Dzisiaj jest 10 lip 2025, 0:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Mam wrażenie że zbytnio skupiamy sie na "jakimś tam" fisbanie. To, że chce On skupić na sobie uwagę, dodatkowo infantylna anonimowość i w chocholim stylu odwracanie uwagi od sedna tej dyskusji ( obrona wolności, niezależności, patriotyzm) jest dla mnie mało istotne... Mnie bardziej zastanawiają słowa Premiera RP wypowiedziane dziś w sejmie, odnośnie protestów młodych Polaków przeciw narzuconym nam z zewnątrz uregulowań AKTA. Premier stwierdził iż protest ten jest wynikiem nieporozumienia i jest inicjowany przez zainteresowane siły, oraz że do protestu przyłączyli sie ludzie wyczuleni na wolność i oni zawsze będą protestować przed jakimkolwiek ograniczaniem tej wolności. Po czym tuba propagandowa Niesiołowski stwierdza jeszcze dodatkowo, że te protesty są bezsensowne, które niszczą Polskę i trzeba sie temu przeciwstawić. Fuck - Ja jestem wyczulony na ograniczanie naszej wolności i co? Luzik! Wepchnięto mnie w "oszołomstwo", moher, kibol i teraz jeszcze okazuje się że po raz kolejny "układni" pokorni na kolejne zawężanie naszych swobód są postawą pozytywną. Spoko! Demokracja :smt082
Gość ( 22 letni internauta), który włamał sie na stronę internetową premiera była zabezpieczona jedynie hasłem: Coś w stylu login: admin hasło: admin :smt082 Teraz ma zarzut terroryzmu internetowego :smt082 Nie dość że obnażył państwowe bezpieczeństwo stron rządowych, to jeszcze zostanie ofiarą przykładnie ukaraną. :-?

http://wawel.salon24.pl/385433,anonymou ... rzad-lista

Ostatnio zmieniony 27 sty 2012, 14:44 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Dr.Dre. nikt Cię nie wpycha w skrajną i zamkniętą grupę oszołomów, oczywiście jeśli ty sam tego nie zrobisz i sie w niej nie zamkniesz (Patrz artykuł z polityki, gdzie wcześniej dałem linka)...... ]:-> Premier wycofuje się rakiem od wydanych wcześniej opinii i chwała mu za to , bo pod wpływem protestów zrozumiał iż podpisanie ACTA jest błędem i chce podbudować sobie słupki popularności, czyli słucha głosu ludu ]:-> . Ale też muszę zaznaczyć podpisanie a nie ratyfikowanie, to jest cholerna różnica.

Cytat z gazeta.pl:
Jeśli naprawdę będzie uzasadniona opinia, że umowa ACTA to zagrożenie dla wolności, to nie wniesiemy tej umowy pod ratyfikację - powiedział Tusk dziennikarzom w Sejmie.

Szacunek dla ludzi, którzy protestowali, jednak zhakowanie strony internetowej premiera jest wykroczeniem, głupi wybryk a konsekwencje ogromne. Która władza pozwoli sobie na "granie na nosie"?????
Następny cytat z wykopu:
Policja zatrzymała dziś rano 22-letniego studenta z Wrocławia, który miał włamać się kilka dni temu na stronę internetową premiera. Zdemaskowali go hakerzy skupieni w grupie o nazwie Happyninjas. W internecie zamieścili pełne dane wrocławianina, jego adres, numer telefonu, numery IP i treści rozmów.
http://www.wykop.pl/link/1023035/haker- ... atrzymany/
Poczytaj sobie komentarze, polecam..... Nie wszyscy tam są " buntownikami wolności"....
Niektórzy na fali wolności potrafią drugiego upierdol..... oczywiście jeśli to prawda.....
A może to specgrupa powołana przez Donka w połączeniu z naszym burmistrzem w celu wyłapania niezadowolonych z PO w internecie...... Tak więc Cichy z przekornym wyjadą chyba do Chile ]:-> Ciekawe czy tam będą mieli dostęp do netu, żeby umilać nam czas swoimi wypowiedziami :smt082

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

fisban pisze:
Tak więc Cichy z przekornym wyjadą chyba do Chile ]:->

Będziemy tam malować kwiatki i motylki na dziecięcych twarzyczkach a w międzyczasie robić z siebie debili udając wojowników sprzed iluś tam lat... I oczywiście kłaniać się w pas władzuni, bo to oni będą płacić nam za nasze wygłupy... :smt044 :smt082

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Hej przekorny żeby Cię tam Wielkie Słońce Peru nie dosięgło..... ]:->

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

fisban pisze:
Hej przekorny żeby Cię tam Wielkie Słońce Peru nie dosięgło..... ]:->

Spokojnie, to Ty mu w zad włazisz, nie ja więc nie mnie będzie szukał, tylko Ciebie...
Przy okazji,... co czujesz dotykając buziek dzieci??? :-?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
co czujesz dotykając buziek dzieci??? :-?

