dziurze :P, po prostu - no comment :P

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

A jechałeś ostatnio na Pieńsk?? Tam to ser szwajcarski jest.

Tytuł:
gaduła
gaduła

Ostatnio nie miałem okazji, ale słyszałem o tym "serze" hehe :shock:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Co do dziur - jechaliście w stronę Żar ?? Tam nie ma drogi bo jedna dziura większa od drugiej :?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Duze predkosci to niekoniecznie... wazne zeby trenowac swoje umiejetnosci na waskich, kretych drogach...na takich drogach i tak osiaga sie strasznie duze predkosci... (wystarczy zeby sie zabic):) A drogi najlepiej asfaltowe... to moja ulubiona nawierzchnia... ale czasem lubie tez pojezdzic po szutrach i sniegu :D teraz jest duzo okazji zeby na sniegu potrenowac :P
A jazda z duza predkoscia po prostych drogach jakos mnie nie kreci specjalnie :D sorry, moze kogos uraze ale moje zdanie jest takie... tylko Ci dresiarze potrafia po prostych drogach jezdzic po 200 km/h a jak jade za takim leszczem po normalnej drodze to mnie krew zalewa... bo na prostej zapieprza jak glupi a na zakretach prawie do zera zwlania... i mysli ze jest boski... juz niejednemu pokazalem ze jest cieniasem a nie kierowca... nie chce sie tutaj wywyzszac bo nie jestem nie wiadomo jak wspanialy, ale poprostu denerwuje mnie takie szpanowanie... i wiem ze nie ma sie czym chwalic, ale po prostu nie moge jak ktos mi opowiada ze on po autostradzie 200 na godzine lecial... a ja mu powiem ze do pienska jechalem zwykla droga 180 to mi nie wierzy dopoki mu przy okazji nie udowodnie... dobra juz sie nie rozpisuje... i tak pewnie bedzie odwet ze strony tych "kierowcow" z autostrad :P

EDIT:)

A co do drogi na piensk to naprawde tragedia... tym ktos sie powinien zainteresowac... ja nie wiem jak taka droga moze zostac do ruchu dopuszczona... paranoja...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Witam

Widzę że znalazłes daty imprez

Zycze sukcesów.... ale nie na drogoach publicznych przy predkosci 180km/h na piensk hmmmmmmmm jest pare kawalkow ale t onie jest madre,...............

Pozdrawiam
sa lepsze drogi na taka predkosc v nie mowie o autostradach

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Wiem wiem... ograniczam sie i staram sie juz az tak szybko nie jezdzic po takich drogach... zdaje sobie z tego sprawe ze to nie madre... ale czasami mam tak jak bym byl na glodzie :D musze szybciej pojechac... to jest jak moje uzaleznienie :)

ale powiedzcie mi tak szczerze... nie jest tak, ze niektorzy uwazaja sie za wspanialych kierowcow bo po prostych drogach jezdza szybko? zgadzam sie z tym, ze autostrady sa od tego zeby szybciej jezdzic i ulatwiac sobie jazde... chodzi mi tylko wlasnie o takie osoby, ktore uwazaja sie za zaje.... bo bija rekordy predkosci na prostych odcinkach... jezdzic po prostej to nie sztuka... wolniejsza jazda ale za to w trudniejszych warunkach staje sie naprawde duzo bardziej wymagajaca niz jazda po autostradzie...

Nie twierdze tez ze dobrze robilem jezdzac do pienska z taka predkoscia... zdaje sobie z tego sprawe... to nie jest dobre miejsce na treningi... i juz tak staram sie nie robic...

A terminy imprez zdobylem z Pokrzywnika :D teraz tylko autko zmienie i moge sprobowac swoich sil :P

PS

A 180 to oczywiscie nie po zakretach tylko na tych prostszych partiach... ale srednia predkosc wyszla ok 120... czyli mysle ze nie jest zle... dobra rajdowa srednia :D

rekrut
rekrut

Ok to ustalmy miejsce i termin, mysle ze dla dobrej zabawy predkosci nie sa najwazniejsze(chociaz ja i moj woz lubimy). Na naszych drogach same dziury, ale francuskie wozy swietnie sobe na nich radza. "Citroen - polubisz kazda drogę"
"Peugeot - zaprojektowany by cieszyć" - w tamtym tygodniu bylem 3 razy w Zielonej Górze - tak zwane drogi nie wiem jak nazwac - brakuje mi słów

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

chyba najlepiej jak sie troche cieplej zrobi, zeby sie przyjemniej jezdzilo :D nie wiem jak sobie wyobrazasz calosc tego spotkania... moze napiszesz cos wiecej :) mniej wiecej jak to widzisz... a co do placu na ktorym mozna cos takiego zorganizowac to wcale nie trzeba robic tego w jednym miejscu:) mozna poszukac kilka takich miejscowek :)

Kiedys mialem w planach zorganizowanie podobnego rajdu ale z jazda na czas... ale zrezygnowalem... pomyslalem ze jak przyjada jacys szpanerzy i beda chcieli sie popisac to nie dosc ze bede mial ich na sumieniu to jeszcze spadnie na mnie odpowiedzialnosc... dlatego wole brac udzial w legalnych imprezach :P

EDIT:)

Napisales ze mozna zrobic cos w stylu "rajd o usmiech dziecka". Tez mozesz podac propozycje organizacji :)

I przede wszystkim to jeszcze potrzeba chetnych osob :) Chetni - wpisujcie sie :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No ja to bym sie zgłosiła z miłą chęcią . Jest tylko jeden problem - brak prawa jazdy :cry: Bo teraz to chyba na rolkach mogę sobie pojeździć :P

rekrut
rekrut

widze ze malo kto sie pisze na taka zabawe, ale do dnia wiosny jeszcze troszke czasu, kto zna duzy palc na ktorym mozna by sie spotkac i pobawic samochodzikami? WRC z samej twojej nazwy wynika ze malo kto ma z toba szanse konkurowac - moze ja ze swoja trzylitrowka byl bym drugi? ale nike o to chodzi - mamy sie fajnie bawic - kilka miejsc super pomysl

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Sama nazwa nic nie mowi :P i dokladnie chodzi o dobra zabawe :D a znam taki fajny duzy placyk ale w goerlitz (obok mojej szkoly :D ) Mysle ze w weekend bedzie pusty :P Ale to chyba raczej odpada... z tego co wiem to fajny plac jest w Zgorzelcu za starostwem... i nie chodzi mi ten kolo urzedu skarbowego... troche glebiej trzeba wjechac... za starostwem w lewo i pozniej od razu w prawo miedzy bloki...
poczekamy zobaczymy :) moze znajda sie chetni :) niekoniecznie trzeba to organizowac w pierwszy dzien wiosny... mozna poczekac, zebrac ekipe, dopracowac wszystko i wtedy dobrze sie bawic :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

ja chetnie tez bym sprawdzil swoje, w moim mniemaniu dobre umiejetnosci. a ciekawe czy udalo by sie pojezdzic na placu defiladowym w dawnej jednostce chemicznej na orzeszkowej?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

To juz widze ze mamy kolejnego chetnego :) na razie dobrze nam idzie... co do placu na orzeszkowej to nie orientuje sie ale jak cos bedziesz wiedzial to pisz :) fajnie by bylo...

Tytuł:
VIP
VIP

tez sie pisze na takie cos

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.