przekorny pisze:
Tak odebrałeś moje pytanie...???

Nie tylko ja....... a Ty dalej nie widzisz nic głupiego?????
przekorny pisze:
Szanowna małżonka czy może wspólniczka od interesów?? Bawiło Cię, kiedy fisban kpił sobie ze mnie, ale dopiero teraz poczułaś się urażona???
Robisz ze mnie bigamistę..... A może to moja kochanka? Opiszesz też moje życie seksualne? To musisz dobrze poszukać w necie
![]:->](./images/smilies/077.gif)
bo z autopsji to pewnie słabo jak się tylko wali w klawiaturę.......
Moja żona skwitowała to wszystko tylko wywróceniem oczu i słowem "tragiczne", no bo co więcej powiedzieć ....... że ten z kim dyskutowałem na forum to zwykła ograniczona "konserwa, przekraczający granicę dobrego smaku.....?????
przekorny pisze:
I kilka słów wyjaśnień...
Fisban odezwał się kiedy, kiedy pozwoliłem sobie na kilka słów krytycznych dot. organizacji Jakubów. Starał się sprawiać wrażenie widza - mieszkańca miasta, w którego ocenie impreza wypadła świetnie.
No proszę tylko widzowie mogą na tym forum pisać. Nigdy nie pytałeś czy coś tam robiłem. Widziałem to od środka i nie zgadzałem się z Twoimi opiniami, dlatego się odezwałem. Nigdy nie brałem pieniędzy od burmistrza i nie pracuje w administracji państwowej, więc przestań bredzić. To była inicjatywa obywatelska a ty to chyba popierasz
przekorny pisze:
Jak się okazuje, nie był to jednak widz, lecz urażony odtwórca roli "rycerzyka", zapewne opłacany z kiesy samorządu, czyli naszej, podatników. Mało tego, dochód czerpie nie tylko z tego tytułu. Ale to może innym razem,... nie chcę dotykać źródła dochodu rodziny...
Ogłaszam wszystkim i na pewno zaskoczę wielu, że nie param się nierządem

.Jeśli chcesz możesz się podzielić się informacją, stroną internetową, galeriami a nawet mailem ale nie wiem czy to zgodne z regulaminem forum ......... To są ogólnodostępne wiadomości. Zapraszam do oglądania strony pewnego agencji (nie towarzyskiej)

A moja rola"rycerzyka" na pewno była ciekawa, wywołując większy aplauz wśród ludzi, a w szczególności kobiet
, niż twoje portfolio podczas wyborów samorządowych w 2010r.
Cytuj:
Puenta - jak można było się domyślić, jedynymi zadowolonymi z rządów Gronicza są ci, którzy dzięki niemu zarabiają. Nie mają jednak odwagi pisać o tym w sposób otwarty, rejestrują się więc na nickach typu fisban i w niewybredny sposób starają się ośmieszyć krytyków własnych chlebodawców. W taki właśnie sposób funkcjonuje tutaj "wsparcie" burmistrza, czego niejeden raz doświadczyłem, a czego fisban jest typowym przykładem..
No i znowu puenta do dup..... Nie czytasz moich wcześniejszych postów? Proszę, trochę wcześniej napisałem, iż nic mnie nie łączy z Burmistrzem. Powiedz mi czym różni się nick :przekorny od fisbana?? Ma więcej liter
Puentując : pomimo tego , iż osoba Twoja jest, wg ciebie synonimem "zamkniętej twierdzy", walczącej z hordami barbarzyńców którzy pragną zdeptać"jedyną twoją prawdę", pragnę ci uświadomić, że się mylisz. Zdeptałeś swój mit "kolorytu" na tym forum przez tą chamską odzywkę. Powiem jaśniej przekroczyłeś Rubikon po którym udowodniłeś, że pod płaszczykiem walecznego, samotnego rycerza, jest samotny i ograniczony cham . Sam jestem ojcem 7letniej dziewczynki ( a ty masz dzieci?) i za stwierdzenie:
mylene pisze:
Przy okazji,... co czujesz dotykając buziek dzieci???

chętnie dał bym ci po pysku. Piszę prosto abyś zrozumiał o co mi chodzi. Podejrzewam jednak, że powiedziałbyś, iż dostałeś za prawdę

i ludzie burmistrza naruszyli twoją godność i nietykalność cielesną - za krytykę jego nieudolności....... Twoje podbite oko albo rozwalony nos byłby sztandarem potwierdzającym brutalność władzy. Nikomu byś nie powiedział że dostałeś za brak kultury

Czyli krótko mówiąc nic się nie zmieni....
[ Dodano: Pią Sty 27, 2012 11:16 pm ]ech napisałbym wcześniej ale godzilla leciała