To akurat Ci się nie udało, kolego. :P

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Spokojnie, to Ty mu w zad włazisz, nie ja więc nie mnie będzie szukał, tylko Ciebie...

Uważasz mnie za pana lubiącego panów, czy pedofila??????.......... A co będziesz czuł gdy Twój adwersarz z forum, którego obraziłeś spotka ciebie w realu i jeszcze raz zada to pytanie prosto w twarz????? Stary myślałem, że piwo z tobą byłoby zabawne jednak jestem pewien że będziesz mnie unikał.........

Tytuł:
rekrut
rekrut

przekorny pisze:

Człowieku ty zdrowy na umyśle jesteś???

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

fisban pisze:
Uważasz mnie za pana lubiącego panów, czy pedofila??????

Tak odebrałeś moje pytanie...??? :lol:

fisban pisze:
A co będziesz czuł gdy Twój adwersarz z forum, którego obraziłeś spotka ciebie w realu i jeszcze raz zada to pytanie prosto w twarz?????

Kompletnie nic, a co miałbym niby czuć?? Trąci mi tutaj groźbą, czy tylko tak mi się wydaje??? :roll:

fisban pisze:
Stary myślałem, że piwo z tobą byłoby zabawne jednak jestem pewien że będziesz mnie unikał.........

Spokojnie, nikogo nie unikałem i nie zamierzam... ;-)

mylene pisze:
Człowieku ty zdrowy na umyśle jesteś???

Szanowna małżonka czy może wspólniczka od interesów?? Bawiło Cię, kiedy fisban kpił sobie ze mnie, ale dopiero teraz poczułaś się urażona???

I kilka słów wyjaśnień...
Fisban odezwał się, kiedy pozwoliłem sobie na kilka słów krytycznych dot. organizacji Jakubów. Starał się sprawiać wrażenie widza - mieszkańca miasta, w którego ocenie impreza wypadła świetnie. Jak się okazuje, nie był to jednak widz, lecz urażony odtwórca roli "rycerzyka", zapewne opłacany z kiesy samorządu, czyli naszej, podatników. Mało tego, dochód czerpie nie tylko z tego tytułu. Ale to może innym razem,... nie chcę dotykać źródła dochodu rodziny...

Puenta - jak można było się domyślić, jedynymi zadowolonymi z rządów Gronicza są ci, którzy dzięki niemu zarabiają. Nie mają jednak odwagi pisać o tym w sposób otwarty, rejestrują się więc na nickach typu fisban i w niewybredny sposób starają się ośmieszyć krytyków własnych chlebodawców. W taki właśnie sposób funkcjonuje tutaj "wsparcie" burmistrza, czego niejeden raz doświadczyłem, a czego fisban jest typowym przykładem... 8)

Kubek pisze:
To akurat Ci się nie udało, kolego. :P

Kubek, a wg Ciebie jak długo powinienem znosić kpiny "anonima"??? :roll:

Ostatnio zmieniony 27 sty 2012, 22:35 przez przekorny, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Tak odebrałeś moje pytanie...??? :lol:

Nie tylko ja....... a Ty dalej nie widzisz nic głupiego?????

przekorny pisze:
Szanowna małżonka czy może wspólniczka od interesów?? Bawiło Cię, kiedy fisban kpił sobie ze mnie, ale dopiero teraz poczułaś się urażona???

Robisz ze mnie bigamistę..... A może to moja kochanka? Opiszesz też moje życie seksualne? To musisz dobrze poszukać w necie ]:-> bo z autopsji to pewnie słabo jak się tylko wali w klawiaturę.......
Moja żona skwitowała to wszystko tylko wywróceniem oczu i słowem "tragiczne", no bo co więcej powiedzieć ....... że ten z kim dyskutowałem na forum to zwykła ograniczona "konserwa, przekraczający granicę dobrego smaku.....?????

przekorny pisze:
I kilka słów wyjaśnień...
Fisban odezwał się kiedy, kiedy pozwoliłem sobie na kilka słów krytycznych dot. organizacji Jakubów. Starał się sprawiać wrażenie widza - mieszkańca miasta, w którego ocenie impreza wypadła świetnie.

No proszę tylko widzowie mogą na tym forum pisać. Nigdy nie pytałeś czy coś tam robiłem. Widziałem to od środka i nie zgadzałem się z Twoimi opiniami, dlatego się odezwałem. Nigdy nie brałem pieniędzy od burmistrza i nie pracuje w administracji państwowej, więc przestań bredzić. To była inicjatywa obywatelska a ty to chyba popierasz ]:->

przekorny pisze:
Jak się okazuje, nie był to jednak widz, lecz urażony odtwórca roli "rycerzyka", zapewne opłacany z kiesy samorządu, czyli naszej, podatników. Mało tego, dochód czerpie nie tylko z tego tytułu. Ale to może innym razem,... nie chcę dotykać źródła dochodu rodziny...

Ogłaszam wszystkim i na pewno zaskoczę wielu, że nie param się nierządem :P .Jeśli chcesz możesz się podzielić się informacją, stroną internetową, galeriami a nawet mailem ale nie wiem czy to zgodne z regulaminem forum ......... To są ogólnodostępne wiadomości. Zapraszam do oglądania strony pewnego agencji (nie towarzyskiej) :P A moja rola"rycerzyka" na pewno była ciekawa, wywołując większy aplauz wśród ludzi, a w szczególności kobiet ]:->, niż twoje portfolio podczas wyborów samorządowych w 2010r.

Cytuj:
Puenta - jak można było się domyślić, jedynymi zadowolonymi z rządów Gronicza są ci, którzy dzięki niemu zarabiają. Nie mają jednak odwagi pisać o tym w sposób otwarty, rejestrują się więc na nickach typu fisban i w niewybredny sposób starają się ośmieszyć krytyków własnych chlebodawców. W taki właśnie sposób funkcjonuje tutaj "wsparcie" burmistrza, czego niejeden raz doświadczyłem, a czego fisban jest typowym przykładem..

No i znowu puenta do dup..... Nie czytasz moich wcześniejszych postów? Proszę, trochę wcześniej napisałem, iż nic mnie nie łączy z Burmistrzem. Powiedz mi czym różni się nick :przekorny od fisbana?? Ma więcej liter :-? ]:->

Puentując : pomimo tego , iż osoba Twoja jest, wg ciebie synonimem "zamkniętej twierdzy", walczącej z hordami barbarzyńców którzy pragną zdeptać"jedyną twoją prawdę", pragnę ci uświadomić, że się mylisz. Zdeptałeś swój mit "kolorytu" na tym forum przez tą chamską odzywkę. Powiem jaśniej przekroczyłeś Rubikon po którym udowodniłeś, że pod płaszczykiem walecznego, samotnego rycerza, jest samotny i ograniczony cham . Sam jestem ojcem 7letniej dziewczynki ( a ty masz dzieci?) i za stwierdzenie:

mylene pisze:

chętnie dał bym ci po pysku. Piszę prosto abyś zrozumiał o co mi chodzi. Podejrzewam jednak, że powiedziałbyś, iż dostałeś za prawdę :cry: i ludzie burmistrza naruszyli twoją godność i nietykalność cielesną - za krytykę jego nieudolności....... Twoje podbite oko albo rozwalony nos byłby sztandarem potwierdzającym brutalność władzy. Nikomu byś nie powiedział że dostałeś za brak kultury :grin: Czyli krótko mówiąc nic się nie zmieni....

[ Dodano: Pią Sty 27, 2012 11:16 pm ]
ech napisałbym wcześniej ale godzilla leciała ]:->

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

fisban pisze:
chętnie dał bym ci po pysku.

Wylazł z ciebie prostak - a z takimi się nie dyskutuje. Od kiedy spadła maska anonimowości, przestałeś już nawet ukrywać swoje prostackie maniery... Szkoda, udawanie wychodziło ci w sumie nieźle, biorąc pod uwagę twój intelekt... :lol:

fisban pisze:
Jeśli chcesz możesz się podzielić się informacją, stroną internetową, galeriami a nawet mailem ale nie wiem czy to zgodne z regulaminem forum ......... To są ogólnodostępne wiadomości.

Dziękuję, w stosownym czasie z przyjemnością skorzystam... :P

fisban pisze:
ech napisałbym wcześniej ale godzilla leciała ]:->

No tak, takiego "arcydzieło" ktoś na twoim poziomie nie jest w stanie przepuścić... :smt044 :smt082

Ostatnio zmieniony 27 sty 2012, 23:30 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Czy na sali jest lekarz? Albo przynajmniej moderator? przekorny żyje w swoim matriksie, weźcie go naprawcie czy coś

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

xionc pisze:
Czy na sali jest lekarz? Albo przynajmniej moderator? przekorny żyje w swoim matriksie, weźcie go naprawcie czy coś

Co proponujesz?
Na razie jeden user obnażył się okrutnie - i tyle tu widzę... :roll:

Tytuł:
rekrut
rekrut

YELLO_35 pisze:
Co proponujesz?

Zamknąć temat. Po co te nerwy i obrzucanie się wyzwiskami przy weekendzie.... Tym bardziej że jest zdecydowanie OT.
Fisban - prośba - zwróć uwagę kogo jak cytujesz bo wyżej przypisałeś mi słowa przekornego (niezafajne zresztą)...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

No dobra, teraz już możemy z fisbanem nawzajem raczyć się złośliwymi, personalnymi uwagami, jeśli tego chce. Moja mała prowokacyjka (niezbyt subtelna, przyznam, lecz jak widać skuteczna), pozwoliła na upewnienie się co do tego, kim jest. Zdziwiłby się bardzo, gdyby dowiedział się, kto go wydał...

Teraz możemy już powrócić do tematu dyskusji, starając się nie wjeżdżać w swoich argumentach do prywatnych "ogródków" forumowiczów... ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.